Vi delar inte värdegrund med S, LO, feministerna och hatmedia

KULTUR. I dessa dagar när fackförbundet Kommunal, utrikesminister Wallström och andra får löpa gatlopp i hatmedia är det rätt skönt att veta att man inte tillhör den kulturen. Ni vet hur det är, åtskilliga Sverigedemokrater har blivit uteslutna från olika LO-förbund för att LO påstår sig inte dela SD:s värdegrund. Det känns rätt skönt när man vet vad LO och S har för värdegrund. 

Likadant är det med de sexuella trakasserierna och gruppvåldtäkterna som varit på tapeten den senaste tiden.

Vänstern och PK-etablissemanget påstår att det inte handlar om kultur och etnicitet utan att det handlar om kön. Män är svin, helt enkelt eller som feministen Gudrun Schyman sa att alla män är talibaner, det blir intressant när vänstern påstår att miljön vi växer upp i är irrelevant. Det handlar om kön. Vad spelar då över hundra år kamp för jämlikhet för roll?

Nåväl, i sådana lägen känns det oerhört skönt att inte dela värdegrund med fack, s, vänster eller PK-etablissemanget.

-Petterssons ståndpunkt är att det handlar om kultur, muslimsk och annan kultur från Mellanöstern. Det är dock inte så enkelt som att det bara är ett muslimskt eller islamskt problem även om man med fog kan påstå att muslimer är rejält överrepresenterade när det gäller brott och framförallt sexualbrott. Fast det förekommer i alla klansamhällen, även kristna araber (syrianer, assyrier) är duktiga på detta, titta bara på Södertälje och läs sagorna därifrån.

Jag delar inte värdegrund med vänstern, feministerna och andra som är tysta för att de inte vill ge SD rätt. Vänstern och hatmedia tycker det är bättre att skylla på SD som är det enda partiet som inte har haft något inflytande på situationen.

Det är självklart att det bland alla unga män som kommit finns en hel del bra folk, som inte tafsar, inte våldtar och inte begår brott, troligen har de då haft en mamma som gett dem en bra uppfostran och inte fått lära sig att förakta alla kvinnor utanför släkten och framförallt utländska kvinnor.

När det odlas samma kvinnosyn som i hemlandet och det växer upp klansamhällen i hela vårt land är det skönt att inte dela värdegrund med sjuklövern och hatmedia.

Min grundinställning är konservativ, samhällsförändringar ska ske så långsamt och försiktigt att man inte råkar slå sönder något som fungerar väl. En så dramatisk demografisk förändring som dagens invandring till Sverige innebär är allt annat än långsam och försiktig, och det vi råkar slå sönder på vägen kan visa sig omöjligt att reparera i efterhand.

Därför kan jag påstå att det handlar inte om män. Det handlar om kultur, oftast muslimsk sådan.

Var är kvinnorörelsen och feministerna? Var är Gudrun Schyman, Maria Ferm och Veronica Palm när världen försämras framför ögonen på er? Varför accepterar Twittervänstern detta utan att protestera?  Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! Ni måste ha en skruv lös säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.
Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.
1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960
Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.
Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

 

22 thoughts on “Vi delar inte värdegrund med S, LO, feministerna och hatmedia

  1. Nu ikväll är de franska bönderna helt vansinniga, det är blockerat på motorvägarna och gödseln sprids över det hela !
    Mjölkbönderna är med rätta helt förbannade !
    Priserna på mjölk och kött sjunker, europa är snart som Sovjet !

  2. När Pettersson tycket att man har fel värdegrund och dessutom har mage att kritisera honom,då stänger han av den obekväme.

  3. Nej det är alldeles för mycket brännvin och blåröda svullna näsor för att det skall passa in i min värdegrund

  4. En mycket bra ledare av Ivar Arpi, med utgångspunkt i och från en tidigare debattartikel i AB. Som var skriven av vänsterpartisten Måns Vestin.

    ”Tvingade Sverige vänstermannen att tafsa?”

    ”Men kultur spelar roll. Det problemet män utgör är olika stort beroende på var man befinner sig i världen, trots att män förekommer överallt.

    Män tyglas av kulturen, och kulturen kan ge upphov till en rättsstat som prioriterar att skydda kvinnors rättigheter.

    Där kvinnor är utlämnade till välviljan hos makar, fäder och bröder, i stället för en rättsstat, respekteras inte deras åsikter eller vilja i samma utsträckning.

    En banal sanning som kan sammanfattas med att samhället man lever i påverkar vem man blir och är.”

    Läs hela…….

    http://www.svd.se/tvingade-sverige-vanstermannen-att-tafsa/om/overgreppen-under-we-are-sthlm

  5. Jag tycker inte ett jävla dugg synd om fackföreningarna
    när dom mister medlemmar, för utöver deras pamp fasoner
    så har dom försökt att lägga sig i var medlemmen står
    politiskt, och har det framkommit att någon står SD nära
    så har dom uteslutits, är man så extremkorkad så man
    försöker att styra folks politiska hemvist, då ska dom
    förlora medlemmar!

  6. Nu kan inte längre översittarna använda ordet värdegrund utan att skämmas. Ej heller Nobelkommittén. Eller mediaklanen.

    Tack Margot och Kommunal som slog tappen ur tunnan!

  7. Uteslutna ur fackföreningar på grund av sitt politiska hemvist! Borde kanske prövas av domstol? Strider mot åsikts- och yttrandefrihet! Sätter också demokratin ur spel! Fackföreningar sätter sig över lagen och bestämmer vad medlemmarna ska tycka, tänka och hur de ska agera!

    Tror det är dags att skilja på begreppen, fackföreningar ska tillvarata arbetstagarnas händelser i arbetslivet och ingenting annat!

    Politiska partier tillvaratar landets, kommunens och befolkningens politiska intressen!

    Mig veterligt är Sverige inte en diktatur utan en demokrati och det innebär att vi har både åsikts- och yttrandefrihet!

    Fackförening säger att individer inte delar värdegrund och därför utesluts de omgående!

    De pekar till och med ut individer med enligt deras synsätt felaktig värdegrund!

    Det här gör att inga islamister kan vara medlemmar i svenska fackföreningar, de har fullständigt fel värdegrund! En värdegrund som inte platsar i ett demokratiskt samhälle överhuvudtaget!

    Alltså borde SD hjälpa sina medlemmar att få värdegrundsfrågan prövad i domstol!

  8. Instämmer i allt utom det där med stolt islamofob. Välgrundad fruktan för något är inte fobi. Tycker inte att vi invandringskritiker ska använda detta ord. Det är för övrigt konstruerat av Muslimska Brödraskapet i början av 90-talet för att skuldbelägga och försvåra kritik av islam. Vi ska inte använda detta skamliga påfund!

  9. Den värdegrund som jag har, Sverige är Svenskarnas land och invällarpacket skall ha en spark i röven och ut ur landet snaras möjligt och stäng gränserna omedelbart.

  10. Egenberikarnas sfär håller man sig så långt borta ifrån som möjligt och skyr såsom pesten.

Kommentera