15 årig pojke mördad i Akalla

INVANDRARVÅLD. Den pojke som sköts ihjäl utanför en skola i Akalla i går var 15 år gammal, rapporterar SVT. En annan pojke, 15-åringens bror, skadades. – Det stämmer att det är två bröder, de är födda 2001 och 1995, säger Lars Byström på polisen till SVT. Polisen håller på att förhöra personer som bevittnade skjutningen. Ännu har ingen gripits.

Familjen ser ut så här, pappan är fosterfar och vänstern säger fortfarande att det är tryggt i Sverige. Det verkar vara en vanlig skötsam familj så när som att den 15-årige sonen blev mördat klockan 15:30 på eftermiddagen utanför en skola. #läggnerdittvapen

2016-01-20_1153

-Pettersson påstår att detta är ett politiskt mord och att 87:an är ansvarig. 15-åringar ska inte dö på gatorna även om hans äldre bror gjort något fuffens. Pappan är för övrigt känd bodybuilder och ordningsvakt.

2016-01-19 15:28, Mord/dråp, StockholmAkalla. Polis påträffar två skadade efter uppgift om skottlossning.

Flera samtal kommer in om skottlossning. En person uppges ha blivit skjuten.

Polispatrull har påträffat en skadad person. Ytterligare en person har anträffats med skador. Ambulans har kommit till platsen.

En av de skadade personerna har avlidit till följd av sina skador. Förundersökningen avser därför mord och försök till mord.

Polisen

TV4 Nyheterna klockan 19 nämnde inte ett ord om detta.

4 thoughts on “15 årig pojke mördad i Akalla

  1. Skiter fullständigt att familjen är decimerad. Hur mycket grov brottslighet har pappan på sitt samvete tror ni?

    Skicka hem resten av den dysfunktionella familjen till den muslimska håla de hör hemma ASAP!

    • Synonymen….Instämmer i varje ord MEN man kanske inte kan döma direkt bara på en bild, gissade på SOMALIER som SOCIALDEMOKRATERNA importerad många av till området och 99,99% av dem lever på bidrag från den ökända FÖRSÄKRINGSKASSAN….BIDRAG MOT RÖST PÅ SOSSARNA! I detta område förekommer mycket vapen och brott och det är i huvudsak somaliaslödder som står för kriminalliteten.
      Vi får se vad som händer om polisen tar någon….

  2. Ja helt klart är det 87:an dumbom som är ansvarig. Nu skall polisen gå med k -pistar – Vem skall de skjuta? sju klöverns väljare eller oss andra ? Sverige har något som kallas för sju klövern: dessa är har många liv på sitt samvete .. nej förlåt sju klövern har inget samvete. De är grovt kriminella Landsförrädare och bör utvisas från Sverige. Sverige liknar de mest farliga länder i Världen numera tack vare sju klövern.

Kommentera