Julia Caesars söndagskrönika

Detta govänner är något av det bästa jag någonsin läst. Ack vad jag föraktar den skattefinansierade hatmedian och den politiska eliten som spelar goda när det enda dom egentligen tänker på är sig själva. Läs Julias krönika, tydligare kan det inte sägas, hatmeda hatar Sverige. Och det Är väldigt roligt att medieeliten läser Petterssons, fortsätt med det 🙂

”En viktig del av känslotsunamins propaganda är demoniseringen av invandringskritiker och andra oliktänkande. De pekas ut som det stora hotet mot det öppna, mångkulturella lyckosamhälle som nu byggs utifrån en obefläckad tro på humanitet och medmänsklighet. Det slitna rasistkortet putsas tills det blänker som guld i septembersolen. Bara att ifrågasätta ett okontrollerat insläpp av tiotusentals migranter per månad utlöser hatiska anklagelser om rasism……

….I Sverige tilltar paniken i det politiska lägret och på politiserade medias redaktioner. Det är ingen tvekan längre: det officiella Sverige har gått in i en masspsykos. Bilden på Alan Kurdi blir utlösningen. Kraften sveper med sig stora delar av en allmänhet som dagligen sondmatas med indignationsreportage.

Ljudnivån skruvas upp till ohörbarhet. Alla skriker. Utrikesminister Margot Wallström (s) gråter i SVT Aktuellt, och Expressen publicerar närbilder på tårarna. Alla försök att belysa invandringspolitik ur andra aspekter än den hysteri som råder för tillfället möts med rasistnazistbeskyllningar.

MÄNNISKOR FLYR FÖR SINA LIV!

Alla springer på samma boll. De som försöker sätta bilden på Alan Kurdi i ett sammanhang utnämns till känslokalla fascister. Media utövar sitt indignationsmonopol – nu jävlar gäller det att visa vilka som har öppna hjärtan. Sortera agnarna från vetet. ….”

Läs Julia Caesars söndagskrönika…..HÄR

17 thoughts on “Julia Caesars söndagskrönika

  1. Aylan blev en rekvisita, jag råkade titta på Sky News då de första bilderna kablades ut. Då fans det lilla barnaliket bland några klippor, den turkiska polisen höl fotograferna på avstånd då man ansåg det alldeles för farligt att klättra omkring där. Vem som bärgade liket till sandstranden finns det gott om bildbevis på. At ingen har reagerat på detta är en gåta. Ungefärr samtidigt kom den ökända interview med den i Canada boende systern. Under dagen blev inslaget kraftigt redigerat, och på eftermiddagen försvann allt om den stundande tandbehandlingen.
    Folk vill bedras!

  2. Den svenska ”staken” började ”monteras ned” redan 1986 då Palme mördades. Efter det har folk blivit mer och mer fjåniga och fjantiga.

  3. Intressant och bra sammanställd krönika av Julia Caesar.

    Jag tar ett citat från Lars Bern ur krönikan.

    Som sammanfattar det hela på ett mycket bra sätt.

    …..“de som tror sig själva om att vara goda i själva verket är de som orsakar mest ondska i vår värld, utan att de förstår vad de ställer till.“

    Brukar själv citera filosofen och sociologen Ernest Gellner.

    Som påpekade en gång att ”solidaritet står i omvänd proportion till rationalitet. Ju mer vi vill visa oss solidariska med en idé, desto mindre utrymme har vi för ett kritiskt förhållningssätt till samma idé.”

  4. Dessa satans muslimska svin skall ut ur Europa.

    Med VÅLD!

    ”Britain First carries out Christian Patrol in Islamist hotspot Bury Park, Luton”

  5. LÄS!

    ”Min uppfattning är att den situation som Sverige befinner sig i dag är den allvarligaste sedan andra världskriget och till skillnad från då saknar vi en politisk ledning som är kapabel att fatta nödvändiga och sannolikt drastiska beslut.

