Antastad på buss?

Det är polisen i Nordvästra Skåne som frågar så på sin Facebooksida. 

LPO Söderåsen utreder för närvarande fyra fall av sexuellt ofredande som ska ha ägt rum på och i nära anslutning till buss 10 från Örkelljunga till Helsingborg under flera veckors tid. De misstänkta brotten ska ha ägt rum de senaste veckorna och inträffat både på bussen och vid hållplatser.

Under tisdagen hämtades en 22-årig man till förhör och han är fortsatt misstänkt för sexuellt ofredande. Enligt gärningsbeskrivningen ska han uppvaktat flickor och kvinnor under resan genom att bland annat försöka få fysisk kontakt med dem.

Vi har alltså en misstänkt men LPO Söderåsen misstänker att det finns fler flickor och kvinnor som kan ha råkat ut för mannen och att det kan finnas ett mörkertal.

Har du, eller känner du någon, som har råkat ut för detta på buss 10, allmänt kallat Skåneexpressen mellan Örkelljunga och Helsingborg?

Kontakta polisen på 114 14 och utredare Anders Månsson på LPO Söderåsen.

4 thoughts on “Antastad på buss?

  1. När man läser sånt här, dvs vad man då får bekräftat att man varnat för i hela sitt liv om andra bestar, vilddjur, odjurs och rovdjursraser så hoppas man ju att de är de som aldrig tagit avstånd från demokrati = fem idioter är fler än fyra genier som drabbas. Det är egentligen ganska få det är synd om nu när Sverige våldtas, plundras och skändas. Men dem det är synd om är det extra synd om för de har pratat för dumma och döva öron i många många år. Alla dessa som förstått j**efrågan och alla groteska lögner som segermakterna från ww2 spridit och bara fortsätter att försöka upprätthålla.

  2. Läste ”Arnstad på buss” och undrade vad den idioten hittat på nu.

    Det är tyst från den ärkeidioten nuförtiden.

Kommentera