Alexandra Mezher, 22, mördades på jobbet


INVANDRARVÅLD. Alexandra Mezher, 22, mördades i knivdådet på ett boende för ensamkommande flyktingbarn i Mölndal. Nu berättar de anhöriga om sorgen efter en förlorad familjemedlem. – Hon var en ängel, säger hennes föräldrar.

Den pojke som greps av polisen på ett HVB-hem imorse anhölls under måndagseftermiddagen av åklagare. Pojken påstås vara 15 år och ensamkommande flykting som bodde på boendet. Han är på sannolika skäl misstänkt för mord. Vid händelsen fanns det bara en personal på boendet, de andra som var där var boende.

-Pettersson har noterat att vår statsminister direkt åkte till Mölndal och Trollhättan men struntade i morden på Ikea i Västerås, jag vet inte om vi ser ett mönster här.

Inget ont om Alexandra Mezher, men när statsministern kallar henne och andra anställda på asylboenden och Migrationsverket för ”välfärdsarbetare” går han för långt.

Lite spekulation är att Alexandra ser ut att ha sitt ursprung i Mellanöstern och namnet tyder på att hon har kristen bakgrund, det är inget muslimskt namn i varje fall och då slås i varje fall jag av tanken om hur lämpligt det är att låta en 22-årig tjej oavsett bakgrund men i synnerhet inte med denna eventuella bakgrund arbeta ensam med tio, troligtvis muslimska unga män av oklar ålder och ursprung.

Alexandra-Mezher-_2657446al

 


16 responses to “Alexandra Mezher, 22, mördades på jobbet

 • 22-year-old Swedish refugee worker stabbed to death at a refugee centre for teenagers (PHOTO) - scoop.ng

  […] arrested on suspicion of murder after a refugee centre worker was stabbed to death in Sweden. Alexandra Mezher (pictured above) was killed yesterday, January 25, while working at the refugee centre for […]

  Gilla

 • rostaratt (@rostaratt)

  Oerhört tragiskt,(hur mng brott skall komma kunna ske innan regeringen kommer till insikt) regeringen bär det yttersta ansvaret.

  Gilla

 • ojoj

  Ja herregud att vår så kallade statsminister kan stå och beklaga sig, tycker personligen att felet är hans eget och att det hade vart bäst om det va Han som fått kniven i ryggen istället för en ung flicka.

  Gilla

 • Srpska123

  …samtidigt säger polisen att det är det lungnaste åren på länge…

  Hur många flickor och kvinnor ska vi behöva offra till Löfvens ”barn” innan folket vaknar och säger NOG ÄR NOG!

  Gilla

 • Stefan K

  Notera gärna i GT:s artikel att föräldrarna skyller på politikerna.
  http://www.expressen.se/gt/alexandra-mezher-22-mordades-pa-jobbet/

  Jo, det är nog många tragiska händelser som kan härledas till 7-klöverns naiva invandringspolitik och vi lär få se fler, många fler.

  Gilla

 • white lady

  Var hon klädd på jobbet som på bilden? Hoppas inte. Men oavsett klädseln klarar inte de kåta ”barn” kvinors närvaro. Att ge dem utbildning om sexualitet och normer är typiskt naivt, svenskt tänkande. De beslutfattarna tycker att människan är i grunden god, saknar bara kunskap. Man kan inte utbilda bort en sexuell instinkt och starka behov, särskilt hos de män som hade vuxit i en brutal, primitiv, kvinnoföraktande kultur.

  Gilla

 • Fjodor

  Igår läste jag i SVD att det var en ”man” som huggit ihjäl Alexandra men idag är det tydligen ett ”barn” på 15 år.
  Dessa bidragsmigranter skrattar fan åt svenska samhället och den naivitet som finns hos migrationsverket.

  Gilla

  • eva

   Hans biologiska ålder kanske är 25 men hans ensamkommandebarnålder är antagligen 15. Då har han 3 år tillgodo innan han anses fylla 18. Kanske uppgivna 15 år också har något att göra med vilket straff han kan förväntas få?

   Gilla

 • Omvänd

  Nu är det förstås såååå synd om mördaren i medierna igen!! Jag orkar snart inte mer, den här propagandan finns överallt! Kan inte alternativmedierna börja driva egna TV-sändningar? Det går inte att värja sig mot propagandan, den finns överallt och självklart påverkar det människor. Det är försåtligt och det smygs in i alla områden i samhället. Inom TV och tidningar är det helt öppet och budskapet hamras in i mottagaren på alla sätt. Även om det är många som har insett det här och vänt sig till alternativa medier så är det fortfarande alltför många svenskar som får sin enda nyhetsrapportering via PK-medierna. Hur ska man få fler svenskar att vakna och inse att dom är indoktrinerade och att deras tankar och åsikter är kidnappade!?

  Gilla

 • Falköga

  När en kvinnlig anställd mördades av en intagen så blev det stor uppståndelse, långa utredningar om arbetsmiljöbrott m m. Dock ingen statsminister som störtade till platsen och uttalade sig.

  När det gäller hot och brott på anläggningar för ”flyktingar” så är det emellertid tyst från skyddsombud (finns de?) och arbetsmiljöverk. Gäller 291 även för dessa?

  Gilla

 • ÅMÅL

  Alla varningssirener tutar –
  hur ”reagerar” Svenne?
  Dövt……

  Gilla

 • Mary Agnes

  Hon var invandrad från Libanon. Heder dock åt henne för hennes västerländska stil. Var det kanske därför hon fick sätta livet till? Sopsäckskärringen till kollega som i Aftonslasken intygade att ”alla gossarna var såååå snälla” visar på inställningen att muslimska män är förlåtna, vad än de gör.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: