Skånes universitetssjukhus saknar spermier från Mellanöstern och Afrika

RASISM. Det råder i dag brist på spermiedonatorer i Sverige. En spermiedonator kan ge cirka 10-15 behandlingar. – Patienter från andra landsting söker sig hit på grund av långa väntetider. Vi behöver hela tiden rekrytera nya donatorer, gärna med en annan etnicitet än svensk. Vi skulle behöva fler donatorer från Mellanöstern, Asien och Afrika, säger Margareta Kitlinski till tidningen Sydsvenskan som naturligtvis inte ställer några frågor om det etniska önskemålet. 

-Pettersson undrar naturligtvis vilka egenskaper spermier från Mellanöstern, Asien och Afrika har som svenska spermier saknar???!!!

Sverige var det första landet i världen som 1985 lagstiftade om att barn som tillkommit genom spermadonation har rätt att få veta sitt ursprung när de blivit myndiga.

Är inte sjukhuset ute i rasbiologins tassemarker med en sådan förfrågan. Tänk er tvärtom, om någon frågat efter spermier från svenskar eller vita…

24 thoughts on “Skånes universitetssjukhus saknar spermier från Mellanöstern och Afrika

  1. Det hela handlar om att de själva, nyinvandrande, inte kan få biologiska barn pga stora problem med inavel, då de brukat kusin-gifte i århundraden. Jag kan rekommendera en serie som heter ”Ett barns första dag” på Svt. Som även där tar upp problemet med inavel.

  2. Blir det färgfilm nu?

    Nu är nog etablissemanget ute på fruktansvärt tunn is!

    Rasbiologi, eller?

  3. Va? Får man inte välja färg på pappan? Kan man alltså föda en svart unge utan att veta om det?? Det kan inte stämma? Hur funkar det egentligen.

  4. Ja, verkligen rasism! Ska svenska kvinnor få insemination med svarta mäns sperma, eller är det feminister och lesbiska som beställer andra än vita män? Riktigt ruggigt!

  5. Polis, fångvård och socialkontor är understimulerade i nuläget. Därför behövs fler barn till afrikaner och araber. Tänk på jobben.

  6. Sossarna har väl aldrig släppt det där med rasbiologi, den har bara varit vilande sen början på 1960 talet, och det är Sossarna som styr idag, och i deras ögon är inte blåögda Svenska män särskilt högtstående, nästan
    som tredje klassens människor.

    Det är väl för att det ska gå fortare utför med människosläktet som man
    söker vildar från Mena länder som donatorer!

  7. Vansinnet fortsätter och vad värre är att man bryter den mångtusenåriga läkareden (Hippokrates ed) som säger ”Primum, non nocere” (först av allt, att inte skada). Vad blir nästa steg? Eftersöka spermier från andra mentala och genetiska sjukdomar.

    Är de manshatande oikofobiska feministiska batikhäxorna som lagt in önskemål?

  8. Går inte utbytet snabbt nog?

    Min erfarenhet från kvinnor som vill skaffa barn via spermabanken brukar vilja försäkra sig om att donatorn är intelligent, har bra gener och är framgångsrik…….

  9. Margareta Kitlinski kan ju dela ut reklamlappar i Rosengård och erbjuda donatorkandidaterma att personligen hjälpa till så kanske det ordnar sig.

  10. Bristen av spermier från regioner med många fattiga hotar på sikt vänsterns väljarunderlag i Sverige. Bristen leder till färre ensamstående mammor att tycka synd om och färre fattiga barn. I värsta fall kan det leda till krympande områden med utanförskap och minskat behov av anställda i socialtjänster och rättsväsendet.

Kommentera