Migrationsverkets generaldirektör: Vi skiter i det här

INVANDRING. Migrationsverkets generaldirektör Anders Danielsson, mannen som öppnade gränserna totalt och släppte in Kreti och Pleti utan någon som helst kontroll blev i torsdag inte insläppt i riksdagen. 

Generaldirektören var inbjuden av socialförsäkringsutskottet för att informera om effekterna av id-kontrollerna och det visade sig att säkerheten och id-kontrollerna hade fått ordentlig effekt – åtminstone i riksdagen. Anders Danielsson fanns inte på riksdagsvakternas lista över inbjudna personer och legitimation räckte inte. Efter en längre stunds dividerande fick generaldirektören nog.

– Äh, vi skiter i det här, sade Danielsson och gick.

11 thoughts on “Migrationsverkets generaldirektör: Vi skiter i det här

  1. Antagligen anser de grovt kriminella sjukklövern att det är onödigt att lägga mer pengar på högre utbildningar då Sverige mycket tidigare än vad FN förutspått kommer bli ett U land.

  2. Jag ser inte den meningslösa demokratin som en sista utväg. Babbarna som befinner sig i Sverige är beroende av sitt värdfolk, annars klarar de inte av att leva här.

    (Lyxflyktingarna har ju inte en tanke på att arbeta)

  3. Det spelar ingen roll att gränserna nu stängs eller att den offentliga diskussionen äntligen blivit öppnare.
    De senaste femton åren har fullständigt förstört mitt älskade land, vad som skett är oåterkalleligt, och det kommer bara bli värre.
    Jag är bara så himla ledsen. Är det desillusion som får er att hålla hoppet uppe?
    Hur gör ni för att klara av att leva med besvikelsen att just vårt land drabbats av den här tragedin?

    • Ruinfeldt och Löven har tagit en springnota, andra kommer att få betala….SVARET PÅ DIN FRÅGA: Det är individuellt, men var och en måste ta hand om sig själv….-visst ser det mörkt ut men man får göra vad man kan för att hålla humöret uppe, fysisk aktivitet är bra, åker mycket skidor i Sverige och här i solen blir det sol och bad et cetera…..Tur att jag INTE är i Sverige när det ser så nattsvart ut….MEN EN POSITIV NYHET IDAG VAR ATT SOSSARNA HAR DE LÄGSTA SIFFRORNA NÅGONSIN….DET GÖR MIG MYCKET GLAD, DE SKA UNDER 20%!!!

  4. I ärlighetens namn så vet vi vilka som står för felet.
    De unga väljarna speciellt männen vet vad som är bäst för Sverige när det kommer till invandring.
    Jag skulle säga att 90% av de unga männen 20-30åringar tycker att det ska bli stopp. Någon gång vänder det ju. Gäller bara att alla kvinnor vaknar upp. Mer våldtäkt osv.

  5. Framför allt är det ju ambitiösa svenskar som går på högskola.
    Förstår väl alla att det ska sparas då. Går väl 303 miljoner till rosengård i stället. Sverige gör ju tvärtom vad normala människor gör.
    Pumpar in pengar i getto till ingen nytta och drar ner på ambitiösa duktiga svenskars utbildning.

  6. Vem tror du att du är?
    Att ifrågasätta våra stora ledares … ledarskap.
    Vi har gått in i skedet av en ny industriell revolution.
    Efter denna fasen kommer datorer och robotar att sköta allt kunskapsbaserat.
    Alltså behöver vi inte forskning och högutbildade.
    Återigen kan människan göra vad hon var menad att göra. Dra runt som nomader och jaga och leta bär, byta ut kvinnor mot andra kvinnor, blidka gudarna och upprätthålla hedern.

  7. ”Landets högskolor och universitet går i år miste om 303 miljoner kronor som utlovats av regeringen. Pengarna dras in för att möta ökade kostnader för mottagandet av asylsökande.”

    http://ergo.nu/nyheter/20160122-regeringen-%C3%A5terkallar-miljonanslag

    Är det sån, att regeringen ser något som vi andra dödliga inte ser och förstår – att de invandrare som kommer, är så välutbildade, att man inte behöver ha en unversitetsutbildning? Eller vad är det frågan om?

Kommentera