Våldsamt bråk på hem för ensamkommande

INVANDRING. Ett bråk på ett boende för ensamkommande i Emmaboda i natt, blev så våldsamt att personalen kände sig hotad och låste in sig. En av de inblandade är nu anhållen. 19 av 30 boende är misstänkta för våldsamt upplopp. 

Flera av barnen slogs med tillhyggen. De slog bland annat sönder entrédörren, berättar polisen, som skickade flera patruller till platsen.

– Man var tvungen att evakuera en del för att det skulle lugna ner sig, säger vakthavande befäl till P4 Kalmar.

Det hela slutade med att två av de inblandade greps. Båda är i 15-årsåldern och den ene är överlämnad till socialen medan den andre är kvar hos polisen.

14 thoughts on “Våldsamt bråk på hem för ensamkommande

  1. Ge dem varsin nyslipad yxa och en påse sega gubbar..Då får blöjbytarna vara ifred och de slår ihjäl varandra med stor glädje.. Var öppen för kultur skillnaderna och tillmötesgå deras önskan om att vara/leva söka skydd mot sina gelikar här hos oss
    ..

  2. Herre Gud, vad man bir trött!!! Och vad man blir trött på PK-folket som tror detta är något positivt.

  3. Det finns faktiskt pk-dårar som både tror och påstår att dessa halvapor utan mänskligt beteende är människor. Har någon av er läsare sett människor bete sig som dessa gör? Någon som tror att dessa på sikt kan bli en tillgång för Sverige, vilket statsidioten Röfven tror. Vilket säger en hel del om den galningen.

  4. Ja, och det regnar ute som vanligt också.
    Primaterna kan inte hålla sams hemma, så varför ska de göra det här.
    Det pratas om asylkaos…. men det sägs ju att Sverige inte har någon massinvandring. Det är säkert SD’s fel. Hahahaha.

  5. Det här är bara början ,,vänta till det blir sommar ,och tjejerna tar på sig sommarkläderna ,,då kommer vi att se upplopp och våldtäkter varje dag ,,,eller ,,just ja ,,det sker ju redan varje dag ,,, varje timme får det bli

  6. Pensionsräddare med reptilhjärna utan tillstymmelse till IQ! Vilken normalt fungerande människa startar upplopp för att man inte får köpa godis?

    Fatta och förstå tar det inte slut på vansinnet snart, kommer följderna bli katastrofala!

    Det som sker på asylboenden oavsett vuxna eller barn är samhällsomstörtande verksamhet och måste beivras som sådan! Kännbara straff kompletterade med utvisning på livstid!

  7. Det är bara en utmaning! Tänk på vad de här stackars barnen fått gå igenom….

    (Avdelning: ironi)

    Kasta ut skiten och sätt dem på nästa hangarfartyg på väg mot Mellanöstern alternativt gräv ner dessa djur.

  8. Sådana muhammedanska våldsamma beteenden är mycket vanligt förekommande. Detta är inget att häpnas över, det är fullkomligt normalt för dessa avarter att bete sig så.

    Detta är förrätten, vänta bara tills dessa erhåller ett svenskt medborgarskap – då blir det mycket mycket värre.

  9. Och det hela startade med att ett av glinen inte fick godis, så han fick med sig resten av gossarna att attackera personalen med tillhyggen…

    … så extremt svenskt. Är det ännu ett kapitel i boken ”hur man uppför sig i ditt nya hemland” som de har glömt att skriva?

    • Ja just det ,,det är en hel svensk sedvänja ,att försöka banka ner personalen med klubbor om man inte får godis ,,,,det har uppkommit en hel del nya svenska sedvänjor som jag tydligen missat helt o hållet ,, finns alla dessa nya sedvänjor att läsa någonstans ? typ en manual?Så att jag kan börja uppföra mig som en svensk

Kommentera