Ung kvinna knivmördad på hem för ensamkommande barn

INVANDRARVÅLD/UPPDATERAT. En 22-årig kvinna har dött efter ett knivbråk på ett boende i Mölndal för ensamkommande flyktingbarn. Kvinnan, som arbetade på boendet, fördes till sjukhus med livshotande skador men hennes liv gick inte att rädda. Kvinnan knivhöggs i ryggen. En person har gripits för dådet och fem-sex personer har tagits till förhör. Förundersökningen som inletts gäller nu mord alternativt dråp.

– Det är ett vidrigt brott och ytterst ansvarig är de som röstat fram dagens politik anser Pettersson.

TIDIGARE. 2016-01-25 07:46, Mord/dråp, försök, MölndalPolisen
Polis larmas till Åbyvägen, ett HVB-hem, på grund av ett bråk.

Polis samt ambulans på väg fram till platsen, ett HVB-hem där en person ska blivit knivskadad i samband med någon typ av bråk. Oklart vad som har föranlett bråket. En person anträffas skadad och körs till Sahlgrenska sjukhuset för vård, en person grips på platsen.

Polisen håller på att förhöra de som befinner sig på platsen. Oklara skadeuppgifter i övrigt. Platsen avspärrad för teknisk undersökning samt en kniv tagen i beslag.

Polisen inleder en sk särskild händelse kl 08.00. Tekniker beställs för undersökning av brottsplatsen. En förundersökning inleds med rubriceringen försök till mord alt dråp. Totalt har sju personer hämtas till förhör.

Lokalerna är genomsöka och det finns inga ytterligare skadade i lokalerna. Den skadade är en kvinna. I övrigt lämnas för närvarande inga uppgifter kring den skadade.

Polisen

-Pettersson ser att kod 291 gäller, inga uppgifter i polisens rapport att det gäller ensamkommande barn. Det bor tio personer på boendet och alla är mycket trevliga enligt en anställd. Exakt vad som hänt är svårt att få fram eftersom det är språksvårigeheter.

110 thoughts on “Ung kvinna knivmördad på hem för ensamkommande barn

  1. Var och en som inte tar avstånd från den pågående invasionen är medansvarig och kommer att dömas därefter.
    Vad är en livstid i förhållande till evigheten?

  2. Ytterligare ett liv som våra livvaktsbeskyddade politiker ska lägga på sina samveten.

    Det är verkligen åt helvete när politikerna inte tar ansvar för vad de orsakar.

  3. Jag tror stark att en religiös konflikt ligger bakom mordet. GM är muslim och sympatiserar troligen med IS. Kollar man in BO släktingar facebooks så verkar de vara religiösa, väldigt emot muslimer och IS.

    Förmodligen har BO sagt något om IS.

  4. GM heter alltså Yusuf Khalid? en somalier/eritrean

    Ännu ett liv på Löfven’s samvete, Kommer säkert inte vara det sista.

  5. Har väl aldrig hört på maken.. Kallas de som jobbar inom allt som handlar om migration för VÄLFÄRDSARBETARE eller är det Aftonbladets påfund????

  6. Hur f-n får man för sig att anställa en kvinna till att sköta ensamkommande våldtäktsmän….

  7. Löfven – Det finns inga enkla svar hur man ska hjälpa ensamkommande traumatiserade barn.

    Löfven – För det första, för det andra, för det tredje..

    Löfven – Regeringen har skjutit till 10 miljarder innan årsskiftet. Plus en extra baaaaaaaaarnmiljard.

    Löfven – Kompetenshöjande insatser.

    Löfven – Alla ska kunna känna sig trygga på sitt jobb.

  8. På CNN uppges att svensk polis tror att händelsen är resultatet av en olyckshändelse alt. bråk. Olyckshändelse känns väl lite väl magstarkt att ta till även om man är PK?

    ”This was not terrorism. We think it might have been an accident, or there was a fight”

  9. Den misstänkte gärningsmannen, heter Yusuf Khalid, påstår sig alltså vara 15 år gammal.

    Så då blir straffet troligen sluten ungdomsvård ett par år? Och vad händer sedan? Finns det något chans att han utvisas? Eller kommer man rent av ålderstesta honom nu?

    Intressant att Stefan Löfvén utnyttjar denna tragiska händelse för sin politiska kampanj. Men okej, nu vet vi att han arbetar hårt för att öka resurserna så vi kan ta emot ännu fler ensamkommande barn.

    Man tar pengar från skattebetalarna och ”skjuter till mer resurser” som om det vore något guldregn från ovan, tack Löfven för att ni skjuter till mer resurser!

    Alla problem i det här landet ska tydligen lösas med höjda skatter och att flytta resurser från andra ställen. Hur var det med att förhindra att problemen uppstår från första början? Ska vi vara tacksamma över att Löfven tar våra skattepengar och ”skjuter till fler resurser” som det vore någon jävla lotterivinst? Detta eviga panacea om att ”skjuta till resurser”…

    • Tror att han utlovats nya lån från IWF…Pengar som våra barn och barnbarn,en dag tvingas betala tillbaka.Tror också att hans möte med IWF,var jämte väldukade supèr grunden till hans besök i Davos !

  10. Från en annons på arbetsförmedlingen:

    de borde se över sina annonser helt klart, va?

    Tex lägga till militärutbildning i kvalifikationer.
    Att man ska vara man kanske.?

    Och inte formulera sig som i texten, att de ska anpassas till svenska normer och beteenden.
    För gör du det ska du vara beredd på att bli fegt knivhuggen till döds.

    Ännu en tjej våra politiker har svikit. Ännu en svensk vår media har svikit.
    Ja vad fan- det sk. rättsväsendet sviker väl också. Utvisning kan vi nog glömma. Blir nog lite vårdhem, GM var ju psykiskt skadad av kriget.

    Lock på!

    Tjejen f.d. arbetslös och anvisad att jobba i flyktingindustrin?

    Låt detta bli en lärdom inför framtiden: kvinnor utan manlig eskort + taharrush-talibaner = mycket dåligt kombination. Särskilt om barnet blir ”kränkt” av någonting och det finns knivar i närheten.

    Ingen kan nog förneka att flera av de som kommer inom våra gränser varit med om en hel del traumatiska upplevelser och det bygger bara på anledningen att bygga en mur runt om boenden med väpnade vakter som håller koll på skiten.

Kommentera