Aftonbladet ljuger igen, men kan inte motivera varför

GRANSKNING SVERIGE. Lyssna när Aftonbladets Julia Wågenberg försöker motivera varför hon hittar på saker i en ”nyhetsartikel”. När Folkets demonstration handlade om parollerna ”avgå regeringen” och ”utlys nyval”, så skrev Aftonbladets Julia Wågenberg ”demonstration mot flyktingar”.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/art…

Julia Wågenberg, som läser till jurist och därmed borde ha någon form av rättspatos, motiverar det hon skriver så här:

-Dessa grupper (Folkets demonstration) har inte tolkningsföreträde.

-Det är alltså Aftonbladet som har tolkningsföreträde?

-Eh… Det får du ta med vår ansvarige utgivare

Aftonbladet har gjort till en vana att ljuga, utan att någon vågat ifrågasätta.
Folkrörelsen Granskning Sverige avslöjar mytomanerna – gång på gång.

Tidigare om Aftonbladets lögner

Medias_rapportering

12 thoughts on “Aftonbladet ljuger igen, men kan inte motivera varför

  1. Julia Wågenberg, du är fortfarande ung och har fortfarande chansen att bli respekterad.

    Fast då måste du lämna den tidning, som så medvetet förfalskar verklighetsbilden, som AB gör och ”befaller” dig att göra, genom sin kvinnliga ledning.

    Byt arbetsplats Julia.

    • Ja Julia låter som en femtonåring som kommer hem för sent och är kraftigt på fyllan och får bannor av farsan och morsan. Tyvärr är hon nog redan pk(v)-drogad men kommer leva gott på att försvara de som är sååå synd om. Dessa traumatiserade ensamkommande som då blivit vuxna och begår brottsliga gärningar, OBS alla e.k. år inte dåliga men det räcker om 10% har blivit kriminella för att advokatkåren ska bli feta på försvarsadvokatarvodena.

  2. Nog var det ändå lite synd om Julia, man kunde nästan höra att hon skämdes. Hon kanske kan få jobb på en tidning någon gång? Eller kanske något som har med journalistik att göra, vem vet.

  3. Det Sverige idag behöver är en svensk Korpral Diaz. Den som kan sin Tintin (Söderslagna örat) vet exakt vad jag pratar om.

  4. Rättspatos på universitetet, vad kan det vara för perspektiv på det patoset? Visst finns det annat synsätt, men det handlar om att tjäna pengar på juridiken. T o m medicine studeranden har höga löner och karriären som mål, inte kontakten med patienten och intresset för medicinska problem, om det inte går att göra pengar på det.

  5. Tydligt att dom ljuger helt ostraffat ,bara det gynnar agendan,,
    Det talas om våldsamma attacker mot dom rättrogna ,men ingenting om
    blattarna som går till angrepp på odenplan ,och det säger ju allt om skittablån ,,Jag har inte sett en enda polisanmälan om dessa våldsamma attacker ,så det är nog bara falsarier

  6. Det är väl idag endast deras likatänkande lösnummerköpare som slösar bort pengar,för att läsa skitblaskornas sagor. Det som gör mig betänksam, är den dåliga ”utbildning”,som dagens yngre visar prov på.Bäva måtte de kommande generationerna !

  7. Vart enda jävla gång, är det alltid någon annan som ska svara på frågorna när de blir ställda mot väggen. Ett klart tecken på att de är fulla av skit.

    • Det är så man bygger härskarsamhällen. Ansvaret ligger hos någon eller något som inte finns…

Kommentera