Är rödvinet slut på Aftonbladets redaktion?

HATMEDIA. Det verkar som rödvinet på AB:s redaktion är slut och några nyktrat till, nu skriver de om sådant som alternativa media rapporterat om i åratal, så här skriver AB:

Polisen varnar nu för att man inte hinner med alla incidenter på asylboenden. ”Polisen har inte resurser att hantera samtliga ordningsstörningar som uppkommer på boenden”, står det i MSB:s senaste rapport. Samtidigt larmar Polismyndigheten om att personalen på asylboenden har för dåliga förutsättningar att klara av bråk och hot – och att väktarna är för få…”

För mindre än två månader sedan lät det så här: Tvingades du köpa ett mindre gott rödvin i går?

 

6 thoughts on “Är rödvinet slut på Aftonbladets redaktion?

  1. Jag har fortfarande inte märkt av varken självinsikt eller ödmjukhet hos AB’s redaktion. I åratal har man brännmärkt och hetsat mot de som varnat för massinvandringens konsekvenser. Nu försöker man vända kappan efter vinden och låtsas om att det aldrig skett.
    Om detta lappkast beror på att Helin flyttat in i SVTs lokaler eller inte må vara osagt.

  2. Just nu är är det viktigaste av allt att svetsloppan och sossialkleptokraterna får betala sitt pris för alla lögner och svek mot den SVENSKA befolkningen
    ,,att man visar sitt missnöje mot fanskapet,, genom att avrätta ,,förlåt avsätta idioten

  3. Nu har de blivit rasister också, inte enbart mot Svenskar. Nästa steg är att de avskedar sig själva och det är redan på gång.

  4. Alkoholhalten i vinet har nock fan sjunkit i takt med väljarsiffrorna. ”Vad är det som händer?”… skrev de härom dagen.

  5. Tycker man kan ana att vänsterterroristerna har tonat ner retoriken. Dom börjar se massinvandringens omfattande fasor. Hoppas dom blir utjagade ur sina hålor, och får stå till svars för det dom ställt till med.

Kommentera