”Vi är överens om att få i gång bostadsbyggandet”

INRIKES. Byggsubventioner, hyresreglering och ränteavdrag riskerar att bli stötestenar under de blockövergripande bostadssamtalen, där målet är att kraftigt öka bostadsbyggandet. Idag inleds samtal mellan regeringen och oppositionen, givetvis utan Sverigedemokraterna, om att få fart på bostadsbyggandet.

Bostadsminister Mehmet Kaplan (MP) vill inte ange vilka frågor han tror blir svårast att komma överens om. – Om jag går ut och säger att den här frågan kommer bli omöjlig eller den här frågan kommer bli lätt, det är inte så man samtalar på ett respektfullt sätt med andra partier, säger han.

-Pettersson säger att det är 16 månader sedan islamisten Mehmet Kaplan blev bostadsminister och han lovade att bygga minst 250000 bostäder, vilket är alldeles för få. Så det är dags att ta fram spik och hammare…

1259 skyskrapor för 250 miljarder behöver byggas för årets asylsökande

12 nya Nyköping

 

15 thoughts on “”Vi är överens om att få i gång bostadsbyggandet”

  1. Det är inte bostadsbrist i Sverige.
    Det är massiv överbefolkning som gör att det saknas bostäder till oss riktiga svenskar.

    Bostäder finns det så det räcker men på grund av den svenska blötheten låter vi svenskar bli att tömma lägenheterna på osvenskar.
    Massiv hemvisning och vi har många tusen lägenheter lediga.

    • MYCKET LÄSVÄRT!
      Läs!
      Särskilt sossar bör läsa detta, för at se hur blåsta de blivit av sina partibyråkrater.

  2. Skicka tillbaka tidigare hitkommna asylturister så är bostadsbristen fixad! Dessutom kunde beloppen för barnbidrag, pensioner, A-kassa och sjukförsäkringen höjas rejält!

    Det krävs ingen raketforskare för att göra den beräkningen!

  3. Vi behöver bostäder, det är helt klart och inte enbart beroende på massinvällandet.
    34 000 bostäder byggdes under 2014. Ett alldeles för litet antal.
    Intressant är att vi enligt uppgift på en annan sajt där en kunnig uppgav att vi har resurser (personal maskiner etc) för max 60 000 per år..
    ”Mer pengar” hjälper alltså inte, såvida vi inte importerar fler polacker?
    Att Kaplan lovat 250000 inom en nära framtid är bara ren lögn, eller så fattar han inget av verkligheten..

  4. Vanvettet eskalerar. Nu ska byggbolagens aktieägare gödas med hundratals miljarder. Rubbet ska lånas upp av staten, klientelet det ska byggas för varken kan eller vill betala. Svenska ungdomar har inte en chans att ta del av spektaklet på annat sätt än att de kommer att få betala.

  5. När Sverige är utplundrat och blattarna åkt hem då sitter vi med en massa bostäder som ingen vill ha.
    Hoppas socialdemokraterna i framtiden blir behandlade på samma sätt som SD har blivit.

    • Glöm inte att sossarna en dag blir gamla också.
      Låt oss hoppas att de då får sitta med en S-hink på sitt vardagsrumsgolv.

  6. Om vi repatrierar alla bidragsslukande ”flyktingar” utan skyddsbehov kommer det att uppstå ett överskott av bostäder inte minst i miljonprogramsområdena.

  7. Vi vet nog vilka som skall få bo i dessa bostäder, helt gratis! Men för övriga hyresgäster föreslår man nu fri hyressättning! Vem / vilka skall betala och med vad?

  8. Grönsaksbolsjevikerna är i stort sett likadana kålsupare allesammans. Den onde islamistens vapendragare, nickedockan Fjantolin lovade att fixa skolan på 100 dagar.

Kommentera