Nobelpris på gång

Hiv / aids kan botas på 24 timmar med hjälp av Koranen

hiv

Sheikh Imam Rashid, ledaren för Salawatiya muslimerna i Ghana hävdar att patienter som lider av hiv / aids kan botas inom tjugofyra timmar med hjälp av föreskrifter från Koranen.

Han sade den muslimska heliga boken är ett botemedel för alla världens problem. ”Tjugofyra timmar är den maximala tiden för att bota hiv / aids och Ebola. Koranen har botemedel till alla sjukdomar på jorden. ”

Sheikh Rashid tillade att han kan köra en bil med luft (i stället för bensin) , genom att använda information från Koranen.

LÄNK

28 thoughts on “Nobelpris på gång

  1. Finns en hel del kristna rörelser som tror cancer, hiv, aids, ebola och en massa annat kan botas med hjälp av bibeln och bön med. Men det passar antagligen inte in i agendan här…

      • För många tar den här snubben på allvar? Visst gör Salawatiya muslimerna det, men gör ALLA muslimer det och ifall ditt svar är ja, var är faktan som du grundar ditt ja på?
        Christian Science har 400000 medlemmar och uppmuntrar sina medlemmar att inte söka läkarhjälp; medlemmar har även blivit dömda för dråp. Tar vi dem på allvar, nej, lika lite som den här gubben.

      • Kristet center och Livets Ord är två svenska rörelser. The First Church of Christ, Scientist, är en del av Christian Science där medlemmar blivit åtalade och dömda för dråp. Titta på Val Kilmer som har cancer och tror bön ska hela honom.
        Så nej, detta är inget speciellt för islam, det finns i alla religoner.

  2. Ja, då forstår man ju strax, värför det utdelas så många nobelpris till muslimer år efter år innom naturvetenskaperna 😉

  3. Koranen verkar inte vara botemedlet mot stridigheterna i MENA länderna eller mellan de menaitiska befolkningarna!

    Raketforskaren Sheikh Imam Rachid borde kunna ordna det här på en kafferast med tanke på att bota HIV, Aids och diverse andra obotliga sjukdomar på tjugofyra timmar!

    Det finns fortfarande individer som är helt övertygade om att jorden är platt!!!!

  4. Så bra! Jag vet en man som tycker vi bara ska leva på frukt, en alternativ mat. Han skulle i början av – 90- talet återkomma med en metod där vi skulle kunna leva bara genom att andas. Jag ringde upp honom, men han släppte ingen information i förväg om hur det skulle gå till. Det finns folk till allt, uppenbarligen!

    • Undrar om dom pratar svetsfogar ! Nå annat kan väl inte den pajasen ha å komma me!Man skäms å ha en dylik riksdag!

    • När jag nu fördjupat mig ytterligare kring sällskapet och de inbjudna, som ”svittsaren” skall söka prata norrländska med,gick det upp ett ljus !
      IWF är ju de som tillhandahåller friskt kapital även om länder likt Absurdistan är ”på deken” .
      Vad Thorvaldsson beträffar tror jag det i första hand är gratis förplägnad,med tillhörande drycker….som lockar.Över hans språkkunskaper har jag ingen aning..Är denne pamp en 08:a, smålänning eller kommer han från lappmarken ? 🙂

  5. Koranens botemedel handlar mest om att döda, stjäla och våldföra sig på andra. Sen toppar man det hela med den dos av mirakelmedlet kamelpiss.

    • Kamelpiss drach forebilden Muhammed varje dag, varje dag valdtog han 6 ariga Aisha….NU REGISTRERAS BARNAKTENSKAP I SVERIGE AV DE SOM KRYPER FOR MUSLIMERNA!!

  6. Ja och sådana tror 87;an att det går att integrera. 87:an anser nog att imamen tillhör de mer intellektuella som snabbt blir en tillgång för vårt samhälle

  7. Han behandlar fakta som en miljöpartist. Snart får vi se Fridolin i grön turban och grön slips.

    • Dessa baaarn med iq kamel….- KAMELPISS tror jag kan hjalpa mot HIV….Norska Nobelkomitten ger honom fredspriset, – negern kan ha ratt, om den hiv smittade branner Koranen tillsammans med mycket bacon framfor Moskeen pa soder da blir den hivsmittade snabbt mordad av Stefan Lovens skyddslingar….

  8. Nobelpris? Det skulle i så fall vara Svenska kyrkans pris i mytologisk oventenskap till Alfred Nobels minne.

  9. Ett snitt i nacken och en spark i arschelet och” flopp flopp” och vi får en grodmansdräkt
    Vuxna negrer har en iq på 70 vilket motsvarar en västerländsk 13 årings ,,dom är barn i vuxen kropp ,,, heureka,,jag fann det,,, det är därför dom kallar sig ensamkommande barn ,,,,

    • Glömde:: botemedlet enl koranen är ju att slänga ner alla bögar från höga torn ,,men det tar nog längre än 24 timmar att utföra

Kommentera