Domen kom kl. 11.00 idag

Från Julia Rosqvist Facebook

Domen kom kl.11.00 idag från Tingsrätten.

4 killar jagar min son på 2 mopeder. Dom stoppar honom samt prejar in honom intill väggen. Hotar verbalt och med knogjärnskniv och rånar honom på hans moped 22 April. 3 killar av 4 nekar och säger att dom lämnade kvar Linus moped på gatan.

Den fjärde killen erkänner i polisförhöret i detalj att dom rånat Linus med knogjärnskniv och hot MEN han ljuger sedan i rätten (skiträdd) och påstår att han inte ens var med vid detta tillfälle.
Ett vittne såg delar av förloppet från sitt köksfönster hur dom 4 killarna tog mopeden och mopeden återfinns ca 2 månader senare i ett skjul nära en av killarnas bostad i Vivalla.

Förr oss har detta inneburit:
9 månaders väntan på rättegång om grovt rån
9 månaders ångest
9 månader oro.
9 månader av rädsla
I dag kom domen!

Alla 4 går fria och vi har därmed fått betala självrisker, ny moped, arbetstid mental energi m.m för att vår son blev rånad med våld hot och vapen.

Jag kan inte deras språk jag förstår inte deras värderingar och säkert var de som inte har svenskt medborgarskap oroliga…….men vi ville bara ha fram sanningen, skadestånd blir oviktigt i en sådan här fråga.

Hur ska vi nu få vår 16 åring att förstå vad rättvisa är? Hur ska vi förklara att sanning är viktigt? Hur ska vi förklara att inte personerna i rättssalen trodde på honom och kanske värst Hur ska vi förklara att vi måste sälja hans nya moped då vi inte vill

” Ge bort den” till 4 nya killar i vår som har pistol!

Alla ni som är föräldrar prata med era barn om de konsekvenser som kan bli om dom visar sina mobiler, plånböcker, mopeder och liknande då dessa rån och stölder blir allt vanligare och mer lär de bli då det är så lätt att gå fri.

Jag är en mycket ledsen mamma idag och har tappat tron på ett säkert samhälle!

-Pettersson läser om det nya Sverige, knogjärnskniv, Vivalla, kan inte deras språk och förstårinte deras värderingar, medborgarskap och inser att det är sådana pojkar som är vår framtid och som Mona Sahlin tycker är spännande, Fredrik tycker de är berikande, 87:an har beställt dem…

17 thoughts on “Domen kom kl. 11.00 idag

  1. Allt grövre brott leder numera inte till straff om brottslingen
    är invandrare, som det till största delen är idag, Fega politiker
    har gett polis åklagare och Domstolar i uppdrag att släta över
    utländsk brottslighet,och den slemmiga Advokatkåren ser till
    så att Brottslingen kan gå omkring och hånflina offren rätt
    upp i ansiktet efter att ha blivit frikänd, konsekvenserna efter
    brotten får offret och dess anhöriga själva leva med.
    Jag säger fy Fan för alla dessa ynkryggar som så att säga
    ska vara samhällets stöttepelare, men som i själva verket
    är samhällets dödgrävare, verkligt ynkliga individer!

  2. 87.an måste inse att de har valt den här samhällsutvecklingen när de röstar på typer som Stefan Löven och Annie Löf, det är detta vi får. 7klövern tar inte sitt ansvar för Sverige och Sveriges befolkning, – massinvandring till vilket pris som helst!
    En typ som Annie Löf ser en chans till billig arbetskraft för arbetsgivarna som väl bara består av små städföretag med bidrag från staten i framtiden. Socialdemokraterna har sedan Olof Palme vurmat för import av ”svaga” människor som kommit hit och röstat socialistiskt, Yassir Arafat (PLO) var nära vän till Palme – Arafat med fett bankkonto utomlands som Sveriges skattebetalare fyllde på….
    De senaste året har varit det värsta i Sveriges historia, detta är RIKTIGA ROVDJUR OCH MÖRDARE som kommit, MUSLIMER som anser att de har rätt att ta ihjäl andra då de känner sig kränkta, helt utan impulskontroll som mannen som mördade den 22 åriga kvinnan med kniv…
    Konsekvensen av den import Sverige haft blir ökad brottslighet av bl.a. det slag som beskrivs på FB, en OERHÖRT KRÄNKANDE upplevelse för denna familj och för pojken som måste ha tappat sitt ego helt. Detta är en konsekvens av massinvandringen – som man röstar får man ligga!

