Två invandrare anhållna misstänkta för rånförsök av tolvåring i Oxelösund

INVANDRARVÅLD. Fredagen den 22 januari försökte två gärningsmän råna en tolvårig pojke och hans kompis vid busstationen i centrala Oxelösund. 

En mamma gick ut på Facebook och talade om att gärningsmännen var invandrare och talade arabiska. Hon blev då kontaktad av polisen som medade att hon hade helt fel uppgifter och borde ta bort sitt inlägg eftersom det var barn det rörde sig om och barns vittnesmål ska man ta med en nypa salt.

Nåväl, efter några dagar greps två gärningsmän, misstänkta för rånförsöket. Det visade sig att pojkarnas vittnesmål stämmer.

Den äldste misstänkte rånaren heter Mahamuud, är född 1997 och skriven i Jordbro utanför Stockholm men hemmahörande betydligt längre bort,

den andre misstänkte rånaren heter Mohamed, är född 1999, han saknar de fyra sista siffrorna i personnumret och adress. Det tyder på att han är asylsökande och boende på asylhotellet Ankaret som ligger precis bredvid platsen där pojkarna rånades.

-Pettersson noterar att lokalmedia och polisen inte med ett ord vill nämna vilka det är som försöker råna och slår tolvåriga pojkar. Kod 291 gäller tydligen…

2016-02-01_1003

9 thoughts on “Två invandrare anhållna misstänkta för rånförsök av tolvåring i Oxelösund

  1. Nu är du taskig mot ”lokaltidningen”, Pettersson.

    De lovar ju idag genom chefredaktören……..

    ”Nu blir SN ännu vassare”.

    ”I satsningen finns exempelvis ett ökat fokus på fördjupad journalistik. Vi styr också om resurser för att vara ännu mer närvarande där ni, våra läsare, finns – både i lokalsamhället och på sociala medier.

    Och vi vill skapa ännu bättre förutsättningar för en levande, lokal debatt.”

    Har vi hört den förut….???

    När ska vi få se detta förverkligas?

  2. Ta dem ut på skogspromenad eller simtur vid Landsortsdjupet med ett par reella skor på fötterna

  3. Blir väl så här när någon som uttrycker sig med ””discofitta utan hjärna”” får något att säga till om!

    Vad var det egentliga syftet med att polisen försöker få någon att ta bort skrivningar och kommentarer på socialamedier?

    Vore väl bättre att ordningsmakten använder sina resurser till uppdraget, skapa ordning och säkerhet och slutar trakassera svenska folket! Det är inte etniska svenskar som utgör hotet mot samhället, utan det är något som de invällande asylturisterna står för helt och hållet!

    Dan Eliasson avgå, avgå, avgå, avgå!!!!

  4. Börjar allt mer likna Nordkorea. Vart är vi på väg, bara för att det handlar om invandrare gör myndigheterna allt för att dölja sanningen. Snart kan man bli skickad till arbetsläger om man nämner invandringen.

  5. Föräldrarna till drabbade barn MÅSTE gå på polisen STENHÅRT att de gör det de är till för, ACCEPTERA INTE ATT DE INTE VIDTAR ÅTGÄRDER! Polisen är till för Sveriges befolkning och skyldig att agera på brott, speciellt när det riktas mot svaga offer, exempelvis barn. Föräldrarna kan sjukaskriva sig om det behövs och ligga på allt vad de orkar, RING MYCKET, MARKERA ATT NI MENAR ALLVAR!
    Ställer ni inga krav då gör det absolut ingenting.

Kommentera