Asylsökande vägrar åka buss, vill flyga

INVANDRING. Flyktingarna, som Norge tänker utvisa tillbaka till Ryssland, vägrar åka buss, uppger nyhetsportalen FlashNord med hänvisning till chefen för det lokala åkeriet, som ingått ett motsvarande avtal.

Invandrarna betedde sig konstigt de då såg bussar med ryska skyltplåtar köra in på den norska gränsstationen. De vägrade stiga på. Därför har Norges ledarskap bestämt sig för att flyga flyktingarna till nästa ryska storstad, berättade en företrädare för åkeriet.

Allt som allt tänker Norge porta 280 flyktingar, som anlänt via Ryssland.

Enligt källan kan man i detta syfte flyga till Murmansk eller S:t Petersburg.

-Pettersson tycker kravmaskinerna ska tvingas åka buss ända hem på enkel biljett…

Sputnik News

10 thoughts on “Asylsökande vägrar åka buss, vill flyga

  1. Dessa ryska ”flyktingar” som cyklat till Norge,har betydligt större möjlighet att få asyl i Israel av bilderna på dem,att döma ! Tror att de har vänt kompassen upp och ner !! 🙂

  2. De vill väl inte åka ryska bussar eftersom de förmodligen är eftersökta av ryska myndigheter. De tror säkert att den ryska bussen kör de till närmaste ryska polisstation.

  3. Man får ändå imponeras av norge som kan slänga ut dom.

    I Sverige får de som avvisats behålla bostadsbidrag, förtidspension, sjukvård, tandläkare, barnens skolgång och vägrar åka hem, och polisen har inte tid med dom.

  4. Inga proplem svetstaren betalar för dem… med Svenska folkets pengar ! Som vanligt. sju klövern grovt kriminella Landsförrädare nummer ett.

  5. Jag håller med Pettersson !!! Om vi ger med oss så fort ”de” klagar så
    kommer det att fortsätta med sina ”krav”.
    – Vi vägrar bo här………
    – Vi vägrar äta denna mat…………
    – Vi vägrar, vi kräver………….
    Vilka tror de att de är? Det kokar i svenska hem. Explosionen är nära……

Kommentera