  3. Stort problem !!! Detta diskuteras varje dag i vårt hem och många andras. Hur lyckas de manipulera ”oss” ? Detta har pågått så länge att anarki är nära.Vi måste ju kunna försvara oss. Jag är varken nazist eller rasist men jag måste få protestera. Vi måste visa våra barn och barnbarn att vi inte bara ser på – det måste hända någonting NU!!

    • När du förstår att ”förintelsen” är en bluff så förstår du att du är nationalsocialist och att socialdemokratin fram till 1970-talet var äkta nationalsocialistisk med alla dess välfärdsprogram, djurskydd, riktig miljöpolitik, mödravård och barnskydd mm.
      ”Nazist” är ljugarnas nidbild från Hollywood där NS förvrids med hittepå som ”gaskamrar”, ”tvål”, ”lampskärmar”, ”elektrifierade bassänger”, ”tryckluftsdrivna skallkrossarmaskiner” mm.

  4. Vet hur det funkar,har råkat ut för samma sak 2 gånger,den som lider mest är min son.
    Ring aldrig polis,be sonen peka ut dom skyldiga i nån skolkatalog,prata med dom skyldiga själv,ta gärna med nån tolk.Dom som sysslar med dessa brott är världens fegaste lort jävlar som finns.

  5. En mycket sorglig historia. Ygeman och resten av såsseriet undrar sen varför deras opinionssiffror går ner.

  6. Skicka detta till alla partiledarna och kolla om du ens får svar. Det nya Sverige, som svensk har du inget värde annat än att vara hatobjekt för invandrarna.
    Stor medkänsla med sin familj och särskilt din son! Han och ni skulle i ett annat Sverige inte ha behövt uppleva detta.

    • Ja, i ett annat homogent nationalsocialistiskt Sverige som vi faktiskt var fram till -70 talet. Och som fortfarande många levande svenskar fått uppleva. Till Julia (mamman) kan jag bara säga att det finns inga genvägar. Din son måste börja träna och det hårt. Kondition, kampsport, gå med i skytteklubb, plugga överlevnad, söka till militären när åldern är inne för att dels härdas och för vapenträning, sprängämnesutbildning mm. Det uppmanar jag alla svenska pojkar att göra,framför allt ni som råkat ut för det mångetniska samhällets helvetiska konsekvenser med civilisationsförstörande kryp som framhäver sig trots att de borde tillbringa sina liv i den djungel eller öken de kom ifrån. Ni är de som bäst kommer kunna motivera både er själva och andra när ni sen växt färdigt. De förrädare som intagit alla maktpositioner och som mot sina månatliga Judas-slantar gör sina herrars värv kommer inte ge sig förrän någon med våld avsätter dem, tyvärr. Och det handlar inte om att man på ett optimalt sätt likt en ny Bruce Lee ska kunna snyggt sänka alla blattesvin med några hoppsparkar. Det handlar om att ingjuta mod, självförtroende och styrka så att man självsäkert utrustar sig kanske med den där kättingen som man ändå har med sig om man cyklar, åker moppe, rör sig på okänd mark etc. Och när situationen uppstår så vet man hur man slår ut tänderna och krossar knäskålar och näsben på 4 blattesvin med kättingen eller moppelåset som de inte är beredda att man helt självsäkert med adrenalinet påslaget sliter fram, vevar och brutalt slår med – t.ex.

  7. Fredriks pojkar har blivit kungens pojkar nu
    Öppnar man Sveriges gränser för allt och alla helt utan kontroll, då får man medalj av kungen.

  8. Räkna upp alla de fulaste orden du kan –
    det räcker ändå inte!
    ∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞

Kommentera