52-åringen döms till livstid för två dubbelmord

INVANDRARVÅLD. Zoran Radovanovic, 52, dömdes i dag till livstids fängelse för två fall av dubbelmord och grova mordbränder samt bedrägerier. Radovanic har erkänt det ena mordet, på ett par i 70-årsåldern i Norrahammar, men har nekat till det andra, där ett par i samma ålder hittades döda i ett fritidshus i Hökensås i Jönköping.

Mannen ska ha varit bekant med båda paren och ha hjälpt dem att placera stora summor pengar utomlands. Enligt domen ska det ha funnits ekonomiska motiv bakom morden. – Man läser ibland att folk tror att det är vanligt med ekonomiska motiv för mord, men det är det inte, säger Mikael Rying, kriminolog på polisens utvecklingscentrum, som studerat allt dödligt våld i Sverige från 1990.

Radovanic har lurat 17 kunder på totalt 5 750 000 kronor. Bland de lurade finns en dement kvinna som blivit av med 1,5 miljoner.

Dom B 1875-15

3 thoughts on “52-åringen döms till livstid för två dubbelmord

  1. Jag är uppväxt under 60- och 70-talet, kunde inte ens drömma om att vi skulle få censur i Sverige! Men nu har vi det, fruktansvärt! Alla , åtminstone grövre brottslingar har alltid, åtminstone ända sedan Lars- Inge Svartenbrants tid, publicerats med både namn, bild, livsstil, livshistoria och allt!! Nu försöker man dölja något! Vad tror man att man vinner på detta?? Mitt förtroende för censurmedia och politiker är nu inte bara noll utan långt ner på minusssidan!!

  2. Men Mördarens ansikte det var i vanlig ordning Pixlat
    eftersom det handlade om utländsk brottslighet,
    i samma nyhetssändning visade man upp Martin Kinnunen
    från SD som ska svara på om han begått skattebrott,
    han visades upp fullt synlig med rörliga bilder, ingen Pixling,
    I Sverige är det ett värre brott att begå skattebrott mot staten
    än att mörda och lemlästa 2 personer? SVT i sin prydo!

  3. Jag vet inte om jag törs skriva detta !!
    Det säkraste sättet att ”skaffa sig stora tillgångar” är att gå in på ett demensboende (först rekognosera om det finns någon man känner som har ”stora” tillgångar) göra sig bekant med den dementa personen.
    Sedan är det upp till alla som vet hur man gör uppfinningsrikedomen är stor !!!!
    Tror inte att någon blir fälld av domstolarna i detta land.

Kommentera