    När folk börjar på allvar inse att det är slut med det svenska välfärdssamhället och allt vad detta innebär kommer de att vakna upp på riktigt. Dagens välfärdssamhälle är ingenting annat än deras livförsäkring som de har betalat till under hela sitt arbetsliv.

    När de fullt ut inser att detta nu mer eller mindre planlöst håller på att fördelas till en global befolkning så att det inte ens räcker till livets nödtorft då är enligt min uppfattning loppet kört för dagens politiker.”

    http://anthropocene.live/2016/01/23/vagen-till-helvetet-ar-kantad-av-goda-foresatser/#comment-199

    Dag Öhrlund

    ”Vi är illa ute nu och det räcker inte med att knyta handen i fickan längre”

    http://www.ohrlund.se/blogg/?p=2687

    Giljotinerna MÅSTE fram och huvuden rulla! 🙁

    • Beväpna oss skriver du. Men var skall man få tag i vapen? TIPS! Det finns fullt med vapen i de militära förråden. Men var ligger de? OBS! Glöm inte ammunitionen.

  6. Julia Caesars krönika vilken verklighetsbaserad fantastiskt målande beskrivning av händelserna i september 2015!

    I backspegeln ser jag tydligt masspsykosen som uppstod, jag ser också hur impulsivt och vansinnigt Löfven uttalade sig och agerade! Jag blir också påmind om Löfvens uttalande utomlands med världsstjärnor utlovades ””sanitet och hygien utrymmen till sextiomiljoner så kallade flyktingar””!

    Julia har helt rätt i sitt uttalande,

    ””Politiker som styr utifrån en masspsykos och som samvetslöst utnyttjar bilden på ett dött barn för egna politiska syften har inte omdöme nog att styra ett land.””

    Det är så sant som det är sagt!

    Den krönikan lämnar ingen oberörd! Många av delar av hennes krönika påminner mig om hur viktigt det är att kämpa emot och inte låta PK media få sista ordet!

    Krönikan visar klart och tydligt att det vi ser just nu med S sjunkande stöd i opinionsundersökningen är inget annat än en uppseglande regeringskris!

    Masspsykosen börjar släppa sitt grepp och stor del av Sverigesbefolkning börjar förstå att vansinnet måste stoppas nu!

    • Allan Kurdi mördades av sin far.

      Muslimen nöjde sig inte med att mörda sonen utan frun och resten av barnen skulle också dödas.

      Typiskt muslimer alltså!

  7. Aylan Kurdi ,,ja Aylan ,,inte Allan det namn som slasken döpte honom till
    Allan är mera bekant typ svenskt och väcker mera känslosörja,,så fula är slaskmedian ,ja dom går över lik (barna lik)

    Jag tycker att sanningen om Abdhullas tandproblem ,,Dvs att det var huvudanledning till denna tragiska händelse ,,inte kan nämnas ofta nog
    jag tror att en stor del av Svenska befolkningen inte vet sanningen ,utan går på Monas linje ,,att det var jimmies fel alltihop,,,Det sägs att han , papan alttå skulle vara en av flyktingsmugglarna själv ,,men det går inte att, bevisa ,,men det som däremot går att bevisa är att pappan offrade hela sin familj genom att sätta dom i en sjunkfärdig jolle,,,jag kallar det för överlagt mord på sin familj ,,,endast för att ta sig till sverige för att få gratis (vi skatte betalare betalar)tandimplantat och det är en förmån för alla jävla blattar som tar sig till sverige ,,flykting eller inte spelar ingen roll ,enda kravet är att blatten skall vara papperslös dvs kastat sina id handlingar (alla kastar sin id handlingar)och det är en förmån som svenska skattebetalande pensionärer bara kan drömma om

  8. Tack Eva-Marie för att du ger den här krönikan från Julia Caesar ett eget inlägg, den är som du skriver suverän !

    • Hej 🙂 Det är nästan så att man vill säga AMEN. Så ska en krönika skrivas, Julia är helt suverän, man blir salig. Ve alla som fördärvar vårt land.

Kommentera