Råkade tafsa på 14-årig flicka när han skulle be på buss

INVANDRING.. En 14-årig flicka på väg hem från skolan hamnade på samma säte i bussen som en man i 40-årsåldern. Efter en stund lägger han sin hand på hennes lår och smeker henne. Han flyttar bort handen när hon säger ifrån, men lägger strax tillbaka handen och fortsätter.

Bussen är full av folk, men ingen ser vad som händer. Hon blir rädd och vågar inte säga ifrån mer.
I åtalet om sexuellt ofredande mot mannen bedömer flickan att beröringarna pågick i en kvart. Under resans gång skickar hon sms till sin mamma och blir då uppringd av sin pappa, som tar sig till busshållplatsen, går in i bussen och hämtar ut mannen och håller kvar honom tills polisen kommer.

Mannen nekar till brott och förklarar att han möjligen råkade stöta till flickan i samband med att han skulle be. Han minns att han sade ”ursäkta” och framhåller att det var väldigt trångt på bussen och att hon hade sin stora väska uppe i sätet.

-Pettersson undrar vad det är för folk som ber på en fullsatt buss?

Hallandsposten

20 thoughts on “Råkade tafsa på 14-årig flicka när han skulle be på buss

  1. jag känner en kille-som vistades i fängelse ,han lagade mycket god mat OCH erbjudit sig att laga middagar under 3 månaders tid.
    Ni ska bara veta att muslimerna har aldrig ätit så mycket fläsk kött som under dessa 3 månader,han blandade allt han kunde med gris kött,han sa att han BARA LAGADE OXE KÖTT!och dessa kriminella paras***r trodde på min kompis till 100%.Ha ha ha

  2. NU får det vara nog med alla dessa lögner som Mena häver ur sig. De värsta är att de behöver egentligen inte ens ljuga för att slippa straff i detta land. För de kan ju bara hävda att det är rasistiskt att påstå att han tafsat.
    Först sexmobbar och nu badhus, vad kommer härnäst?

    Hur kan föräldrar ens låta deras barn åka buss själv numera? Måste ju vara en av de 87% som röstade för Sveriges undergång. Hoppas ögonen öppnats nu så hennes föräldrar röstar rätt nästa gång.
    Jag skulle aldrig låta mina barn åka själva, knappt skolbuss heller. Då jag tror att ensamkommande åker med dessa och dessa vet vi ju vad de är.
    Mina barn kommer tyvärr aldrig få uppleva det Sverige som jag växte upp i.

    • Det finns försvarsspray att köpa på vissa hobbybutiker fråga i kassan så får du hjälp!

  3. ”-Pettersson undrar vad det är för folk som ber på en fullsatt buss?”

    Svenska folket och bönen är: ”-Må det inte finnas muslimer på denna buss.”.

  4. Denna SATANS MUSLIM/ARAB som vinkats in av Socialdemokraterna och Stefan Löven borde skickas ut direkt!
    VAKEN PAPPA SOM TOG TAG I PROBLEMET…..GULDMEDALJ TILL DEN MANNEN!!!!

  5. Fadern döms för olagligt frihetsberövande av domstolen, därefter dömer DO honom till 100.000:- i skadestånd för att araben känt sig kränkt.
    Arbetsgivaren törs inte längre ha fadern anställd, utan han får gå med motiveringen att han är rasist.
    Mångkultur, de e bra de!

  6. Tur att inte jag var pappan. Med min uppfattning om dessa trakasserier hade jag nog möblerat om trynet på araben och det ordentligt. Visst kommer han att bli trodd i domstolen, han bad ju en bön

  7. Men samtidigt kan en 40-årig arab komma hit med en 14-årig flicka och säga att det är hans fru och vissa kommuner ställer upp och betalar för detta!!??

    • En eloge till pappan. Men det hade varit ännu bättre om han hade tagit det vidriga aset ”lite mer avsides” och tagit med sig verktyg för att rista blodörn eller annat med samma följd tycker jag.

Kommentera