Sveriges öppna rum kidnappas

INVANDRING. I sin ledarkrönika i GP skriver Naomi Abramowicz både om de fall av oroligheter på bibliotek och sexuella ofredanden på badhus som uppmärksammats den senaste tiden. ”De som har råd kommer att söka sig till mer exklusiva miljöer där man kan förskonas från våld, hot och stök. Och de platser där olika klasser och samhällsgrupper möts kommer att minska i takt med att den sociala oron ökar. Det är ett nytt Sverige”, skriver Abramowicz.

Anders Lindberg på Aftonbladets ledarsida tar upp SD:s invit till att stödja en alliansbudget och menar att särskilt om det skulle leda till extraval så behöver Stefan Löfven ”fuck off-kapital”. ”I ett parti stavas fuck off-kapitalet ­engagerade medlemmar och en organisation som kan ta strid om det behövs. Det är vad som krävs för att räta på ryggen och ge motståndarna en omgång i val­båset”, skriver Lindberg.

”Under de omständigheter, som för när­varande råder i svensk politik, tycker jag det vore intressant om Alliansens ledare sonderade med Sverigedemokraterna om möjligheten att få deras parlamentariska stöd för en borgerlig minoritetsregering – utan att på minsta sätt avsvära sig idealet om det mångkulturella samhället”, skriver Leif Lewin, professor emeritus i statskunskap i SvD. Han ställer sig frågan om man kan enas om en ståndpunkt trots väsenskilda argument och ger svaret ”ja”.

-Pettersson tycker att det är bra Abramowicz vaknat även om detta inte är något nytt i Sverige som hon påstår. Till Lindberg i AB är det bara att säga Fuck You med hans eget språkbruk och till Leif Lewin så kan man undra varför alliansen ska söka stöd för en minoritetsregering. Först nyval, sedan en majoritetsregering vore bättre…

10 thoughts on “Sveriges öppna rum kidnappas

  1. ”Det är ett nytt Sverige”, det är detta Sverige Mona Sahlin pratade om då hon menade att svenskarna ska integreras i sitt hemland.

  2. SD är den enda vettiga rösten som hörts sedan Eländiga Stefan Löven skrek åt Jimmy Å. under en partiledardebatt att…”DE FLYR FÖR SINA LIV JIMMY ÅKESSON…!!”
    De som talat om Sverige som en HUMANITÄR STORMAKT, typer som Anders Lindberg, de står idag med byxorna nere vid knäna och arslet bart….-avslöjade som GIGANTISKA HYCKLARE, avklädda inpå bara röven…
    SD:s viktigaste roll i Sverige anser jag är att vara EN RÖST FÖR SVERIGE OCH SVERIGES BEFOLKNING…!!! Nu handlar det om FRAMTIDSUTSIKTERNA OM SÄKERHETEN FÖR OSS VANLIGA MÄNNISKOR I SVERIGE…!
    MASSINVANDRINGEN ÄR ETT VANSINNIGT PROJEKT TILL VANSINNIGA KOSTNADER OCH SKATTEINTÄKTERNA SJUNKER KRAFTIGT I SVERIGE SPEC. I ALLA KOMMUNER MED HÖG ANDEL INVANDRARE….
    Vi behöver ett nyval senast 2016! Ge inte din röst till sossarna för ett ynkligt bidrag….
    Läs Tinos blogg om sjunkande skatteintäkter….http://www.tino.us/

  3. Glöm inte bort svenska män att alla dessa sexofredanden på era kvinnor är ett sätt för dessa berikare att göra er förbannade och en vilja att föra krig med er. ”Ni kan ju inte ens ta hand om eller skydda era kvinnor”. Glöm inte vart era rötter ligger, vikingarna hade aldrig i helvetet tillåt detta ske, inte utan konsekvenser. Kvinnorna måste lära sig självförsvar, det är nödvändigt i detta nya sverige! Men framförallt så är det vi folket som måste stå upp mot alla dessa korrupta politiker. Titta bara vad folket på Island åstadkom när de såg till att bankirerna fängslades. Allvarligt, det är lätt att sitta här och klaga, men när är det dags att göra något och stå upp för sin egen värdighet? Låt inte skiten bara få köra över dig även om du är gammal, tänk på dina barnbarns framtid (om de ens har någon). Vi måste jobba tillsammans om vi vill ha en förändring, för ingen annan kommer göra det åt oss.

  4. I mindre städer så finns inte möjligheten att välja, det finns ett badhus och ett bibliotek……vari består valet att ta tåget, bussen eller bilen till en stad där valmöjligheter finns.
    Svensken betalar, betalar, betalar, betalar……….för vad då ?

  5. Det enda säkra utfallet av ett extra val är att Sverigedemokraterna får ett avsevärt större stöd, kanske ännu en fördubbling mot 95 – 100 mandat. Det är skälet till att ett extra val(nyval) är osannolikt före ordinarie val 2018. Samtidigt är det demokratiskt korrekt med nyval eftersom opinionen på ett avgörande sätt förändrats sedan september 2014.

Kommentera