En resa från ljus till helvete

INVANDRING. En asylsökande i Hennala, Finland har gjort en fruktansvärd resa under två år från krigets Mellanöster, i varje fall om man får tro hans egna bilder på hans privata instagramkonto. Givetvis ska grabben ha asyl och säger finnarna ifrån så välkommen till Sverige. Länk finns HÄR. Innan ni klickar vidare. VARNING, bilderna är mycket upprörande…

 

20 thoughts on “En resa från ljus till helvete

  1. Ingen ser bakåt i tiden. Någon puckad politiker myntade orden ”öppna era hjärtan” och därmed satte en fullastad oljetanker på full gas mot land. sedan skyller alla på den nye killen som ska försöka bromsa och gira undan kraschen för att han inte kämpar nog utan bara biter och gnager på det sura äpplet utan att skylla ifrån sig på de som orsakat kaoset.

  2. Enda vettiga med slödder som det här är att köra det genom ett kraftverk och ta ut det lilla värdet som finns i form av värme.
    Men värst av allt i hela soppan är att politikerna låtit det gå så här långt,
    -och fortfarande inte fattar att parasiterna bara utnyttjar oss!
    Både Finska och Svenska regeringen är totalt urblåsta och de är inte ens värda så mycket som skiten du spolar ned i toaletten!

  3. Vi är den sista platsen att komma till efter dom har surfat genom hela Europa.Jag tror att vi har fått skiten inget annat land i Europa ville ha något att göra med….

  4. De blåser oss trögskallesvenskar så förbannat att det inte finns ord för det hela.
    Hahaha, ja herregud. När ska vi lära oss att världen är ond, att länder äter andra länder för att ens överleva? När?
    Vart land är sig självt närmast. Oavsett vilket land det än är.
    Men, försök få in det i skallen på en likriktad mellanstadielärare, på en godhetsknarkande lokalpolitiker, på en journalist…går ej att injicera sanningen. Så trött man blir.

  5. Batikkärringarnars dröm en skäggig drömprins som tar de ut ur Sverige och svenskornas / svenskarnas slavsituation där de trälar på asylboenden, araber älskar att ha slavar !

  6. Men, det fanns idag två positiva nyheter i dag: Det ena är att Österrike har temporärt sagt upp Schengen-avtalet och det andra är att en infällning från Indien, hoppas ändå att det var muslim, har frusit i bilen i Öst-Karelen, 7 mil från den finska gränsen.

  7. Inte fan tänker jag försörja asylturisten Stefan Löfens egen lille Berikare!

    Ju snabbare Sveriges ekonomi total kraschar, desto bättre för Sverige! Det finns en ekonomisk gräns och den är strax passerad!

    Fattigdomen lurar bakom hörnet för de sämre bemedlade! Ju snabbare vi kan få det här överstökat desto bättre för Sverige och dess befolkning!

    Blir fruktansvärt roligt när ordningsmakten ska till att utvisa de som inte har rätt att vistas i Sverige och hemländerna inte vill ha tillbaka de papperslösa idioterna! Då blir det svårt att hålla sig för skratt!

  8. Norden i ett NÖTskal, jag börjar att njuta av hur mitt folk låter sig med det ”öppna hjärtat luras”, förblöd era galningar, ni är VÄRDA det !
    Trösta er med när ni krälar i er fattigdom att ni är en ”humanitär stormakt”!
    De svartmuskiga svinen från fjärran TÄNKER INTE som ni gör era tokstollar !

    • Exakt! Inte kommer de att anpassa sig efter de krav som våra politiker säger sig ha på dem.De får väl knappast ens reda på vad våra makthavare vill ha dem till i Sverige, de har nog egna uppfattningar om hur de ska leva och bete sig i Sverige! Det visar bara de utanförskapsområden vi har, där råder ingen svensk politik, där är det ett vanvett som råder!

      Hur kan våra politiker vara så blåsta, det övergår mitt förstånd!

Kommentera