Svenska mördad i Berlin – knuffades framför t-bana

HATMEDIA. En 20-årig svensk kvinna har knuffats framför ett tunnelbanetåg i Berlin och dött, rapporterar Aftonbladet med hänvisning till tyska Berliner Zeitung. Det hände på tunnelbanestationen Ernst-Reuter-Platz natten till onsdag.

Hon var bosatt i Berlin och svensk medborgare. De anhöriga har underrättats, säger Veronica Nordlund på UD:s pressjour.

Kvinnan dog omgående och personer på perrongen uppges ha hållit fast mannen tills polisen kom och grep honom.

Han är 28 år, från Hamburg och  ska endast ha varit i Berlin ett par timmar, enligt uppgift till Berliner Zeitung. Strax innan mordet misslyckades han med att få en plats på ett härbärge.

-Pettersson undrar lite över hatmedia och etnicitet. Den mördade anges väldigt noga som ”svenskan” trots att hon hade dubbla medborgarskap, tyskt och svenskt och bodde i Berlin. Mördaren däremot påstås vara från Hamburg och naturligtvis vill hatmedia få oss att tro att han är en tysk.

Detta trots att han är iransk medborgare född av iranska föräldrar…i det är fallet verkar mördaren har varit psykiskt sjuk så etniciteten har nog ingen betydelse…

17 thoughts on “Svenska mördad i Berlin – knuffades framför t-bana

  1. I dag publicerar BZ en bild av det blomsterhav och avskedsbrev som lagts vid en av ingångarna till U-Bahn i Berlin.Den 20-åriga Amanda hade troligen någon form av förbindning till Absurdistan. Hennes mor Hoda K har skrivit brevet (som finns på bild) på tyska.Men t.v. finns ett annat,som har svensk text från en syster.
    Vad gäller mördaren är det samma dalt som hos oss.Han anses sååå sjuk att han på nytt har placerats på ett dårhus.Om han någonsin blir dömd för brottet är oklart.Även om han på nytt släppes ut,för att fortsätta sin bana står skrivet i stjärnorna.
    http://www.bz-berlin.de/tatort/mutter-von-amanda-20-hinterlaesst-bewegenden-abschiedsbrief#

    • Aha…Men han var iransk medborgare !
      Mördaren har vidare senaste åren,suttit inne nästan 3 år,för att ha stuckit ihjäl en annan parasit.Sedan ungdomsåren har han vandrat mellan olika ungdomsfängelser,och dårhus.I samband med sista domen konstaterades att han var gravt sinnessjuk men eftersom det i Hamburg,liksom i Absurdistan råder anarki,fick detta as gå fritt kring,och nu på nytt orsaka mord.
      På eftermiddagen tog han ICE-tåget utan biljett till Berlin.Han sökte komma in på ett härberge för uteliggare,men nekades eftersom han bl.a. var starkt knarkpåverkad ! Allt enligt reportage i RBB-TV…

  2. Han är trots allt arab. Oberoende var han är född.

    En råtta blir ingen häst, när han föds i ett stall.

  3. Vi har ett gammalt underligt fall här i Sverige där locket lades på. Detta i samband med härvan Palme-mordet, Bofors-affären, Carl Fredrik Robert Algernon, krigsmaterielinspektiör, en höjdare och doldis. Han ”ramlade ner” på spåret på en tunnelbanestation och locket lades på.
    Carl-Fredrik Algernon – Wikipediahttps://sv.wikipedia.org/wiki/Carl-Fredrik_Algernon
    Det fanns misstankar om att han blivit mördad men locket lades på.

  4. Etniciteten har betydelse. Det är genom mångårigt kusingifte som det blir inavel med störda genetiska skador.

  5. Nej svenska var hon definitivt inte…Det var en libanesiskt/tysk ung dam som bodde i Berlin.Tro inte svenska PK-medier de klarar inte ens av att översätta texterna de finner på nätet…Skrev om detta fallet redan igår kväll i en kommentar under rubriken ”Polisen”..
    BZ har på 10 år inte varit så öppen vad gäller etnicitet och ursprungsland som i detta fall. Mördare tycks under alla 28 åren i livet enbart sysslat med brott (mellan fängelsestraffen och dårhus)
    Här finns länken till BZ:
    http://www.bz-berlin.de/tatort/toedlicher-schubser-im-u-bahnhof-es-haette-jeden-treffen-koennen#!kalooga-16511/~BVG%20~Charlottenburg%5E0.75

    • Då misstänkte jag rätt att det var en muslimsk kvinna. Men varifrån fick man att hon var ”svensk”? Svensk medborgare?

      • Har kanske varit i Stockholm och åkt T-banan !
        Vet inte hellre med bestämdhet,om man kan få ut socialhjälp i tre länder samtidigt …eller från inget av dem !
        Troligen inte eftersom jag tyckte mig höra (stod en bit från Radion),att även offret tillhörde de hemlösa !

  6. verkar finnas hur mycket konstiga européer som helst just nu! Finns väl en viss risk för att den så viktiga etniciteten återkommer då småningom åtminstone i Sverige och Danmark!

  7. Men det märkliga är att GM framställs som TYSK, medan BO framställs som SVENSK, trots att hon var tysk medborgare. (och svensk…) Frågan är om kvinnan inte också är muslimsk som vägrade följa den förnedrande tvångsklädseln.

  8. Psykisk sjukdom och utövande av vissa religioner kan vara förvillande lika och brukar kräva genuin expertis för att särskilja.

    • Psykiskt sjuka är oftast INTE farliga om de inte självmedicinerar med tung narkotika.

      Muslimska fanatiker är OFTA dödligt farliga. (Kristna fanatiker är farliga för abortmottagningar för de mesta.)

      Och så har vi blandningen religiös och galen: ”När jag talar till Gud kallas det för att be men när Gud talar till mig är jag schizofren”

Kommentera