SD KU-anmäler Reinfeldt och Löfven

INVANDRING. Anmälningar till Konstitutionsutskottet (KU) om misskötsel av flyktingkrisen duggar tätt. Tidigare veckan har både Stefan Löfven (S) och Fredrik Reinfeldt (M) anmälts av riksdagsmän från (M) respektive (S). Nu kommer även en anmälan mot båda från Sverigedemokraterna.

– I någon mening är det både den nuvarande och den tidigare regeringen som har ansvar för situationen som uppstått. Vi tycker att det är rimligt att man samlar det i en anmälan och utreder vad som hänt, säger Jonas Millard, riksdagsman (SD) och ledamot i KU.

”Efter många år av vanskötsel har nu det ansvarslösa massinvandringsprojektet slutligen avslöjats för vad det är. Nämligen en exempellös kapital- och samhällsförstörare. Därför får det anses som glädjande i sammanhanget att både Socialdemokraterna och Moderaterna insett detta och därför KU-anmält varandra för den misskötsel de visat när de suttit i regeringsställning”, skriver han och partikollegan Fredrik Eriksson i anmälan.

– Vi kommer att skicka ett frågebatteri till både nuvarande och tidigare regeringen. I förlängningen kan det också bli så att vi kallar både Stefan Löfven och Fredrik Reinfeldt till utfrågningar. Vi kan också begära in handlingar som inte är allmänna handlingar, säger Jonas Millard till TT.

26 thoughts on “SD KU-anmäler Reinfeldt och Löfven

  1. Johan Westerholm, ledarsidorna.se har en (be) lysande artikel om den största smitaren Fredrik Reinfeldt. Aldrig mer min röst på de nya moderaterna vars partiledare pratar ansvar utan att våga ta ansvar.

  2. //Anders Ygeman: ”Rasistiska grupper sprider hot”
    Polisen ska ha tagit ut tre personer från en pub i närheten och ställt upp dem vid en vägg. Enligt grupp med ungdomar som var på motdemonstrationen uppger att de ska ha blivit jagade av männen. Ungdomarna hörs av polisen på platsen.
    Inrikesminister Anders Ygeman säger i en kommentar till händelserna:
    – Det är en oroande samhällsutveckling. Rasistiska grupper sprider hot och hat på våra gator. Det måste mötas med kraft. Polisen har tydligt prioriterat resurser och hanterat situationen bra, alla ska kunna känna sig trygga när man går på stan.//

    • Svenskarna tror inte att politiker skapar välfärd! Svenska skattebetalare betalar världens högsta skatter för att betala den välfärd som de folkvalda är satta att genomföra!

      Den enda mentalt handikappade är den politiker som påstår att svenska folket är mentalt handikappade! Tyvärr förstod den mentalt handikappade Fredrik Reinfeldt sitt uppdrag och det var därför hans regering förlorade regeringsmakten till de mentalt handikappade Socialdemokraterna och deras samarbetspartner Miljöpartiet!

      Skrattar bäst som skrattar sist!

      Själv är jag mer för den amerikanska modellen, den som vill ha välfärd betalar själv genom frivilligt försäkringssystem med olika nivåer allt efter den enskildes behov!

      Inte en mentalt handikappad statsminister till i Sverige!

  3. Samma dag som det är upplopp i Stockholm p.g.a den muslimska pesten som ödelägger vårt land får GRISEN reinfeldt medalj av kungen.

    Det är den satans grisen som ställt till detta kaos. Och för detta får sadisten en medalj?

    Han skall fängslas. Minst!

  4. Anmälningar!!?? Bägge två tillsammans med övriga förrädare bör så småningom ställas inför ståndrätt och offentligt rådbråkas.

    • Offentlig mycket utdragen garrottering på Sergels Torg är ett lämpligt straff.

      Det bör också direktsändas i alla TV-kanaler,

      • Personligen anser jag att svenskarna inte ska föra Sverige tillbaka till medeltida straffmetoder. Dock kan det inte uteslutas
        att de nya ”svenskarna” inom överskådlig tid inför importerade medeltida straff mot bakgrund av deras medeltida ideologi.

  5. Har under senaste tiden sett kända/fd kändisar börjat vända om när det gäller invandringen. Förstå hur stort mörkertalet är….i den världen håller du med och får jobb, eller så kan du packa väskan..glädjande dock att alla inte orkar med sekter och hjärntvätt, det inger hopp.

    • Äntligen, dock inte den första, en modiga kvinna som skriver sant. Ni, och jag tror inte Pettersson läsare någonsin skulle kränka den kvinna, hennes dotter och hennes medsystrar, utan Ni slödder ska be henne om ursäkt. Vart är vi på väg och hur vill Ni att Sverige ska bli för era barn??

Kommentera