Förbjudet att kritisera islam i Malmö

ISLAM. Sverigedemokraten Nima Gholam Ali Pour är ledamot för SD i stadsområdesnämnd Öster i Malmö, där bland annat det problemtyngda området Rosengård ligger.

Nima är starkt kritisk till den medeltida ideologin islam men det går inte för sig i Malmö.

På sin Facebooksida skriver Nima Gholam Ali Pour: ”Man tror man har sett allt och så händer det igen. Jag är kommunpolitiker i Malmö och sitter då bland annat som ledamot i stadsområdesnämnd Öster, där Rosengård ingår. Idag hade vi nämndsmöte och behandlade ett yttrande om en motion om våldsbejakande extremism.

Så blir det min tur att tala och så håller jag mitt anförande och så fort jag säger att ”islamister” låg bakom 11 september så avbryts jag av nämndens ordförande som är socialdemokrat. Jag blir tillsagd att säga ”extrema islamister” för att inte kränka islamister.

Så här sitter nämndens ordförande framför mig och menar att jag ska respektera en totalitär ideologi, och inte säga att islamister står bakom terrorism överhuvudtaget. Utan jag är tvungen att använda begreppet ”extrema islamister” eller hålla tyst.

Jag är fortfarande i chock. Med allt som islamismen gör i världen. Allt förtryck mot kvinnor. Alla avrättningar för att islamismen har implementerat islam som en politisk ideologi i samhället.

Ska jag respektera islamism? Ska jag respektera islamister för att kunna få prata som en förtroendevald i Sverige. För att nämndens socialdemokratiska ordförande beordrar mig att göra det, som ett villkor för att jag ska få säga min mening.

Det här trodde jag aldrig att jag skulle uppleva i Sverige.”

11 thoughts on “Förbjudet att kritisera islam i Malmö

  1. För många år sedan kunde man bara säga att muslimer låg bakom det och det. Sedan fick man endast säga ”extrema muslimer”. Några år senare blev det ”islamister” ist. Och nu ska det bli ”extrema islamister” ?!! Vad är nästa?! Och ingen i vänstern tror på islamiseringen.. Nää, ”folk yrar bara”.,

  2. Detta följer ett mönster i Malmö med trakasserier mot judar som är välkänt över hela jorden, att den socialdemokratiska skitstöveln hindrar en förtroendevald SD ledamot att säga vad han vill är oacceptabelt, så ska vi inte ha det!

  3. Religionsfriheten måste begränsas till hemmets fyra väggar för alla våldsbejakande religioner! I det offentligarummet finns bara plats för religioner som bygger på det kristna kärleksbudskapet och judendomen!

    Det våldsbejakande islam är det absolut största fysiska hotet mot hela västvärlden! Den måste begränsas till att endast få utövas inom hemmets fyra väggar!

  4. Nima borde inte bli så chockad, han vet att inte ens i hans parti får alla lov att kritisera islam/islamister. Nima får lov men inte jag

  5. Tydligen inte bara inom gammelmedia som det fria ordet har
    omvandlats till något totalitärt där enbart ensidig kritik tillåts.

  6. Jo det finns många Mähän inom politiken, och i Sosseledet
    verkar det till att krylla av dem, dom fungerar gärna som
    rumptorkare åt vidskepelsen Islam! Och sen kan inte Sossarna
    förstå varför partiet sjunker som en sten??

    • Sossarna består av ryggradslösa mähän och BRUNTUNGOR av värsta sort, de lurar väljarna att rösta på dem!!!

Kommentera