Carewell Omsorg AB, en asylförläggning som är laglös och en humanitär katastrof

INVANDRING. Asylboendet Signalisten är en humanitär katastrof och ett laglöst område. Här tvingades tio poliser på flykt efter att ha hotats av en mobb asylsökande, här har en tioårig pojke blivit våldtagen och här tjänstgör bara två personer på nätterna bland de 600 boende. 

Det är fruktansvärt trångt och skitigt, det kallas av Sveriges regering och opposition utom Sverigedemokraterna en human politik och etablissemanget påstår att vi ska vara och är en humanitär stormakt. Utan att för ett ögonblick tänka på hur mycket humanism, som pengarna detta kostar räckt till bland de verkligt utsatta.

Carewell Omsorg AB driver anläggningen och den enda omsorg de bryr sig om är nog den egna plånboken. Bolaget är nystartat och följer man ledamöter till andra bolag och uppdrag så framträder en bild som knappast kan kallas seriös.

Nu anser Pettersson att man inte ska vara för hård mot dem som passar på att tjäna pengar, även om det med fog kan diskuteras om moral i sammanhanget. Ansvaret vilar på regeringen, denna och de två föregående, samt 87:an som gjort detta möjligt.

Vi får heller inte glömma hatmedia som i åratal gömt sanningen i floskler om hur bra invandringen är.

Vill ni läsa mer om den humanitära och laglösa asylförläggningen Signalisten så gäller alternativa medier och utländsk press exempelvis Daily Mail

16 thoughts on “Carewell Omsorg AB, en asylförläggning som är laglös och en humanitär katastrof

  1. Ja nu har även polisen havererat omorganisation kallas det på fackspråk 90% av tillfrågade poliser säger att allt blivit sämre. Vad gör den så kallade regeringen. Dom åker runt i regeringsplanet och raggar röster för att komma in i säkerhetsrådet på FN. Stefan för helvete ta dig an problemen i Sverige som du själv varit med och skapat……..

  2. […] INVANDRING. Nu börjar de asylboende själva reagera mot medias rapportering om hur bråkigt och stökigt det är på landets asylboenden. De känner inte igen sig i den negativa bild som har målats upp under den senaste tiden, och de känner sig både ledsna och upprörda över att ett fåtal kriminella solkar ner bilden för det stora flertal som sköter sig. SVT:s reporter besökte asylboendet Signalisten i Västerås. […]

  3. Ja 7klövern kommer att gå till historien som på kort tid lyckades att förstöra och skapa Sverige till ett kriminellt paradis för bla muslimer. Betalt av oss urinvånare………….

  4. Detta är resultatet av snacket om en HUMANITÄR STORMAKT….! Ingen annan stat har ett Integrationsverk med 7000 anställda som tillåts kosta hur mycket som helst, – det är ren idioti och galenskap!
    MEN 87:an har röstat fram detta, partier som Socialdemokraterna och Centerpartiet, Miljöpartiet står för denna politik!
    Som vuxen svensk har man ett ANSVAR att få ett STOPP på detta ANSVARSLÖSA slöseri med skattemedel och att Sverige blir en fristad för KRIMINELLA ASYLTURISTER!!
    UUUUT MED DE HÄR INDIVIDERNA!!

  5. David Daoud Malki ensam ägare till vårdbolaget, är väl att likna med en guldgrävare som hittat en rik guldåder. Sverige påminner i det avseendet om Alaska under 1800-talet dit man på vinst och förlust reste för att bli rik. En skillnad dock är att i Sverige är det mycket enklare för vissa.

    Tänk själv att komma till ett nytt land och bland annat få ett fett bidrag av staten för att starta ett företag som har staten som kund och samtidigt hjälpa till med invandring av religionsfränder.

    Han måste skratta hysteriskt gott varje dag när han räknar ut vinsterna i sin bokföring.

  6. får ibland intrycket att våra politiker inte har en susning om vad som händer i landet utan de agerar först efter någon media i utlandet publicerar artiklar som alternativmedia har gjort i flera månader. är deras sakkunniga lika ruttna i huvudet som de själva?

  7. Det är inte fel på den som tar emot pengar. Det är fel på den som betalar ett överpris för en urkass ”vara” med andras pengar dessutom.

  8. Säg något i Sverige som inte är ren katastrof just nu? Läget har väl aldrig någonsin varit sämre i mitt hem- och fosterland Sverige! Den siste statsministern som vågade sätta ner foten var Ingvar Carlsson med Lucia uppgörelsen!

    Sveriges regering och allians skämmer ut sig dagligen och stundligen, inget som de uttalar och gör hjälper upp situationen! Situationen förvärras för varje sekund som går!

  9. Destination närmsta gräns ut ur landet, dom har förverkat
    sin rätt till asyl i landet, åt helvete med patrasket!

  10. Det som är BRA med den artikeln är att om den sprids, så kanske vi slipper fler av de bedrövliga, om skurkarna som profiterar dvs skurkbolagen inte får klienter så ramlar deras fula buisness samman !

Kommentera