20 thoughts on “Chockerande bilder: Invandrarmobb attackerar pensionärer som försöker skydda en sextrakasserad kvinna

  1. Vilken kille, en hjälte, borde belönas med GULDMEDALJ AV KNUGEN, STÖRSTA STORLEKEN!
    Följdriktigt att YNKEDOMEN Svensk Polis ska ha en specialstyrka för att skydda brottslingarna, DÄR HAR VI SVARET PÅ VARFÖR DE INTE KLARAR UPP NÅGRA BROTT!!
    De skulle sparkas i arslet upp till månen med början med Dan Elliasson!

    • Kommentaren är riktad till killen som slog ner flera 4 negrer, han måste ha svart bälte minst.

  2. Kaoset är totalt och katastrofen snart ett faktum.
    Dock; Nu ser det ut som att det kan bli en vändning.

    Kan det möjligen bli så att de fredliga och fredade grupperna/sekterna måste rätta sig efter de lagar som gäller i Sverige?
    Finns det kanske ett hopp ändå för våra barn och barnbarn att få växa upp i ett land som fortfarande heter Sverige – och är fritt från sharialagar?

  3. Sverige är inte en Bananrepublik, Sverige är
    en Bananmonarki, där samhällsförstörare får Medalj?

  4. Det finns inget annat land i världen som alltid skyddar dom kriminella
    (Sverige) fy fan 7klövern……….

  5. Ett symptomatiskt muhammedanskt beteende, m.a.o. inga konstigheter.

    Avarternas mål är ju i slutändan att bilda ett Muhammedistan i hela Europa.

    Så länge pk-ister tillika bensärare som 7-klövern har makten, kommer sådant här att tillta.

  6. Det är likadant här i Sverige, regimen gör inte ett satans något när gamla människor och framförallt Kvinnor och unga tjejer blir attackerade av Dysfunktionella idioter från Mena land, då sover den så kallade Inrikesministern sin törnrosasömn, men om någon ger sig på dessa för
    samhället totalt onyttiga individer och ger igen , då vaknar fåntrattarna i regeringen upp ur sin dvala och med hjälp av den sinnesslöa Median så
    kommer hela batteriet med beskyllningar med Fascism och Nazism.
    Vi styrs av helidioter!

  7. ”Ja men i första hand måste vi tänka på att dessa unga män bär med sig fruktansvärda trauman….” ”… att det sen ibland kan gå lite överstyr är något som vi får sitta ned och prata med killarna om”. /Dan Eliasson?/

      • Inte en svensk inte! Vi har bara skyldigheter mot alla människor på jorden, förlåt, alla muslimer på jorden. Då ingår inga rättigheter eller någon medkänsla alls!

    • Fy fan för denne totalt inkompetente,svenskfientlige politiske aktivist till polischef som håller menabrottslingar/sexterroristerna/mördare om ryggen.Trauma vet vi inget alls om de ens har upplevt eller vad för slags trauma.Det finns många som upplevt trauman av olika slag här i Sverige,i hela Europa och Västvärlden.Det är inte makteliten som bestämmer vem som är traumatiserad eller vad som skall anses vara ett trauma.Dessa sexterrorister/mördare och andra grovt kriminella från mena kan aldrig och skall aldrig ursäktas med att dem är traumatiserade.Det är deras kultur och politiska ideologi/religion och barbariska kvinnosyn klansamhällena de kommer ifrån som är orsak till deras barbariska beteende.Varför ser vi inte/har inte sett tidigare tusentals traumatiserade svenska män begå sexterrorism mot barn,flickor och unga kvinnor?

      • De har galenskap i generna och den mordiska ideologin islam, – i vår kultur sticker någon enstaka individ ut, när det gäller muslimer/araber är det hela gruppen.
        Dessa stickande, galna blickar de ger bevisar att de inte är kloka, deras ”kulturer” är rika på våld, krig, kaos, mord, knappast ngt annat!

Kommentera