Marocko ligger inte i Syrien

INVANDRARBROTT. Vi är flyktingar från Syrien, hävdar unga marockanska män som vill till Danmark. I ett försök att få komma till Danmark och övriga nordiska länderna hävdar många unga arabiska män att de är syriska krigsflyktingar.

Ekstrabladet kunde tidigare berätta om nordafrikaner som öppet berättar att de vill till Danmark för för pengarnas skull. Men flera av dem är också medvetna om att det i princip bara är syriska flyktingar som klarar av att få asyl i Danmark.

Till exempel, sade 27-åriga marockanska Ben Walid flera gånger till Ekstra Bladet att han var syrier och hade rätt till skydd i Danmark.

Han påstod sig vara syrisk flykting, trots att en person från Röda korset och även hans marockanska kamrater sade att han var marockan, liksom den tyska polisen har konstaterat detta och angett som skäl att avvisa honom.

Se film och artikel från EkstraBladet, när han konfronteras med sina lögner.

– Han är marockan. Många av de marockaner och algerier påstår sig vara syrier för att få permanent uppehållstillstånd i Västeuropa, säger den före detta irakiska polisen Muhbemn Khlefa, som arbetar som tolk och socialarbetare för österrikiska Röda korset.

-Pettersson undrar varför aldrig svenska hatmedia ställer de kritiska frågorna till de unga desertörerna?

14 thoughts on “Marocko ligger inte i Syrien

  1. Det är för jävligt, man blir spyfärdig bara av att se hur dessa svarta jävlar står och uttalar sig, lögnare och desertörer.

      • Lyssnade i förmiddags till Berlinradion 88,8 (tidigare SFB) som hade sänt ut en ”korrekt uppfostrad till Danmark,och Hultsfred”.Den troligen i DDR uppfostrade,gav ett helt falskt och propagandalikt reportage i radion.
        Bl.a. påstod han att Sverige fortfarande var världens mest humana land.Som bevis intervjuade han en afghan från Hultsfred,som påstod att han endast varit ett år i landet.På flytande tyska påstod denne sig tala lika bra svenska ! Detta skulle vara beviset för den goda integration som råder i Småland ! Misstänker att denne parasit levt många år i Tyskland.
        Samtidigt spyddes galla över Danmark för att dessa skulle ”beslagtaga de stackars flyktingarna,deras tillgångar”.Vidare beskylldes Danmark och ”ett l i t e t främlingsfientligt parti” ligga bakom de nya gränskontrollerna ! Något som speciellt vi svenskar nu fick lida över !!
        Ja som ni förstår lät jag inte dessa lögner stå oemotsagda
        ,utan sände ett mail till Radion,och jämförde dem med tidigare DDR ! Naturligtvis kom det flera mail från oss i Norden,eftersom programledaren i slutet av sin arbetsdag, sade sig återkomma till oss,som påtalat att man sökte lura hela Berlins befolkning.
        Dessutom var han förvånad,att så många lyssnade till deras Radio.Det sista ett bevis,för att lögnerna inte var ägnade oss.Vi som verkligen får lida av dessa ”berikare”.

  2. Det första dom får lära sig är att ljuga . Vad kostar detta att härbärgera
    alla dessa Afganska ,Marokanska,Bossniska,syd Irakiska,osv män
    som inte har här att göra och som kommer hit och ljuger om vad dom kommer ifrån. Hur många migrationstjänstemän lyckas dom lura ?
    Har dom eldat upp sin papper så kan man inte skicka dom någonstans.
    Inför interneringsläger och arbetsläger för dessa så kanske dom börjar längta hem till där dom hör hemma.

  3. Till Marocko, Algeriet och Tunisien finns resor att boka som turist, även om jag aldrig skulle sätta min fot där. Så vad 17 har de då här att göra?

  4. Det måste vara lätt för godtrogna naiva och sjukligt ”hjälpsamma” Sverige att gå på vilka lögner som helst. Och maroccanerna skrattar hela vägen till ICA-banken.

Kommentera