Knivdödade Alexandra var uppväxt i Korskyrkan

INVANDRARVÅLD. Den 22-åriga kvinna som knivdödades på ett HVB-hem i Mölndal var uppväxt i Korskyrkan i Borås.Där är förstämningen nu stor.— Hon var verkligen en jättefin flicka, fantastisk på många sätt, säger pastor Micael Nilsson.

Det var i veckan som 22-åriga Alexandra Mezher avled på Sahlgrenska sjukhuset efter att ha knivskurits på ett boende för ensamkommande flyktingbarn under måndagsmorgonen. Hon hade varit ensam personal på boendet under natten där ett bråk ska ha uppstått. En 15-årig pojke är anhållen av polisen misstänkt för mord.

Alexandra hade nära band till EFK-församlingen Korskyrkan i Borås, där hennes mamma är medlem.

— Alexandra har varit med ända sedan hon var barn. Hon har varit en del av ungdoms­gemenskapen i många år, säger Micael Nilsson, som är pastor i församlingen.

Dagen

Alexandra Mezher, 22, mördades på jobbet

Alexandra Mezhers mamma, 42, säger: ”Vi lämnade Libanon och flydde inbördeskriget, våldet och faran. Vi kom till Sverige för att det var säkert för vår familj. Men Sverige är inte säkert längre, jag vill bara veta varför … varför Alexandra? Hon ville hjälpa dem, men de gjorde detta. Jag vill bara svar. ”

Hennes make Bourous, 45, flyttade till Sverige från Beirut 1989 och byggde upp ett pizzaföretag. Fru Mezher, som har tre söner, säger: ”Hon var inte bara min dotter, hon var min ängel. Hon var en rättvis människa. Det fanns så många som älskade henne. Hon var min dotter, min vän. ”

Hon beskyller svenska politiker för en dramatisk ökning av invandringen i Mölndal, en förort till Göteborg, där en befolkning på 60.000 har ökat med 8.000 migranter på mindre än ett år – 4000 av dem är ensamkommande barn.

Händelsen kommer mitt stigande spänningar över migrationen i Sverige. Antalet hot och våldsamma incidenter på asylanläggningar fördubblades mellan 2014 och 2015 och polisen har efterlyst mer resurser.

Mördaren påstås vara 15 år och från Somalia…

Daily Mail

alexandra

13 thoughts on “Knivdödade Alexandra var uppväxt i Korskyrkan

  1. Hon blev inte mördad för att hon var kristen, utan för att hon var vit.

  2. Sanningen måste komma fram.Mina tankar och medkänsla går enbart till Alexandras mor och familjen.Mördaren skall inte framställas som offer i media,fy fan! Han skall åldersbedömas ,dömas till strängaste straffet och utvisning.Han borde sitta av mordet hemma i Somaliskt fängelse.Alexandras unga förlorade liv bär folkförrädaren Stefan Löfven och alla övriga grovt kriminella i sjuk-klövern skulden till ,de som bedriver totalinvandring av dysfunktionella klankulturer från mena.Deras signalpolitik lockar all världens grövsta kriminella brottslingar hit till brotts-paradiset Sverige.
    Stefan Löfven har Alexandras blod och liv på sina händer.Avgå med hela din Sverigeförstörande anti-feministiska regering!!

  3. Vårt land är illa ute när högste chefen för polisen i TV känner sympati för mördaren, vart är vi på väg??? Denne man måste AVGÅ NU.

  4. Alexandra R.I.P…..offer för en vansinnig massinvandring och sannolikt kommer förövaren från den muslimska kulturen där DIKTATUR RÅDER SDAN Muhammeds tid år 600 och där kvinnor saknar värde, det blir en för stor konflikt för dessa skäggebarn att bära och därför borde SIGNALER gå ut så de inte söker sig hit, här vill vi inte ha dem!

  5. Får vi höra ett beklagande från den menlösa ärkebiskopen
    Antje Jackelin? Nej troligtvis inte, men om det varit omvänt
    där en Kristen mördade en Muslim, då hade det väl hållits
    en Extramässa där hon stått och beklagat händelsen, nu
    föredrar hon att hålla tyst!

    • Den lilla råttan ANTJE har ett passande valspråk, ”allah makbar” – det vill säga samma ord Islamiska Staten använder när de halshugger kristna vilket de gjort sedan Muhammeds tid år 600.

  6. Att döda kristna eller icke-muslimer är något som är ”halal” för muhammedanerna. Vi betraktas trots allt som otrogna.

    Muhammedanernas främsta mål är att islamisera allt och alla till vilket pris som helst.

  7. Det börjar blir alarmerande om det är så att det mördas kristna i Sverige bara för att de är kristna. Först(?) var det Ikea-fallet och nu detta.
    Polisen har väl inte kommit på några motiv än så länge?

Kommentera