Saudibarbarien arresterar 9 ”Amerikaner”

Saudiska myndigheter har gripit nio ”amerikanska medborgare” bland 33 ”terror” misstänkta, under den senaste veckan. Fyra ”amerikaner” greps i måndags och fem andra under de senaste fyra dagarna.

Bland de arresterade ingår även 14 saudier, tre jemeniter, två syrier, en indonesiska, en filippinska, en från Emiraten, en från Kazakstan  och en palestinier.

Saudibarbarien erbjuder belöningar på mellan en miljon riyals ($ 276.000) och sju miljoner riyals ($ 1.870.000) för hjälp om upplysningar som stoppar en attack.

Länk

FjärranÖsternRedaktören förklarar:  Vanliga Amerikaner åker vanligtvis inte till Saudibarbarien eller andra ställen i mellanöstern för att mörda, halshugga eller självmordsbomba.

Utan det är en speciell sorts ”amerikaner” tillhörande den så kallade ”fredliga och humana” religionen som avses, mordlystna muslimer som i muhammeds efterföljare anser att allehanda barbariska dåd försäkrar dem en plats i paradiset, med obegränsad tillgång till villiga sexobjekt.

1 thoughts on “Saudibarbarien arresterar 9 ”Amerikaner”

  1. ”Amerikan” amerikan precis som i Sverige ”svensk” svensk!

    En Japan blir väl inte svensk för att hen bor Sverige och är svensk medborgare? Lika lite som en arab, neger eller annan färgad blir svensk för att hen bor i Sverige och är svenskmedborgare!

    Det är på precis samma sätt med en svensk som bor i Afrika, Mellanöstern eller någon annanstans i världen där ursprungsbefolkningen är av annan människoras, svensken är och förblir svensk så länge hen lever! Det finns ingen automation i att man blir av annan människoras för att man bor eller är medborgare i ett annat land där ursprungsbefolkningen är av annan människoras!

    I det läge att det skulle vara så då har de som har två medborgarskap ett helvetes problem med vilken människoras hen tillhör! Är individen svensk när hen befinner sig i Sverige och Palestinier när hen befinner sig i Palestina! Inte konstigt att Minst en tredjedel av Sveriges befolkning lider av psykiska störningar! Människorasidentiteten är viktig för alla individer!

    Det är bara tokvänsterindivider som inbillar sig att det inte finns människoraser och suveräna nationalstats gränser! Fast å andra sidan så erkänner ju Sverige och Sveriges regering och riksdag att det finns olika människoraser! I Sverige har vi av staten godkända minoriteter Samer, Romer, judar, sverigefinnar och tornedalingar! Så nog erkänner vi i Sverige att det finns människoraser! De skiljer sig från oss etniska svenskar på fler sätt, utseende, språk och kultur! På exakt samma sätt som araber, negrer, kineser och alla övriga människoraser!

    I vissa lägen då delar vi upp personer enligt människoras och i andra lägen påstår etablissemanget att det inte finns några människoraser!

    Det schizofrena draget kommer fram och används helt beroende på i vilket syfte det ska användas!

    Jag tror att vi ska vara fullt medvetna om att vi inte bara är människor, utan att vi finns presenterade i flera olika människoraser!

Kommentera