Ta bort ”skämt” ministrarna

Kronprinsen ”Tunku Ismail Sultan Ibrahim” från Johor i Malaysia rekommenderar regeringen att ta bort vissa ministrar som anses som ett ”skämt” från sina respektive departement , han uttrycker sin oro över det politiska scenariot i landet.

I ett inlägg på sin Facebook-sida den 30 Januari, sade Tunku Ismail attt landet behövde intelligenta ministrar som kan tjäna folket. ”Mitt ödmjuka råd till  regeringen, är ettt första steget i att försöka förbättra landet genom att ta bort några ministrar som kan anses som ett skämt.

”Vår politiska situationen och utbildningssystemet behöver förbättras till förmån för folket”.

”Jag kan inte förneka det faktum att jag är oerhört oroad över den politiska situationen i landet. Folket måste engagera sig för att göra det här landet till en bättre plats för våra kommande generationer”, tillade han.

TheSun

FjärranÖsternRedaktören konstaterar: Att detta försla för närvarande ej är genomförbart i Sverige, de är väl bara 3 – 4 av ministrarna som uppvisar kompetens för sina ämbeten, resten med statspajasen Löven i spetsen är väl mest att se som mer eller mindre malplacerade skämt.

 

4 thoughts on “Ta bort ”skämt” ministrarna

  1. Ha! Det är väl inget mot de klantarslen som representerar det Svenska Folket. Här behövs en rejäl sanering!

Kommentera