Brand på asylboende – en gripen

INVANDRARBROTT. Strax efter tio fick räddningstjänsten ett larm om en brand på ett asylboendet Tallmogården i Sunnansjö i Ludvika kommun.

– En man på boendet blev stökig under förmiddagen och det slutade med att han tände eld på några kläder i en garderob. Den branden släcktes av en annan boende innan de kom fram, men rummet var fortfarande rökfyllt, säger Jöran Lindblom, vakthavande befäl.

När räddningstjänsten kom fram till platsen var branden släckt, enligt räddningstjänsten. En person har gripits efter händelsen. – När polisen kom till platsen var mannen fortfarande aggressiv och polisen grep honom misstänkt för försök till mordbrand eller mordbrand, säger Jöran Lindblom, vakthavande befäl. Ingen person fördes till sjukhus efter händelsen, enligt räddningstjänsten.

-Pettersson undrar varför hatmedia har slutat att ha mordbränderna på asylboendena runt om i landet som första nyheter. Gör de skillnad på mordbrännare och mordbrännare?

SvD

3 thoughts on “Brand på asylboende – en gripen

    • Varför inte är enkelt. Svensken vill bli lurad. Han/hon vill inte lyssna på tråkigheter efter en lång dag på jobbet, vill inte höra om det verkliga eländet i landet. Därför stänger svensken öronen och låtsas som inget. Hör man inget så finns det inte.

Kommentera