Aftonblaskan granskar de ”fredliga och humana”

Aftonblaskan har idag startat något dom kallar granskning del ett:

Aftonbladetgranskarjihadister-6

”Vi reser för att kriga och dö”

Säpo vet att minst 286 av dem är svenskar

”Det är nästan uteslutande hårt segregerade stadsdelar längst ner på den socioekonomiska stegen”.

Men man väntar med spänning på de för PK media svåra frågorna:

Varför är det bara muhammedaner som åker till Syrien för att mörda o våldta?

Varför blir muslimer så mordlystna? Varför åker muslimer ned till Syrien för att halshugga och våldta?

Varför är 99 av 100 halshuggare muslimer?

Varför är det muslimer som utför de mest fasansfulla och bestialiska våldsdåden?

Är det något i deras så kallade ”fredliga och humana religion” som orsakar deras mordiska beteende?

Massor av Svenskar har växt upp under fattiga förhållanden i vad som för kallades arbetarkvarter i så kallade ”barnrikehus”, utan att för den skull hemfalla åt bilbränning, stenkastning mot polis o brandkår eller ropa ”gud är stor” när de skär huvudet av folk.

FjärranÖsternRedaktören väntar med spänning på del två av Aftonblaskans granskningen! Kanske vi får svar på frågorna ovan.

14 thoughts on “Aftonblaskan granskar de ”fredliga och humana”

  1. Ha Ha, stor humor Aftonsnaskan granskar? I tio års tid har
    blaskan hållit på med förnekelser om det Vidriga Islam,
    nu lotsas dom att dom granskar Jihadister???
    Så dags att pissa till kväll när natten är halvgången!?

  2. Sluta för fan med att benämna dessa jihadister för ”svenskar”

    286 av dem är svenskar. Bullshit, så fan heller att de är svenskar! En svensk åker inte utomlands och skär halsen av medmänniskor.

    Jag kräks!

    Dessa babianer är ljusår ifrån att vara svensk och kommer aldrig någonsin att bli svensk oavsett hur jävla många medborgarskap som de fuskar till sig.

    Kalla dem för övrigt vad fan som helst, men några SVENSKAR är de INTE!!!

  3. Hittade man på något i skolan så fick föräldrarna reda på det var man riktigt dum fick man en riktig hurring av läraren eller rektorn sen fick man en av fassan men så blev det folk av oss med fullföljd skolgång och godkända betyg så allt det här nuvarande flummet hjälper inte resultatet eller kvaliteten, knappast respekten in för aktoriteten i skolvärden aktningen saknas totalt av alla dessa parabol ungar.

    För övrigt förbjud islam roten till allt skit bl.a.

  4. Det är påhittade PK myt att dessa jihadister bara kommer från segregerade områden. För vad jag vet så kommer inga jihadister från Södermalm eller andra områden där man uteslutande röstar på MP eller FI.

  5. Idioterna på pissblaskan har misslyckats redan innan ”granskningen” ens börjat!
    Det finns nämligen inga, och har aldrig funnits svenska jihadister….

  6. Aftonlögnen drar slutsatser de tror att Karl Marx skulle göra, men har de läst kapitalet. Jag tror inte det! De pratar om den socioekonomiska stegen trots att det handlar om islamism, det har inte med ”socioekonomiska” orsaker att göra, Jihad-John hade en bra utbildning, reste ändå till Syrien och mördade, – Aftonbladet VET INGENTING OCH DE KAN INGENTING! Det är alltid andra som har ansvaret, det personliga ansvaret existerar inte i deras värld och vi har en Rikspolischef som tycker synd om mördaren som högg ner den 22 åriga tjejen….
    SOCIALDEMOKRATER tänker fel, när ska de börja ändra tankegång, vilka naiva stackare, hur har de kunnat bli journalister över huvud taget, vad fick de energi ifrån att utbilda sig ?
    Ofattbart att ta ifrån människor det personliga ansvaret för hur de beter sig, typiskt vänsternazistiskt vansinnigt tänk!

  7. Mona Sahlins förordar mångkultur och framförallt utomeuropeisk kultur! Vi svenskar har ingen kvinnoförnedrande, våldsbejakande och halshuggningskultur och det är väl därför Mona anser att vi inte har någon kultur

    Har förstått att Mona gillar kulturyttringar som innehåller kvinnoförtryck, kvinnoförnedring, kvinnomisshandel, våldtäkter, sexuellaofredanden, hotande, misshandlande, mördande, tjuvteri och sist men inte minst gravskändning av kristna och judiska kyrkogårdar!

    Det är nog inte bara otur när hen tänker, utan det måste vara en del i hens personlighet!

  8. Sofia Olsson Olsén, tf chefredaktör och ansvarig utgivare för Aftonbladet, ska väl försöka putsa upp den förnekelse-journalistik som AB har drivit under lång tid, med tidigare chefredaktör Jan Helin vid rodret.

    Men fy tusan vad hon kommer att få putsa , för att ens komma på tal för att göra AB lite trovärdig.

  9. Konstigt att hedervärda svenskar med fattig uppväxt men som skött sig och fostrat ordentliga medborgare anses värda att förnekas, förnedras och föraktas (= det finns ingen svensk kultur), medan arroganta våldsverkare, mördare och torterare anses värda uppskattning och uppmärksamhet bara för att de tillhör en viss religion!
    Det är den svenska kulturen som byggt landet och som gör att ovan ”satans mördare” kan åka räkmacka på resultatet av våra ansträngningar.

  10. SvD:
    ”Kaplan: ”Nu ska vi bygga Sverige””

    Den vidriga lilla muslimska ormen Kaplan skall kastas ut ur landet. Sedan skall alla moskéer jämnas med marken.

    Sedan kan vi ”bygga” Sverige. Fritt från muslimer.

  11. Helt ratt att många bor i invandrarområden, men ofta ar det de som lyckats bast med jobb och fru som blir huvudjagare.
    Isis ar liksom kommunismen mest ett overklassprojekt.

    • Tack för din kommentar! Var på väg att skriva, men orkade inte, är utled på snyfthistorier om den utsatta muslimen. Du satte huvudet på spiken!

Kommentera