M redo att fälla regeringen

INRIKES. M-ledaren Anna Kinberg Batra är redo att fälla den sittande regeringen, uppger Aftonbladet som hänvisar till ”en central M-källa”. – Stefan Löfvens klavertramp har gått för långt på flera områden. Läget är så illa nu och samtidigt finns det en majoritet i riksdagen som är emot många av regeringens förslag. Men SD ska inte sitta med i en regering och inte vara med i några förhandlingar.

Aftonbladet skriver också att Kinberg Batra ligger lågt av hänsyn till Alliansen, då både C-ledaren Annie Lööf och Liberalernas Jan Björklund sagt att det inte är aktuellt att regera med passivt stöd av SD.

-Pettersson tycker det är bra att Moderaterna kan tänka sig fälla regeringen men undrar hur de har tänkt sig att det ska gå till utan Sverigedemokraterna? Har de läst matematik i den nya svenska skolan?

Valresultatet från hösten 2014 gäller fortfarande

S+MP+V=43,6 procent

M+C+FP+KD=39,4 procent

SD=12,9 procent.

21 thoughts on “M redo att fälla regeringen

  1. Batra, Lööf, Björklund och andra oansvariga och farliga politiker våldtar demokratin. Man kan inte utesluta ett parti som är valt av 13% av väljarna. Den där sk ”opposition” är lika hjärntvättad som muslimer som den stödjer och hjälper att våldta vårt land!

  2. Anna Kindberg Pladdra vimsar runt om vad hon ska göra,
    men det händer inte ett förbannat dugg, det finns nog en
    hel del Moderater som ännu inte hoppat över till SD, men
    om hon försöker att köra utan SD en gång till får hon nog fan
    se på strömavhopp från partiet!

  3. Sossarna skulle behållt mariobross han var förhållandevis mänsklig för Juholt erkände sina fel och svagheter utan krusiduller och skulle nog inte ställt till denna typen av problem karlen hade inte hybris som svittsarn.
    Men nu är rysaren snart över då återstår städning och återuppbyggnad sådant som sossarna inte är speciellt bra på, deras kreativitet är att slösa bort andras pengar slå sönder sammhälsstrukturer ökad arbetslöshet och spela duktiga inför omvärlden som skrattar av förfasan över idiotin.

  4. Hur skulle det gå till?
    För det första är det bara rykten, kom igen när det blir offentligt.
    SD får inte vara med? Hur hade de tänkt att hindra det? Nytt DÖ?
    Jag trodde i min enfald att om regeringen fälls så blir det nyval och det är INGEN av 7 klöverpartierna intresserade av.
    Nä, jag tar det för vad det är, ett rykte.

  5. Inte skall man byta ut dilettanter mot ännu större klåpare. Här krävs handlingskraftiga män/kvinnor som är beredda att sanera vad inkompetent ”fyle” åsamkat landet.

  6. Ja att byta ut Romson mot Lööf,blir ju status quo… Skall sedan kappvändarna i FP med sina 4.5 %,få ministerposter är detta ju likvärt med ”Snorungen från Vittsjö” !Om sedan slutligen Beata,eller svittsaren skämmer ut Absurdistan,är ju helt egalt….
    Lika bra vi alla inser att landet är förlorat,så länge inte SD får egen majoritet.

  7. Fäll sossarna så fort det bara går
    det kan inte bli sämre eller vekare än med sittande regering

    vänligen respektera åxå SD, 2:a eller 3:dje största partiet

    demokrati för H-e

Kommentera