Asylsökande onanerar, skiter i poolen och sextrakasserar på badhus

INVANDRING. Ett tysk badhus har förbjudit migranter från att komma in i lokalerna efter det att en grupp män uppträtt obscent, skrattat personalen i ansiktet vid tillsägelse om deras groteska beteende.

Gruppen av invandrare har onanerat i jacuzzin, bajsat i barnpoolen och sextrakasserat kvinnor i omklädningsrummen. Bevisen finns på övervakningsfilm. De har dessutom drivit alla andra besökare i badhuset på flykt. Efter händelsen har badhuset tillsvidare portat alla asylsökare.

Rainer Kallweit, på Zwickaus stadshus, beskriver den ofattbara händelsen som inträffade på badhuset. — En asylsökare onanerade i bubbelpoolen och ejakulerade i handfatet. Detta är även inspelat på övervakningskameran, skriver han.

Vidare berättar Kallweit att det redan dagen innan hade inträffat obehagliga händelser med en grupp asylsökare. Han skriver att runt åtta invandrare satt i bastun och trakasserade andra besökare, vilket ledde till att personalen var tvungna att ljuga om att bastun inte var tillgänglig när asylsökarna ville använda bastun. Detta för att de kvinnor som var i bastun inte skulle behöva bli trakasserade.

Händelserna har lett till att ett flertal anmälningar har kommit till polisen från kvinnor och flickor om att de blivit sexuellt trakasserade när de besökt badhuset.

Johannisbad kommer att tillåta asylsökare som gäster igen när de lärt sig hur man ”beter sig mot kvinnor och flickor i badkläder” och när de har lärt sig vilka ”regler som gäller på badhuset”.

-Pettersson tror knappt att det är sant men det är bara att konstatera att många asylsökande inte kan uppföra sig civiliserat…

Den tyska tidningen Bild.de återger en del av händelserna, andra som rapporterar om svinerierna är Breitbart.com. Dock kommer inte svenska medier att skriva om detta, trots att Johannisbad inte är ett enstaka undantag…

32 thoughts on “Asylsökande onanerar, skiter i poolen och sextrakasserar på badhus

  1. Dom är bara traumatiserade. mvh/Mona Sahlin

    Vi måste prata om alla människors lika värde. mvh/Jan Helin

    Ursvenskt är rena barbariet. mvh/Fredrik Reinfeldt

  2. Hur är det fatt egentligen när man kan få för sig att göra sådana saker?
    Det är ju så äckligt så man tror knappt det är sant 😷 😷 😷

  3. Detta har redan börjat hända i Pajala badhus ,
    Att flickor ,kvinnor inte vill gå och bada .
    För dom blir ofredade och känner sig kränkta.

    • Jag dör!
      De brukar väl göra så i sina hemländer!
      Man blir mållös 😶
      Vi kan inte ha dem här när de beter sig så ⚠
      Vi som har hundar vet att man alltid ska ha 💩 påsar med sig…..
      Verkar som migrationsverket får dela ut sådana 😱

  4. Det här säger ganska mycket om dessa invandrare. Likartade problem med sexuell karaktär tilltar även i Sverige med polisens och medias goda minne men som ska döljas i möjligaste mån. Frågan är, om de asylsökande i det här fallen och på liknande sätt i Sverige, överhuvudtaget kan eller ens tillåts göra liknande saker i hemländerna. Förmodligen är dessa beteenden förbjudna inom islam. När det gäller kristna och otrogna gäller andra förhållningssätt. Är dessa problem en frukt av islams människosyn?

    Det är dags för svenska politiker att vakna upp ur den tjocka flummiga dimman och ta på sig verklighetens glasögon. Om politikers och medias hållning kring de problem som uppstått kring massinvandringen fortsätter står vi inför en samhällsomdaning som går överstyr. Är det så konstigt att cirka 30 procent idag stöder SD.

    I den svenska skolan är värdegrunden central och av stor betydelse. Eleverna får lära sig att i det svenska samhället råder ett demokratiskt förhållningssätt. Det gäller överallt och genomsyrar samhället. En aspekt av demokratin är att mobbing, vare sig på skolor eller arbetsplatser, inte är förenligt med demokrati och skolans värdegrund. Men ett det finns ju förstås ett undantag, eller? Ja, för i den svenska riksdagen tycks den lysa med sin frånvaro. Där är det legitimt att inför öppen ridå mobba sverigedemokraterna. Mycket märkligt! Samma anda sprider sig tragiskt nog som en löpeld genom vårt samhälle. Vad är det för krafter som rör sig och vad får det för konsekvenser över snar tid?

    / En som inte längre kan hålla tyst!

  5. Bara lugn gott folk. Röfven kommer säkert starta en utredning så det ordnar nog upp sig om några år när landets är kapitalt förstört. Statsminister´n gillar ansvar. Det sade han i TV förra året.

