Sextrakasserier skapar otrygghet på Storsjöbadet

INVANDRARBROTT. En kvinna har polisanmält att hon och två flickor har blivit förföljda och sexuellt ofredade på Storsjöbadet. Trots att de tog kontakt med badpersonalen så fick de utpekade stanna kvar på anläggningen. – Jag tappade all respekt för badhuset. Jag känner mig inte trygg där, säger hon.

För en vecka sedan besökte kvinnan Storsjöbadet tillsammans med två flickor på elva och fjorton år. Hon berättar att de blev trakasserade av ett killgäng på fem till sex personer. – De tog oss mellan benen, på rumpan och brösten och de var inte rädda för att göra det i bassängen fast det var folk runtomkring.

storsjobadet2

Både den vuxna kvinnan och barnen upplevde situationen som mycket obehaglig. De var tydliga med att de ville bli lämnade ifred men killarna pratade varken svenska eller engelska. – När vi var i stora bassängen vid klätterväggen och grottan så kom de efter oss hela tiden. Vi sa ifrån men de bara skrattade.

Efter en stund vände sig kvinnan till en badvakt och berättade vad de utsatts för men personalen agerade inte trots att killarna pekades ut.

Läs mer i Östersunds-Posten

-Pettersson noterar att det är illa i Östersund men i Göteborg tar man riskerna på allvar och är rädda om de små flyktingbarnen rapporterar Hallandsposten.

2016-01-24_1455

Storsjöbadet har varit med på bloggen tidigare. Läs HÄR.

19 thoughts on “Sextrakasserier skapar otrygghet på Storsjöbadet

  1. Fruktansvärt att se totalt inkompetenta vilddjur, bestar, odjur och rovdjur som aldrig byggt civilisation för att de inte klarar det, ta över, rasera och förstöra det som intelligenta folk byggt.

    • Så har muslimer gjort genom hela historien. Varför skulle vi skonas? Libanon är ett sargat land. Vi hade kriget på Balkan där muslimer blev bortmotade för de krävde bara mer och mer. Nu är de ända uppe i Norden och folk trallar med i vansinnet! Herregud!

  2. Östersunds Posten (Mittmedia) tiger som muren om händelsen helt enligt pk-normen. Hela tidningskoncernen har numera tagit bort möjligheten att kommentera. De gör allt för att förnedra läsarnas åsikter. DDR fasoner ska bestraffas med uteblivna prenumerationer. Låt skiten gå i konkurs.

    • Till och med den röda Länstidningen kan vara ärligare än Östersunds Posten numer – märkligt!

  3. JAG VILL TILLÄGGA NÅGOT VIKTIGT….! DETTA ÄR TRAKASSERIER, OFREDANDE, SEXUELLT OFREDANDE OCH DÅ SKA MAN RINGA OCH POLISANMÄLA!!
    POLISEN ÄR SKYLDIG ATT KOMMA NÄR ETT SÅ ALLVARLIGT BROTT SOM DETTA HÄNDER I EN SIMHALL, SÅ RING FÖR SATAN POLISEN NÄR DETTA ELLER LIKNANDE HÄNDER OCH ANTAR ATT DET SOM HÄNDER I SIMHALLEN FILMAS, DET ÄR FULLSTÄNDIG BEVISNING!!

    • Ser att händelsen är polisanmäld och att de 4 araberna/muslimerna har åtal att vänta för sexuellt ofredande tar jag som svensk man för givet, – Storsjöbadet har agerat under all kritik, de borde ringt polisen och tillsammans kastat ut araberna. Nu förutsätter jag att åklagarmyndigheten i Östersund agerar och driver detta då polisanmälan är gjord.
      Ut med sådana här typer, de har inte flytt för sina liv, de är inbjudna av Stefan Löven och Socialdemokraterna för att ställa till ett helvete för Sveriges befolkning.

    • Dom skiter fullständigt blanka satan i om man anmäler eftersom
      det går under kod 291
      snart går även mord under 291 ,,grova rån gör det redan ,,ingen haffas ingen straffas ,,man tittar åt ett annat håll

  4. Legendariska Eila Kännö som var dåtida finska Migrationsverkets chef 1970-84. Hon släppte inte en enda ’migrant’ in i riket. Vi minns Dig med respekt.

    • Och en neger hade dom ,,dom var faktiskt väldigt stolta ,,
      var det någon som vågade tråka negern så sa dom ,,DET ÄR VÅRAN NEGER OCH HONNOM GER NI FAN I jag är finne och
      Jag var själv lite stolt med ,,,men det gick över redan på 80 talet

  5. Det är länge sedan (år) de första övergreppen skedde på Storsjöbadet. Det var när de första ensamkommande afghanerna kom. De gick i första hand på yngre tjejer och anmälningar kom in. ÖstersundsPosten mörkade naturligtvis vilka de var.

    Men ÖP och S-styret är så blinda i sitt multikultitänk att inget kommer att hända för att skydda kommuninnevånarna.

  6. Hur tänkte Löfven när han påstod att sexuella massövergrepp är ett svenskt fenomen?
    Det enda han kan mena är att det är svenska män (för det var ju män/killar) som gör övergrepp i grupp. Om det nu inte stämmer att det är så, vilket det ju inte gör, betyder det att han har förolämpat ca 4 miljarder män och på köpet (deras fruar, flickvänner, systrar, döttrar, mammor och andra som inte håller med om att sexuella massövergrepp är ett svenskt fenomen) ca 4 miljoner till, dvs totalt 8 miljoner varav majoriteten är röstberättigade. Tror han att människor vill rösta på en person som anklagar dem för sexuella massövergrepp?

    Har Löfven gjort en bypass-operation i hjärnan? Det verkar som om han inte förstår att han är beroende av folkets röster? Varför väljer en statsminister att anklaga svenska folket för något som.inte är sant?

    • Stefan Löven följer en LINJE enligt order från Verkställande Utskottet….Han rapar upp vad de beslutat och verkställer, exempelvis erkännandet av Palestina. Jag tycker Socialdemokraterna gjort sitt, nu ska de under 4%….!!

    • Inget är för grovt när det handlar om att sprida sanning om muslimer och islam.

      Ös på bara!

  7. Man vill kasta ut oss Svenskar från hela Sverige. Vem skall betala skatt sedan? De förståndshandikappade idioterna i sju klövern kan inte räkna ut detta…

Kommentera