Ensamkommande ”barn” varnas…

INVANDRING. Ensamkommande ungdomar har varnats för att gå ut med anledning av den senaste tidens oroligheter i Stockholm, då bland annat maskerade högerextremister gett sig ut på gatorna i syfte att angripa migranter.

– Det är så klart jättetråkigt att vi måste göra det här. Men det känns ändå viktigt att vi tänker på ungdomarnas trygghet i första hand, säger Alexandra Göransson, avdelningschef på socialförvaltningen i Stockholms stad.

På samtliga 16 HVB-hem i Stockholm uppmanades ensamkommande ungdomar att hålla sig inne på fredagskvällen och lördagen, enligt hattidningen Expressen.

-Pettersson tycker polisen ska ha våldsmonopol och är emot gatuvåld. Däremot tycker jag det skulle vara på sin plats om socialförvaltningen och skittidningen Expressen varnade kvinnor och flickor för ”barnen”…

Sveriges Radio nämner på måndagsmorgonen inget om de invandrare som härjade och hotade

Hallandsposten

5 thoughts on “Ensamkommande ”barn” varnas…

  1. Ett litet råd från min sida…Gå in på Petterssons länk från Hallandsposten, och upptäck hur illa det kan gå för lögnpressen om de inte redigerar på ett ”korrekt” sätt ! Halledudane alla de små nyheterna på sidan,förstör ju hela propagandainlägget ! 🙂

  2. Ja, men det är ju så det skall vara. De skall vara permenent inlåsta/avskiljda från samhället i väntan på att resa hem igen.

  3. Håller med dig jgarn. Men vi är tvungna att göra det själva. Tyvärr kommer det inte att gå utan våld och vapen!
    / 72-årig frivillig realist

Kommentera