Tioårig pojke våldtagen på asylboende

INVANDRARVÅLD. En pojke i tio-årsåldern har utsatts för upprepade våldtäkter på asylboendet Signalisten i Västerås. 

Anmälan gjordes på torsdagskvällen. Enligt brottsmisstankarna rör det sig om sexuella övergrepp från december till mitten av januari. Polisen är förtegen och vill inte uttala sig om fallet. – Jag kan inte säga någonting, jag får inte säga någoting. Det är sekretess på alla våra ärenden, säger Lena Kjellmodin, chef för polisens barngrupp som arbetar med brott i nära relationer.

Hur mår pojken? – De sociala myndigheterna är inblandad och han ska ha fått hjälp av dem, säger Kjellmodin.

VLT.se

11 thoughts on “Tioårig pojke våldtagen på asylboende

  1. Jag är så trött på hur det går utför för det här landet att jag bestämt mig för att inte skaffa barn längre.

  2. På vilket sätt hjälper man en tioåring som våldtagits inte bara en gång utan flera under en längre tidsperiod????

    Sanningen att säga det går inte att på något sätt stryka över det som skett! Barnets liv förstört för all framtid!!!! Ingen terapi kan reparera bara lindra något!!!

    Gärningsmännen frihetsberövade och häktade? Troligen inte utan de rör sig självklart med myndigheternas goda minne ute i samhället! Det är ju så vi gör i Sverige i dag, låter kriminella individer gå lösa!

    Asylturisterna ska interneras i inhägnade läger, bevakade av tungtbeväpnad vaktstyrka på in och utsida 24/7 året om!

  3. Vi skall inte ens få veta att det sker enl kod 291 ,,det finns en läcka ..en utredning måste till och den skyldige skall ha ett hårt straff dvs läckan

  4. —- => och detta kom naturligtvis som EN TOTAL ÖVERRASKNING för vår fantastiska, logiska och väl planerande regering! Hoppsan!!!
    Dessa högskole- välmeriterade människor är ju precis vad vi behöver för att behålla vårt fosterland? … eller?

  5. När skall någon kunna sätta stopp för detta?? Befarar att det är för sent. Asylsökarnas ”kultur” har invaderat och tagit över vår vardag. Glad att jag inte är ungdom idag men räds våra barn – vad skall det bli av detta. Såg en dokumentär från Afganistan där våldtäkt av små pojkar tillhörde vardagen. Den skulle alla se för att förstå……………..

Kommentera