50 personer hungerstrejkar på asylboende

INVANDRING. En hungerstrejk har brutit ut på Nyhyttans flyktingboende norr om Nora.

Enligt uppgifter till tidningen är det mellan 40-50 personer som hungerstrejkar på asylboendet för att besked om uppehållstillstånd kommer att dröja. – De är inte missnöjda med boendet utan det är problem med uppehållstillstånden, sägen en anställd vid boendet till NA.

Bert Karlsson, vd i Jokarjo AB och känd som bland annat skivbolagsdirektör tycker läget är bekymmersamt. – Det är protester överallt, det har ökat enormt, säger han och fortsätter: – Det viktigaste nu är att införa skolplikt för de vuxna på boenden så att alla måste läsa svenska. Det går inte som det är nu. Folk bara tittar på tv.

Bert Karlssons bolag driver 52 flyktingboenden där sammanlagt 9000 personer bor. Det är en miljardindustri och Bert räknar med en vinstmarginal på mellan åtta och tio procent.

-Pettersson säger att vi andra som inte är lika naiva som våra politiker kan räkna med att där det finns stora, relativt lättförtjänta pengar och gott om bidrag så samlas de kriminella…

13 thoughts on “50 personer hungerstrejkar på asylboende

  1. Hur kan vuxna karlar bara sitta och glo på tv hela dagarna. Åk hem för i helvete era jävla desertörer, sitt inte och vänta, eller svält er så ni dör.
    Jävla pack, ingen skam i kroppen alls, parasiter.

  2. Protester, skrik, , hot om våld och oändliga krav – samma beteende DÄR som här…. ligger i kulturen och i kulturen ligger tänkandet/handlandet.

  3. Skara Bert bekräftar det vi redan vet. Parasiterna har bara kommit för bidrag och se på arab TV. Släng ut TV:n och stryp bidragen så har vi löst samhällets största problem.

  4. Bert Karlsson.
    Stor skilnad på att jobba för Sveriges rent etiskt, för inte tror väl bert på denna hejdlösa invällar politiken.
    Sådant ställer man inte upp på om det inte är för att man är en riktig girigbuk!! En Som riktigt njuter av rampljuset väl, eller bara roffa åt sig själv.
    Alltså gubben njuter på mer än ett sett av dagens elände hurra hurra för
    STORE BERT DEN GIRIGE utan moral och etik .En riktig skitgubbe. Tillsammans med pigge verkelin alla andra fullständiga svinpelsar bara makt och pengar sen skiter ni i alla andra grannar som blir offer för ert godhetshykleri knivsticken våldtagen rånad o sönderslagen den notan skulle vi dra av på eran så kallade förtjänsts marginal på 10% nä trodde väl inte det bert Karlsson jävla sammhälls parasits

    MVH

  5. De vill ha beslut innan de nya hårdare reglerna som antas gälla från 1 april? Och som innebär att PUT inte är en självklarhet?

Kommentera