Kristna lever under hot på asylmottagningarna

INVANDRING. ”Kristna jag mött uppger hur de flytt från förföljelse för att sedan möta på det igen på asylboenden här i Sverige.” Désirée Pethrus, riksdagsledamot och integrationspolitisk talesperson för Kristdemokraterna, kräver i ett debattinlägg i Aftonbladet att migrationsminister Morgan Johansson (S) agerar på ökande våld och hot på asylboenden.

Hon berättar om en man med muslimsk bakgrund som dödshotats för att han konverterat till kristendomen. ”Han upplevde både direkta hot och trakasserier samt hörde dessa personer tala om att förgifta honom. En polisanmälan gjordes och han tvingades flytta till ett annat asylboende, där hoten fortsatte. Av rädsla för sitt liv vill han nu dra tillbaka sin anmälan”

”En annan man har fått dödshot då han vägrar delta i fredagsbönen med muslimer som bor på asylboendet. Det har tydligt framgått att hoten har sin grund i att han är kristen och vägrar delta i bönen. Personerna i fråga spelar upp musik om IS, där sångtexterna uppmanar till våld mot ”de otrogna”. Migrationsverket har kontaktats men en förflyttning av den utsatte kunde inte ske och regelbundna hot fortsätter”

Pethrus menar att Johansson negligerar problemets allvar och omfattning i svaret på hennes skriftliga fråga. ”Samhället ska inte kapitulera inför intolerans, varken på grund av religiösa tillhörigheter, kön eller sexuell läggning. Jag har nu lämnat in en interpellation i riksdagen till Morgan Johansson och önskar kraftfullare besked denna gång”, skriver Petrus.

-Pettersson menar att samhället redan har kapitulerat för muslimernas intolerans. Muhammeds lärjungar särbehandlas på ett otroligt sätt av rädsla för att de ska bli kränkta och begära skadestånd, när det enda rätta vore att tala om för dem att acceptera Sverige och vårt sekulära samhälle som det är eller åk hem…det där som kallas islam får ni hålla privat och inte pådyvla andra.

18 thoughts on “Kristna lever under hot på asylmottagningarna

  1. Why are we allowing such scum into this country?

    Let’s bring back hanging and stop endangering everyone.

    Open borders and a useless government caused this !!!

    Why do we have to suffer these scumbags , send them back.

  2. Reglera religionsfriheten! Religionsfrihet inom hemmets fyra väggar, undantaget religioner med sin grund i det kristna kärleksbudskapet och judendomen!

    Stäng moskéer och koranskolor nu, de utgör det absolut största hotet mot samhället, demokratin och jämställdheten!

    Just nu river sjuklövern ner det som tagit generationer att bygga!

  3. Personen på bilden ser faktiskt svensk ut. Hon är bosnier. Hon har bott i Sverige i åtta år och beklagar sig över att inte ha några svenska vänner. Dessutom är svenskar rasister påstår hon.

    En av mina kompisar är kroatiska och har aldrig upplevt rasism under sina 20 år i Sverige.

    Det är något fel på henne som inte framgår av artikeln. Är hon kanske muslim?

    Sannolikt är det där skon klämmer.

    http://img.thesun.co.uk/aidemitlum/archive/02664/07_30025423_ffd28f_2664097a.jpg

    • Tittar på bilden………….vad är det som PK-globalisterna tycker att dessa figurer tillför vårt samhälle…………som är ”berikande och humanitärt”?
      Jag är allvarlig i min fråga, för mig är det här ett stort icke genomtänkt experiment med en nation som inte hade förmågan att förstå vilka konsekvenser detta experiment skapar !
      En alltigenom självcentrerad dårskap, där de inblandade förväntar sig mer makt och därmed större summor på bankkontot !

      Ja jag är som allt annat vettigt folk, patriot !

    • Apor kan vara trevliga att se, det är inte kul att se dessa parasiter från Somalia, hitbjudna av Socialdemokraterna och Stefan Löven, – de är raketforskare, läkare, ingenjörer, arkitekter ljuger eländige Stefan trots att 99,99% av dessa amöbor går på bidrag livet ut från….ja, gissa….-FÖRSÄKRINGSKASSAN…!!
      Hur fan har vi råd med detta och detta pack är bara en av många grupper bidragsparasiter!

    • Det här är ingen rolig syn, varhelst i Sverige man än bor. Jag vägrar mentalt att ta in företeelsen.

  4. Tänk om det fanns möjlighet att få särskilda asylboenden för just kristna och andra religiösa grupper som hotas av muhammedanerna.

    • Ja, Eva, det börjar bli hög tid för den planeringen. Att vara kvar i Sveriges synes mig vara för farligt; vi får väl hoppas att t.ex. Polen och Ungern ställer upp.

    • Det borde vara helt naturligt, tyvärr har migrationsverkets personal ingen som helst kunskap om kristendom. Utbildning behövs.

Kommentera