Mångfald skapar bilar i absolut världsklass

VOLVO. Det är inte bara för svenska förhållanden som Volvo bygger bilar, man bygger också bilar för en hel världsmarknad. Ett exempel är populära Volvo XC60 som blivit Europas populäraste mellanstora SUV. För att föra framgångarna vidare och fortsätta skapa bilar i toppklass krävs mycket kunskap och erfarenheter. Därför kommer människor från hela världen till Torslanda i Göteborg för att bygga nutidens och framtidens bilar.

– Utan mångfald stannar Volvo. Och utan Volvo stannar Sverige. Människors olika erfarenheter skapar nya idéer och olika sätt att se på saker, så att vi kan bygga bättre bilar, säger Eva Zdzisława Andersson, Car Body Operator på Volvo.

-Pettersson håller med om att Volvo gör bra bilar, men jag undrar vad mångfalden har med invandringsdebatten att göra. Ingen har något emot att duktiga människor kommer hit och arbetar och Volvos nyinvigda utvecklingscentrum ligger i Göteborg, inte i Bagdad, Kabul eller Mogadishu.

För att skapa bilar i toppklass krävs mycket kunskap och erfarenhet skriver Volvo i sin reklam. Finns den erfarenheten i Bagdad, Kabul eller Mogadishu eller någon annanstans?

Är det inte japaner, tyskar, amerikaner, svenskar som bygger bra bilar?

Så mångfaldsreklamen känns lite tröttsam, jag är övertygad om att bilar för svenska förhållanden byggs bäst av svenskar i Sverige…ska man prata mångfald och industriproduktion måste man fråga sig…

Varför bygger araber inga flygplan?

”Vem är det som bygger de bästa bilarna egentligen? Är det tyskarna? Italienarna? Svenskarna? Koreanerna? Eller är det rentav amerikanerna? Sanningen är, att det inte är någon av dem. Det är alla. Tillsammans. Ända sedan 50-talet har vi välkomnat människor från hela världen till Hisingen i Göteborg, för att utveckla och bygga våra bilar. Inte av omtänksamhet. Inte av medmänsklighet. Utan för att vi vet att det gör oss både starkare och bättre” så skriver Volvo i sin egen reklam, men där står inget om araber, afghaner, somalier, eritreaner och man kan undra varför?

Tillsammans är annars en bra slogan, men alla vill inte vara med om att bygga en bättre värld. De menar att världen är perfekt som den beskrivs i en 1400 år gammal vidskepelse…

25 thoughts on “Mångfald skapar bilar i absolut världsklass

  1. Lite märkligt dock att Toyota tillverkar världens mest felfria bilar i ett land där mindre än 1% är utlänningar.

  2. Om man håller sig till vården så kommer alltid frågan från dom
    politiskt korrekta hur Sverige skulle klara vården om inte vi
    hade importerat folk från hela världen?? Skitsnack säger jag,
    det finns faktiskt en orsak till varför det saknas folk i vården, för
    hade vi avlönat vårdfolket rejält så hade inte merparten av dem
    sökt sig till Norge Och Danmark där dom tjänar betydligt bättre
    än att vara landstingsanställd i Sverige, om dom sen också
    hade fått syssla enbart med det dom är duktiga på, nämligen
    vård, istället för att ägna stor tid till all föra statistik till överbetalda
    byråkraterna i landstinget. Det är aldrig fel när Chefer ska ha feta
    löner, men när dom som drar det tyngsta lasset , nämligen vårdpersonalen, är det ett satans gnällande på Byråkraterna om
    att lönerna inte får öka något alls. Att det sen finns duktigt folk
    även bland invandrad personal i vården vill jag inte
    förneka, men det finns en orsak till att det fattas folk i vården!
    Ett annat problem är att många, speciellt äldre patienter har
    svårt att höra när personer med obefintlig Svenska ska förklara
    något!

    • Det saknas inte folk i vården,,det är bara bullshit,, det finns alldeles för många vårdsökande ,,och det är själva problemet,,väntrummen är fulla av skrikande blattar som hotar och tränger sig i köerna

  3. volvo är ett Kinesiskt företag, inga muslimer hos en kines. Sverige är ett land fullt med grovt kriminella Landsförrädare t ex sju klövern och många andra företag.

  4. Aftonbladet:
    ”Tog farväl av sina vänner – sprängde sig själv till döds”

    Alla muslimer bör följa detta exempel. Lämplig plats att spränga sig i luften är fotbollsplaner, skogar eller arabiska öknen.

  5. Om någon hade velat ha en Volvo tillverkad av araber , hade det funnits en fabrik i dess länder.

  6. Volvo har haft en mycket skral utveckling jämfört med BMW. På 60-talet var företagen ungefär jämnstora , nu är BMW flera gånger större. En jämförelse med Audi säger också en del.

  7. Svensk teknik ,,svensk kvalitet ,,PRONTO .Jag såg den där reklamen för några dagar sedan och jag blir riktigt illamående ,,det låter som att allt var skit tills dom tog in en neger ,,och negern gjorde alla förbättringar som i sin tur räddade jobben och hela det svenska samhället ,,,men det finns säkert någon som går på allt med hull och hår

  8. Vid nästa bilbyte får det bli något annat än Volvo, har under de senaste femtonåren åkt Volvo! Från och med nästa bilbyte får det bli något annat t.ex något tyskt!

    Direkt någon av de leverantörer som familjen och släkten använder,på något sätt börjar blanda in orelevanta begrepp som anspelar på mångkultur, ja då slutar vi köpa produkten!

    I och med Volvos anspelning på mångfald så förlorades en kund som köpt volvobilar för runt en miljon kronor och gjort service och reparationer för ett antal hundratusen kronor under de senaste femton åren!

    Det går snabbt att förlora kunden genom orelevant marknadsföring!

    Mina barn har också köpt Volvo, servat och reparerat på Volvo företagen för några miljoner kronor! De kommer också att köpa andra märken vid nästa bilbyte!

    Om hela släkten beslutar sig för att nu är det nog med orelevant marknadsföring handlar det nog om åtskilliga miljoner kronor!

  9. ”EXCLUSIVE -The city destroyed by migration”

    Läs Johan Westerholm om censuren som regeringen beordrat.

    http://ledarsidorna.se/2016/02/nagon-bor-finnas-men-var/

    Längst ner i Johans text hittar ni länkar till Daily Mail. Med svenskt IP är länkarna en återvändsgränd. Med OPEN-VPN hittar man för regeringen katastrofala artiklar. Med ett IP från Singapore var det inga problem att läsa artiklarna i DM.

    Det gör mig SKITFÖRBANNAD!

    Jag har sparat dessa 3 artiklar på hårddisken. Dessa bör läggas upp som en klistrad post

  10. Ingen mer Volvo för mig, då.
    Jag stödjer jävlar i mig inga ”mångfaldsbilar” och särskilt inte kinesiska intressen.

  11. Tur att det finns kollektivavtal annars hade väl Volvo sänkt lönerna direkt för dessa okvalificerade arbetarna. Undrar om muslimer får ha fem bönestunder per dag också, halalmat i matsalen. Det är stora krav som följer med muslimer nämligen.

    De arbetare från Turkiet som kom till Tyskland efter andra världskrigets slut lever i enklaver fortfarande. Där är hederskulturen utbredd, för att nämna en avigsida med att få muslimer innanför gränsen i ett land.

Kommentera