Extrema och extremism…var kommer barnen in

En uppdatering:

För några veckor sedan skrev jag en fråga till en imam i Malmö. Imam Salahuddin Barakat vid föreningen ”Islamakademin” är en av flera som i projekt med hjälp av 4,2 miljoner kronor från stenAllmänna Arvsfonden ska stävja extremism och radikalisering…… Malmö stad har som intention att malmöungdomar INTE ska resa iväg för att kriga med och för Islamiska Staten. Salahuddin har ännu inte behagat att svara mig, jag har mejlat honom TVÅ gånger och jag undrar ifall det är någon mening med att mejla en tredje gång. Tar Du avstånd från sharialag?

Sitter här och funderar, är det rätt att någon som bekänner sig till ideologin islam sitter med för att prata med ungdomar om islamsk radikalisering och extremism……..finns det någon sorts islam utan sharialag, en lag som vi västerlänningar anser som riktigt extremt och farligt? Vi västerländska demokrater känner förmodligen en stor oro och olust inför steningar, hängningar, handavhuggningar och huvudavskärningar………men gör imam Salahuddin Barakat det, jag tillåter mig att tvivla.

I lilla Ronneby liksom på många andra orter kryper islamismen sig in på våra barn, man hotar med Islamiska Staten samt är av den åsikten att muslimers människoslaktande i Paris var en bra sak………. Om den politiska eliten i vårt land värnat sina medborgare borde Sverige vara ett tryggt land

Lyssna HÄR Ronnebyelever anmälda för IS-hot

21 thoughts on “Extrema och extremism…var kommer barnen in

  1. Våldsideologin islam måste kriminaliseras, eljest väntar stenåldern och ett Muhammedistan.

  2. Det är ju uttalade hot och borde tas på allvar, bara att polisanmäla! Visserligen kommer ord stå mot ord men vid domstolsprövning bedöms vem som är mest trovärdig! Kanske finns vittnen till hotet?

  3. Eva-Marie
    Jag tycker att vi skall främja radikalisering och när dom är tillräckligt galna i huvudet så skicka dårarna med enkel biljett till IS. Hemresan blir dock inte aktuell. Sedan hoppas jag att IS även har anhörig invandring, lite bör de ha lärt från 87:an med anhang

  4. Varför skulle de ta avstånd från sharialagen, den är islams grundlag i juridiken. Där imamer får vara uttolkare efter egen tolkning av koranen och haditerna.

  5. ABSURT! ONDSKEFULLT!

    Svenne måste resa sig ur TV-soffan och engagera sig i samhället,
    annars går vi under!

    • Så rätt….men när börjar Så ska det låta eller Diggilo eller Så mycket bättre……jag engagerar mig en annan dag. En annan dag är det försent, det är så jäääävla försent!

      • Glöm inte att det kallas rasism att bry sig om att diskutera islam och mångkulturella inslag. Det är inte acceptabelt att svenskar gör sig till tolk för sitt land, det är ju så fel det kan bli, enligt pk!

      • Sådant böjer inte jag mig för, jag är INTE underkastad. Rasiststämpeln är föbrukad, jag är tolk för vårt land, ett svenskt land

      • Det kommer en dag när allt gått för lång, men då är det nästan för sent tyvärr.
        Då kommer en gemenskap som aldrig har skådats innan.
        Jag vill inte vara med om detta men det kommer närmare än någonsin som det ser ut nu.

Kommentera