Konvertera till ”Sunni” eller försvinn

En liten muslimsk grupp som bekänner sig till Ahmadiyah- varianten av den fredliga och humana läran, har av den högste byråkraten Fery Insani på ön Bangka, som ligger öster om Sumatra, förbjudits att sprida sin variant av den så kallade religionen.

Fery Insani säger att Ahmadiyahförsamlingen inte får tillåtas att sprida sin religion. Ahmadiyahs anhängare i byn måste omedelbart bekänna sig till sunni-islam.

Problemet är att Ahmadiyah har en profet till, som de tror kom efter muhammed. De betraktar en indisk predikant Mirza Ghulam Ahmad som messias, vilken kom efter pedofeten Muhammed, en tro som är mycket upprörande för vissa muslimer.

” Han sa att om de inte följer detta beslut måste de omedelbart lämna Bangka”. Hotet om utvisning”  kom efter att medlemmar av ”Gafatar” – en religiös minoritetsgrupp ansedd som en ”avvikande sekt” i Indonesien – tvingades fly från västra Borneo i förra veckan när deras hem brändes ned av en upprörd muslimsk mob.

LÄNK

 

 

 

 

5 thoughts on “Konvertera till ”Sunni” eller försvinn

  1. Islamisternas kärleksbudskap! Gör som vi säger eller dö!

    Kärleksbudskapet snart på en plats nära dig!!!

    Satsa på dig själv, rösta på SD i nästa val!

  2. Tänk om vi kunde agera på samma sätt här, ge alla avikande ultimatum endast kristna i Sweden med obligatorisk konvertering eller omedelbar utvisning sen bränna ner deras bostäder och verksamheter YIPPY YA YEE HURRA
    NÄR BÖRJAR VI ARBETET NU!! ENDA VETTIGA LÖSNINGEN!!

    MVH

    .

Kommentera