Det går inte att integrera muslimer i Europa

ISLAM. Det är Tjeckiens president Milos Zeman som kritiserar massinvasionen av muslimer som pågår i Europa och det är inte första gången. Zeman har tidigare talat om att vi inte ska släppa in den trojanska hästen. 

Milos Zeman har sagt om Europas utsikter när det gäller att integrera muslimer — Västeuropeiska länders erfarenheter, med ghetton och problemområden, samt den senaste tidens händelser visar återigen att integrationen av den muslimska befolkningen är praktiskt taget omöjlig, säger Zeman.

Presidenten varnar också för att händelser som de som inträffade under nyårsnatten i Köln och i andra europeiska städer, kan komma att bli allt vanligare. — Låt dem ha sin kultur i sina länder och inte ta den till Europa, annars kommer det sluta som i Köln, säger han och lovar samtidigt att han ska strida mot EU:s nya kvoteringsregler för ”flyktingmottagande”, säger Zeman.

Presidenten har tidigare uttalat sig starkt kritiskt till massinvasionen och EU:s försök att tvinga på länder som Tjeckien att ”ta ansvar”. Med andra ord att de ska öppna sina gränser för tusentals ”flyktingar”. Förra året gick han till exempel ut och sa att detta är en ”organiserad invasion” samt att de unga och friska män som tycks utgöra den största gruppen ”flyktingar” från Syrien och Irak borde återvända hem och ta till vapen mot IS.

– Pettersson kan inte annat än hålla med. Muslimerna kan ju inte ens integrera sig i sina egna länder…

RT 

9 thoughts on “Det går inte att integrera muslimer i Europa

  1. NYHET
    EU´s permanente rådsordförande Donald Tusk:
    ”EU har 2 månader på sig att lösa flyktingkrisen –
    annars faller EU samman!”

  2. Det är skillnad På Löfven o Tjeckiens President
    Löfven sitter På Guldbagge Galan och blir
    påhoppad av en arab som tycker att det är
    Löfvens Barn från Marocko som vistas i Sverige
    illegalt . Vad Gör Löfven Han APPLÅDERAR
    Han borde ha Rest Sig och gått där Ifrån
    Löfven är en Dåre

  3. Man skulle tro att dessa ingenjörer, läkare etc. är så pass intelligenta att de förstår att det måste vara något fel med islam. Islam har ju vari religion och lagbok i snart 1500 år men de länder som har islam som huvudsaklig religion är totalt underutvecklade jämfört med länder där befolkningen bekänner ”fel” tro. Detta trots att muslimerna har haft näst intill obegränsad med pengar, i form av olje- och gasinkomster. Och biståndspengar från Europa och USA. Om man sedan jämför detta med Europeiska länder som inte har så värst mycket naturtillgångar, utom intelligens, kanske, har utvecklat ett fint fungerande, fria och säkra samhällen. Dessutom har européerna klimatet att kämpa ot jämfört med de islamiska länder.
    Det som skiljer sig mellan dessa grupper är religionen. Européerna har lämnat religionen som en samhällstyrande kraft bakom sig till i början på 1800-talet medan länderna i Norra-Afrikka och Mellersta Östern har religionen som styr hela samhället och alla dess funktioner.

    Dessa intelligenta människor borde se vad om är fel. Varför gör de inte det då? Beror det på det enkla skälet att de själva är så maktlystna att deras enda avsikt är att roffa makt åt sig själva?
    Det ser åtminstone ut så. Varför slåss alla där mot alla?

    Och nu när de ser att det enda sättet att få ett gott liv är att flytta till Europa och USA där de kan få gratis uppehåll så gör de det.

    Varför dessa intelligenta ingenjörer mm. inte sätter i gång i sina hemländer med uppbyggandet av drägliga levnadsförhållanden i stället för att kriga och döda varann?

    Beror det på att de kanske ändå inte är varken ingenjörer, läkare eller intelligenta?

  4. Det är därför Som STV/SR är så kritiska till såväl Tjeckien,
    Ungern och Polen, speciellt Polen därför man tydligt sagt att
    Public service inte ska vara en lekstuga för vänsterelement,
    sådant oroar Hanna Stjärne och den förstånds handikappade
    vänsterrörelsen som härjat på våra Public service kanaler i
    flera år med att sprida sina falska budskap!

Kommentera