Anmälningar om sexuella ofredanden strömmar in

INVANDRING. Anmälningarna om sexuella ofredanden på Vattenpalatset i Vänersborg fortsätter att strömma in. – Risken är stor att det kommer växa ännu mer om fler vågar träda fram, säger Jörgen Nygren, presstalesman för polisen i Östra Fyrbodal.

Flera kvinnor och flickor blev under lördagen antastade och tafsade på i simhallen. Under söndagen hade polisen fått in tre anmälningar, vilket fördubblades under måndagen. Och på tisdagsmorgonen hade det kommit in ytterligare tre anmälningar, det rapporterar Ttela. Totalt nio anmälningar som rör tre olika män.

– Det handlar om kränkningar som kan sitta i länge, men kan vara svårt att dela med sig. Vi kommer lägga mycket resurser på detta problem, för risken är stor att det kommer växa ännu mer om fler vågar träda fram, säger Jörgen Nygren till tidningen.

-Pettersson noterar att även på andra håll i landet förekommer anmälningar om sexuella trakasserier, Vänster påstår att det är män tafsar och att det inte har något med invandringen att göra, märkligt att ingen anmälde det förut…

I Överkalix har tre flickor mellan åtta och tio år blivit sextrakasserade, och i Växjö och i Stockholm och i Kalmar och i…

19 thoughts on “Anmälningar om sexuella ofredanden strömmar in

  1. Det är så jävla fegt och ynkligt agerande från svenska staten och den lille Ygeman som plötsligt slänger ur sig att läget är OROANDE!

    Han är orolig över att hans eget folk börjar bli riktigt förbannade när svenska politiker pissar på dem. Är han dyngrak, vad fan trodde han?

    Det finns tydligen resurser men inte till att försvara Sveriges folk.

    Det är ett fruktansvärt svek mot hela Sverige och mot svenska flickor och kvinnor.

    Usch!!!
    Sveriges politiker SKA ta sitt ansvar för all den skada och all den död som de har orsakat med sitt NAIVA sätt att styra Sverige!

    FÖRRÄDARE!!!

  2. Snart är övergreppen så vanliga att polisen inte ens hinner med att ta upp anmälningar och tjejer och kvinnor måste stanna hemma om dom inte går ut i en svart sopsäck med en manlig släkting som skydd!

  3. Feminist, toksocialisterna och miljömupparna börjar få rejäl motvind!

    Det går att undanhålla faktiska händelser till en viss punkt, sen spricker det!

    Kom-ihåg i sagornas värld där sprack trollen om och när de nåddes av dagsljus, sensmoralen av det påståendet får var och en räkna ut själva! Kan väl ge några ledtrådar Lena Mellin, Anders Lindberg, Fredrik Virtanen med flera!

  4. Hur kommer det sig att helt plötsligt så bara väller det in anmälningar om sexuellt ofredande i våra badhus? Var det någon som drog ur proppen och helt plötsligt började invandrare tafsa på små och stora flickor? Eller kan det vara så att Nyheter Idag öppnade Pandoras ask och helt plötsligt slutade press och polis att hemlighålla övergreppen? Personligen tror jag på det sista

    • Peter K, om vi leker deckare och studerar vanorna för att fatta vad som triggar och driver dessa underliga människor så finner vi snart att de följer en annan kalender än vad vi gör. Och deras kalender uppmanar till vissa handlingar. T ex Ramadan, men också jihads som migrering, våld, attacker, stölder osv, som allt anses heliga aktiviteter inom den psykotiska religionen.

      Med andra ord, tiden är just nu inne för sådant. Och detta förklarar nyårsaftonen, också. Ungefär som en kalender med inbyggda terroraktiviteter. Charmigt, va?

  5. Fullständigt absurt och totalt oacceptabelt att dessa barbarer tillåts få tillträde till badhus och sexattackera flickor och unga kvinnor.Vi får aldrig någonsin vika ner oss för dessa förbannade kvinnofientliga barbar-kulturer.
    Aldrig acceptera att någon barbarpedofil rör våra flickor och kvinnor.
    Nu måste svenska folket stå tillsammans i enad front mot hela Sverigefientliga etablissemanget som tycker det är helt i sin ordning att våra flickor och unga kvinnor skall vara lovliga villebråd åt dessa barbar-kulturer från mellanöstern och afrika.Vi måste skydda våra barn,döttrar,systrar,unga kvinnor för de Svenskfientliga som vanstyr landet gör det inte,dem skyddar bara sin heliga ko,de ljugande männen som låtsas vara barn och övrig massinvandring.

    • Bra text men INTE politiskt korrekt, därför LYSER vänsternazisterna och FEMINISTERNA med sin frånvaro, inga medelålders vita svenska män att skylla på!
      JÄVLA YNKLIGT ATT INTE POLISEN LYFTER ETT FINGER ELLER PAPPORNA TILL KVINNORNA/DÖTTRARNA SOM ANVÄNDER BADET!!!
      Detta kan vi tacka Socialdemokraterna och Stefan Löven för och det ska jag skriva 100,000 gånger till så fort jag får chansen fram till valet!!!

  6. Och Ygeman tittar åt ett annat håll, för att se så att
    ingen gör någon oförrätt mot det invandrade ligistgängen?
    Att Svenska flickor/Kvinnor blir antastade har inte hög prio
    i Sossegänget!

    • Han är inte rädd för svenskor och svenskar ……….han är livrädd för muslimer !
      Patetiskt och skrämmande.

  7. Pettersson, gör en särskild kvinnospalt här på Petterssons.
    Där kan ni placera ofredanden, övergrepp och annat som drabbar kvinnor i Sverige. Det är inget man bryr sig i längre, kvinnorna har sagt nej till att vi svenska män ska hjälpa dem vid ovan situationer.

    Istället kan vi i huvudspalten inrikta oss på grundproblemet: Att finna lösningar på hur vi ska få ut alla dessa hundratusentals illegalister ur landet.

    • Som kvinna håller jag med Observator X. Nu vet vi att detta beteende kan förväntas från män och pojkar som anser att flickor och kvinnor är objekt att runka i och alla föräldrar bör därför hålla det i minnet och inte inbilla sig att de nu lever i Astrid lindgrens Värld utan nu är vi mitt i den arabiska vintern och snart blir det vår.

      Enligt FN:s ordförande år ca 2000-2001 skall Europas befolkning bytas ut mot en ny från Mellanöstern. barbara Lerner Spectre har tydligt och klart sagt att multikulturell metamorfor i Europa är nödvändig och att judarna kommer att avskys för deras ledande roll i den här frågan, se Bonniers medieapparat, men att vi vita undermänniskor skall acceptera deras planer.

      Vill du? Jag vill inte. Både Talmudism och Islamism säger att jag är deras slav, men jag säger F*** Y**.

  8. Enkel lösning : Ta av dom badkorten. Ge svenska familjer korten istället. VAD ÄR PROBLEMT. Kommer de sen och gnäller, så iväg med dom till Arlanda och hem ✈️✈️✈️✈️✈️

  9. Snart så kommer ABskittablån att jaga alla som gör anmälningar för sextrakserier för att få dom att ändra signalementet på våldtäkts männen

Kommentera