  6. Nu kommer nog folkförrädaren Löfven bli upprörd och gå ut i nyheterna i DDR Sweden TV och bestämt hävda att det inte var de asylinvandrade högutbildade raketforskarna och läkarna från från mena som betett sig så grovt barbariskt illa i ett badhus i Tyskland,detta har inget med asylinvandrare att göra säger han nog utan det är svenska unga män som beter sig så illa när de turistar Tyskland för svenska unga män har aldrig kunnat uppföra sig civiliserat.

  7. Inte nog med att vi försörjer parasiterna , så ska dom bära sig åt så här. Ut med packet med omedelbar verkan.

  8. Ingen kan vara så korkad att man bajsar i badvattnet , det handlar givetvis om attityder mot sveriges vita ursprungsbefolkning som ursprunger från islams hat mot ickemuslimer eller kanske även ren rasism mot oss vita !?

    Jag tycker att dylikt beteenda ska vägas in och personen då måste tydligt bevisa att denne har ett helt äkta skyddsbehov .

    De absolut flesta har inga id-handlingar och kan därmed skickas till ett arabland med relativ fred ( ev. kan arablandet få en ersättning för mottagandet ?)

  9. Stefan Löfven får det svårare, svårare och svårare för varje sekund som går att hålla fast vid mantrat, ”det är inte invandrarna som sexuelltofredar barn, flickor och kvinnor!”

    Herrar, damer statsmän i Davos’ håller just nu på att skratta ihjäl sig åt pajasen från Sverige!

    Den ena grodan efter den andra far ut och för varje groda blir det självklart svårare att tillstå att de direkt vansinniga uttalandena och agerandet beror på en sådan fruktansvärd inkompetens att den inte står att finna bland normalt fungerande människor!

  10. Dom beter sig likadant i svenska badhus ,,med vi har lite olika koder för det
    ,,,kan det vara kod 666 eller ? Som gör det nästintill straffbart att ens tänka tanken ,,dvs att skäggebarnen sitter och runkar i bubbelpolerna landet runt.
    Stackars alla småbarns föräldrar som tvingas se sina barn växa upp i detta skit land

  11. Hela tiden får vi bekräftat att det är sinnessjuka avarter som deserterat från sina hemländer.
    Tro inte att det går att lära dessa avarter hur man betér sig normalt.
    Det går inte att göra guld av svinskitar.
    Skjut dom eller skicka hem dom, men inte ens deras hemländer vill ha tillbaka fanskapen.

    • Man kan bada på privata bad, Centralbadet eller det vid Östermalmstorg, tror det är 1500kronor i intrång, dyrt som fan, då slipper man se Stefan Lövens kriminella avskum!

  12. Va e de för fel på menaiterna? Måste va inaveln som slår igenom hela tiden! Dom gör ju för fan inte ett rätt!

  13. Precis som här med andra ord. Jag (och många med mig) slutade besöka vår lokala badinrättning när skäggbarnen började välla in. De kommer in och luktar svett, drar badbyxorna över kalsongerna och går raka vägen till bubbelpoolen utan att duscha. Väl där så sitter de i timmar och spanar på tjejer. Det var faktiskt bättre förr…….

  14. De beter sig på ett muhmmedanskt vis, så inga konstigheter med det.

    Har man massimporterat sådana vedervärdiga människor så får man räkna med sådana ”muhammedanska ageranden”.

    En kurs avseende vett och etikett för badhus lär nog komma när som helst för muhammedanerna.

  15. Jag kommer bojkotta badhus en tid framöver, hoppas det inte behöver bli till 2018 då SD förhoppningsvis tagit makten.
    Låt menapacket bada på natten, det är ju då dom är som mest aktiva.

      • Nä, det vill jag inte men vad ska man göra när ens barn vill bada?
        Men bada samtidigt är inte aktuellt, jagblir så äcklad av att de inte duschar innan de kliver i och sen att man ska bli utsatt för deras kroppsvätskor, det är för mycket för mig.
        Så det blir tyvärr inga fler bad för mig och min familj, får spara ihop till en egen pool.

  16. Bara lite kulturkrock. Inget stt bry sig om. I mena bajsas det friskt i poolerna och runkas hejvilt på stränderna. De är ju vaaana att bete sig så!

  17. Dom är välkomna till Sverige enligt sju klövern, sju klövern tåler inte sådana rasister som tyskar inte låter flyktingar skita i poolen och onanera sig i handfat mm. Fy vilka rasister tyskarna är – nej låt dem komma hem till stefan röfen eller fredrik reinfeldt privata hem.

    • Trevliga människor Ruinfeldt och mongot Stefan Löven välkomnat till Sverige….-De lämnar en springnota på kostnaderna till oss andra….Tinos blogg om kostnader och sjunkande skatteintäkter….http://www.tino.us/

Kommentera