Mängder med araber har falska id-papper

INVANDRING. I tisdags morse kontrollerade polisen 150 boende på asylboendet i Ahlen, Tyskland. Hälften av de kontrollerade personen hade flera identitetshandlingar på sig.

Sammanlagt 400 poliser deltog i razzian, syftet var att fastställa identiteten på de boende i de två förläggningarna på Warendorf och Hammervägen.

Resultatet: hälften av de 150 kontrollerade nordafrikaner hade flera identitetshandlingar på sig och de medgav att olika institutioner upprepade gånger gett dem bidrag under de olika namnen.

Att lagföra dem för begångna brott är också svårt eftersom de ibland visar en legitimation och ibland en annan. De kontrollerade personerna var i huvudsakligen personer från Marocko och Algeriet. Förra veckan kom runt 230 asylsökande, främst av marockanskt ursprung, till de två förläggningarna i delstaten NRW i Ahlen. Dock kunde polisen bara kontrollera 150 personer under tisdagen eftersom 80 personer saknades, så frågan är om de 80 finns i verkligheten heller i form av falska legitimationer.

-Pettersson är övertygad om att systemet med dubbla eller flera identiter inte fungerar i Sverige av två skäl.

  1. Våra babbar är hederliga
  2. Vår myndigheter har stenkoll

WDR

Marocko ligger inte i Syrien

Nordafrikaner – vi kommer för pengarnas skull

17 thoughts on “Mängder med araber har falska id-papper

  1. Polistöntarna är rädda för att ingripa mot invandrare, töntarna kan då bli kallade rasister.
    Så töntarna tar istället ut sin ilska på SMR, väldigt modigt.

  2. Aftonblandet direktsänder och allt.
    ”Nazister i våldsamt upplopp”. Oj oj oj.
    Dags att visa pöbeln vad som gäller om någon vågar visa sitt missnöje offentligt.
    Håll er på mattan. Vidriga snut-as som ställer upp på sånt här.
    Att skydda svenska småflickor däremot klarar dom inte av. Ingen skam i kroppen.

  3. En demonstration kan inte vara olagligt.

    Polisen gjorde alltså helt fel genom att hindra grundlagsskyddade medborgerliga rättigheter.

  4. jag kan informera er om att ingen demonstration är olaglig, däremot skall man ha tillstånd,man har rätt att demonstrera utan tillstånd.
    Däremot kan polis om man inte har tillstånd avbryta demonstrationen om den blir våldsam, stör ordning m.m.
    (Vilket polis kan göra även om man har tillstånd).

  5. Ingen annan som reagerar på att direkt när någon ska demonstrera mot massinvandringen så finns det hur många poliser som helst tillgängliga men när småtjejer far illa av blattarnas våldtäkter, attacker och förnedrande så bryr de sig inte. Var fanns dessa as under nyårsnatten? På We Are Sthlm? Då var de upptagna med antirasism får man väl anta.

    Glöm inte att polisen ju är helt öppna med att deras prioritet #1 är att skydda ”flyktingarna”, dvs de tjänar inte ens svenska medborgare längre.

  6. Demonstration på Medborgarplatsen ,polisen griper ca 40 demonstranter.

    Behövs väl inget tillstånd för att demonstrera? Vi lever ju trotts allt i en demokrati och då ska väl yttrandefriheten vara grundlagsskyddad. Är det för att nazisterna ”tycker fel” som polisen ingriper?

    ”Svenska motståndsrörelsen är en del av Nordiska motståndsrörelsen där även Finska motståndsrörelsen (Suomen Vastarintaliike), Norska motståndsrörelsen (Den norske motstandsbevegelsen) och Danska motståndsrörelsen (Den Danske Modstandsbevægelse) ingår.”
    _______

  7. Petterson har rätt ….Vi i moder Sveas land har med skicklighet och noggrannhet sållat så att vi endast tagit emot dom hederliga babbarna
    och myndigheterna har björnkoll
    I sverige åker dom inte dit för att ha falska ID handlingar ,,eftersom man inte behöver några ID handlingar alls ,,och vill dom ha ID kort så får dom ju det av myndigheterna ,så många som dom vill och i vilka namn som helst
    och eftersom det är myndigheterna som delar ut ID korten, så kan man ju inte kalla dom för falska

Kommentera