Dror Feiler

Dagens demonstration mot den svenska regeringen och dess politik såg en välkänd person bland motdemonstranterna.

Screenshot
Foto: Nya Tider

Vänsterpartisten Dror Feiler med sin saxofon, omgiven av Rättvisesocialister och annat vänsterfolk. Jonas Sjöstedt har någon att dra i örat på måndag. Fler bilder finns att skåda här.

Enligt svensk media och vänstern ser den svenska nazismen ut så här. Lite komiskt med vänsterns och medias ältande om främlingsfientlighet när några av talarna hade utländsk bakgrund.

Skärmklipp

18 thoughts on “Dror Feiler

  1. Klart att han känner samhörighet med de desertörer som strömmar in i landet istället för att göra sin plikt och försvara kvinnor och barn mot genuin ondska: ”Feiler gjorde sin värnplikt i Israel som fallskärmsjägare, men 1970, som en av de första ”refuseniks” (israeliska motståndare till den israeliska politiken gentemot palestinierna), vägrade han att tjänstgöra i områden som kom under israeliskt militärt styre som ett resultat av Sexdagarskriget 1967.” (Wikipedia)

  2. Nu har dyngspridaren aftonbladet ”hittat” en ny Alan Kurdi. Det passar den vidriga publikationen som hand i handske.

    Nu skall snyfthistorier om en ny död ”liten oskyldig pojke” pumpas ut för att kompensera det NEGERN ställde till med i Mölndal.

    Sannolikt har pojkens girige MUSLIMSKE pappa dödat Aftonbladets nya ”omslagspojke” också.

    Mörda ligger djupt i muslimers gener.

    Rädda Sverige. Utrota alla muslimer!

    • Damen i röd/lila jacka ser ut som rena urtypen för rånazist. Huga, hemsk, våldsverkare, klyver somalier med machete….inte.

      Hon är mest säkert ett helt vanligt fruntimmer med man, barn och barnbarn men har fått nog av alla förbannade dumheter som dag efter dag drabbar helt vanligt folk, helt vanliga svenskar.
      Jag tycker att det är alla tiders att människor i alla åldrar sluter upp vid demonstrationer som denna. Äldre för respekt med sig.
      (undertecknad åkte ner i går men blev försenad, kom dit först på slutet)

  3. Dror Feiler är ju jude, han har hamnat på fel sida stängslet.
    Rätta mig om jag har fel men har alldeles för mig att han är förklarad persona non grata i Israel efter hans medverkan i det meningslösa försöket att segla dit med ”förnödenheter”.

    Vad Feiler gör i vårt land har undertecknad ingen aning om förutom att han är nyttig idiot i att stödja vänsterfeminismen i deras kamp mot Sverige och svenskarna.

    • Jo han är jude och en Israelisk landsförrädare som
      kastar skit på det land som han kommer ifrån,
      en avfälling som Isrelerna inte vill ta i med tång,
      men i den Svenska vänstern passar han in, fast
      det gör ju all skit!

  4. Om vi beslutar att inte gå in på Kvällstidningarnas sidor och att heller inte köpa någon av dessa Tidningar,och nu för tiden ser man nästintill aldrig någon heller som köper dessa tidningar, gör det själv heller aldrig numera! Så då slipper vi läsa alla dessa tillgjorda reportage som dom försöker tuta i oss. De gillar när det blir motsättningar mellan folk,så de får något att skriva om,eller har på sina TV sidor. JU fler som är in, desto mer pengar tjänar de. De vill framstå som att de har moral,men i grunden är det pengarna som styr och det enda de bryr sig om. Mammon har slagit klorna i dem! Borde ju gå att som en protest utesluta dessa tidningar,efter som de behandlar befolkningen på detta vis. Och borde ju gå att göra ett upplägg och hur man går till väga och att så många som möjligt hakar på, och att antalet deltagare då ökar mer och mer!.

    • Återigen en lysande men skrämmande beskrivning av verkligheten. ”Sveriges feministiska regeringen har förklarat kring mot 50 % av sin befolkning, flickorna och kvinnorna …” Varför står där mestadels unga kvinnor runt den där fule gubben Dror Feiler, medan det är mogna vackra damer som demonstrerar för demokrati??

  5. Men vad är det för tattarpack som motdemonstrerar…som Danielsson menar…det är synd om vissa, börjar för första gången hålla med…låt skiten stå där och trumpeta i sin ensamhet…

  6. Ja dom säger ju det rakt ut ,,alla som är kritiska mot deras invandringspolitik är per definition nasister ,,klart slut,,

Kommentera