Genväg till ”paradiset”

Fyrtiosex malaysiska muslimer som åkt till Syrien för att ansluta sig till den muhammedanska gruppen ISIS antas ha potential att bli självmordsbombare.

I en intervju med Malaysias ”Special Branch Counter Terrorism Division”, säger ”Ayub Khan Mydin Pitchay” att det har det blivit en trend för muslimska malayer att ansluta sig till terrorgruppen som en ”genväg till martyrskap”.

”Det finns omkring 46 malaysier i Syrien som fortfarande lever, 18 har dödats i strid, varav sju som självmordsbombare.”

TheSun

9 thoughts on “Genväg till ”paradiset”

    • Åter levande bevis för att SD har haft rätt i åratal…Hjälpen till dessa verkliga flyktingar skall ske i närområden.Inte skall familjer utsätta sina barn för sådana farliga illegala båtresor till Europa !
      Åter får sjuklövern skämmas över vad de,och andra dåraktiga
      ”kramare”(läs Merkel) förorsakar..

  1. sju klövern har bjudit in 1 miljon muslimer + 2 miljoner anhöriga muslimer. 87:an Svenska åsna skall försörja dessa gäst parasiterna livet ut. Dessa gäst parasiter kommer aldrig att arbeta. En dag står det en muslim i Svenska riksdagshuset med en jätte bomb som tack för de otrogna dårar försörjt dem för dåligt.

Kommentera