Margots muslimska mordänglar slår till igen

Shlomit Krigman, en 23-årig kvinna från Shadmot Mehola på Västbanken, knivhuggs en i en terrorattack i Beit Horon igår måndag, hon dog av sina sår idag tisdag på morgon.

Hadassa Medical Center sade att ”trots de ansträngningar som medicinsk personal gjort för att stabilisera hennes tillstånd, tvingades vi tillkännage hennes död i morse.” Det har skett en betydande förbättring av tillståndet hos den andra kvinnan som skadades i attacken. Hon är 58 år.

mmm

Shlomit Krigman

Efter att ha knivhuggit de två kvinnorna försökte de två knivviftande muslimska mördarna ta sig in i en affär, men en rådig judisk man lyckas stoppa de mordiska muslimerna med hjälp av en kundvagn som ses på videon nedan.

Kort därefter sköts de mordlystna muslimerna av en tillrusande säkerhetsvakt.  (enligt utrikesblondinens nomenklatur: utomrättslig avrättning)

Säkerhetsstyrkor hittade tre hemmagjorda bomber i närheten av butiken, uppenbarligen utplacerade av de muslimska mördarna.

LÄNK

9 thoughts on “Margots muslimska mordänglar slår till igen

  1. Margot Wallström är så ivrig så likt Palestina kommer hon att erkänna väst Sahara, så hon kommer i rampljuset lite till,
    Sen blir det samma visa där alla dessa kommer va på flykt hit för hon bjuder in alla till vårt land..
    Det är ett muslimskt folk med mycket låg iq, så anstormningen av våldtäckare mördare och banditer som får fri pass till Sverige sen är av obegränsad volym..

    Att tänka på till kommande val rösta på Margot w och få garanterat obegränsad invandring till Sverige ..

    Mvh

    .

  2. Bakom attackerna ligger en POLITISK IDEOLOGI SOM KALLAS ISLAM OCH HAR KORANEN/SHARIA SOM GRUND!!!
    Deras största förebild är Muhammed en galen mördare och pedofil!

    • De mördar för en löjlig teckning på sin förebild och DÖDA SINA MEDMÄNNISKOR ÄR DET ENDA DESSA MOTMÄNNISKOR VILL OCH DET ÄR INTE GUD DE HYLLAR OCH ÄLSKAR UTAN SATAN….DESSA ÄR SATAN I ARBETE!!!

  3. Margot vill att vi skall tänka på gärningsmannen istället, i vanlig socialistisk anda, sossarna i Sverige njuter av alla offer, bara dom inte är muslimer.

Kommentera