Sveriges anseende raseras

Sverige, landet som i decennier var ett föredöme, tvingas nu se på när utländska medier krossar den svenska drömmen.

Tveklöst är Sveriges anseende på väg att raseras. PISA-mätningarna är en sak, förortskravallerna en annan och bara de senaste veckorna har utländska medier rapporterat om förfallet som skett och fortfarande sker i kölvattnet av den kaosartade och överdimensionerade asylinvandringen.

Fox News rapporterade igår om mordet på den 22-åriga kvinnan på asylboendet i Mölndal.

Tidningen tar upp att svenska medier gick ut med upplysningar om offret, men att förövarens identitet hölls hemlig. Polisen berättar för nyhetssajten att incidenter blir vanligare ju fler flyktingar som kommer och att antalet rapporterade hot ökade med 46 procent 2015 jämfört med året innan.

Fox News

Daily Mail tar upp händelsen i Västerås, där tio poliser såg sig tvingade att fly från ett asylboende när en mobb av asylsökande kändes hotfull.

Upprinnelsen var den våldtäkt och upprepade misshandelsfall av en 10-årig pojke som rapporterades in till polisen. Mobben på asylboendet ogillade polisens ingripande, polisen kände sig hotade och flydde genom en nödutgång som fanns i korridoren. En pinsam händelse…..

Också Daily Mail tar upp mordet i Mölndal och det faktum att polisen inte gick ut med gärningsmannens identitet. Man beskriver också hur Dan Eliasson kräver 4 000 nya poliser och civilanställda för att klara anstormningen av asylsökande och de ständigt ökande incidenterna på asylboendena.

Daily Mail

Washington Post följer upp med rubriken om mordet i Mölndal.

Tidningen skriver att mordet och andra händelser är på väg att krossa den idylliska bilden av ett Sverige som redan är hårt ansatt av den stora flyktingströmmen. Tidningen upprepar också vad anhöriga till den 22-åriga kvinnan berättat i svenska tidningar: ”Det är politikernas fel”.

Även Washington Post undrar över polisens beslut att hemlighålla mördarens identitet, samtidigt som offrets beskrivs och man går ut med att två andra på boendet ingrep och höll fast 15-åringen tills polisen kom.

Mordet på IKEA nämns, men lika kortfattat som i svensk media.

Tidningen skriver också om den överdimensionerade asylmottagning Sverige stod inför förra året, att landet var tillmötesgående till en början, men att medborgarnas acceptans tröt allt mer och att flera partier plötsligt gjorde en helomvändning i migrationsfrågan.

Den senaste tidens sextrakasserier av kvinnor i Sverige är ett annat exempel på förfallet i Sverige man tar upp.

Washington Post

BBC vill inte vara sämre och tar också de upp mordet på asylboendet i Mölndal. Man tar också upp det stora asyltrycket på Sverige och inte minst den gigantiska utmaningen för Sveriges kommuner när antalet ensamkommande ständigt ökar.

BBC

Ett axplock från några utländska medier. Googla och du kommer att hitta fler. Givet är att Sverige inte längre framstår som ett föredöme, utan som ett skräckexempel. Tack 7-klövern!

12 thoughts on “Sveriges anseende raseras

  1. Det är dags att även regeringen börjar använda sig av ”291:an”.

    Så att inte mer svensk verklighet, når utländsk press.

  2. Ta hit några poliser från USA och lär dom svenska sillmjölkarna hur dessa blattar ska tas. Kallt stål rekommenderas.

    • Man behöver inte bege sig så långt bort för att få hjälp med att utbilda svenska polisen, räcker med att be ryssarna om hjälp med att göra det. Jag kan försäkra att Ryssland har väldigt effektiv poliskår.

  3. Det är politikernas fel att Carola Herlin och sonen Emil blev saktade på IKEA i Västerås och utländsk media borde nämna det ofta och att STOLPSKOTTET ELÄNDIGA STEFAN var i staden men sa inte ett ord! Bra att föräldrarna till den 22 åriga flicka säger att det är politikernas fel närmare bestämt Ruinfeldts överenskommelse med MILJÖPARTIET OCH ETT FLIRTNDE MED DYSFUNKTIONELLA MUSLIMER/ARABER OCH ATT SIGNALEN VARIT….-ALLA ÄR VÄLKOMNA, FÖRSÄKRINGSKASSAN TAR HAND OM ER, ERA FAMILJER FÅR KOMMA EFTER, FÖRSÄKRINGSKASSAN TAR HAND OM DEM MED!! Nu räcker det väl för satan med denna massinvandring, det är dags för NYA SIGNALER och det ska vara tydligt att muslimer/araber INTE är välkomna till mitt fosterland Sverige!
    NYVAL FÖR SATAN, SENAST 2016!!!

  4. Om det finns någon annan förklaring till förfallet än odugliga 7-klöver politiker och ett totalt förfallen media som saknar allt vad ärlig journalistik heter, då vill jag få information om den saken.

  5. Tio poliser och ingen drar tjänstevapnet utan flyr med svansen mellan benen? Märkligt, polisen var snabb med att skjuta en ensam kille till döds i Trollhättan.

    • Att oprovocerat rusa på 40 nationalister på Medborgarplatsen hade de inga problem med. De överöste dem med batongslag som de måttade mot deras huvuden(!). Ledaren Emil Hagberg träffades av slag efter slag mot huvudet och slogs medvetslös av någon lojal till folkmordsregimen som mot sina månatliga 30 silverslantar sålt sig till ondskan, till lögnerna, till omoralen, till vansinnet.

  6. Politikerna som bär ansvaret för detta förfall lär inte komma till himlen.

    De kommer brinna i skärselden i all evighet.

    • Men först hoppas jag att herr Någon Annan ser till att de får brinna i jordelivet med lite bensin och bildäck kring nacken.

  7. Sverige behöver investeringar i näringslivet från utlandet. Investeringsviljan lär dock störtdyka efter skriverier som dessa. Läget för Sverige är prekärt. Känns som att ljuset brinner i mer än två ändar hur det nu är möjligt.

    • Jag pratade med en innovationskonsult med 30 års erfarenhet om en affärsidé. Han rekommenderade att inte starta företag i Sverige utan att söka mig utomlands..

Kommentera