Brott som berör flyktingar hemligstämplas

INVANDRARBROTT. Fler brott har skett i Sverige i kölvattnet av flyktingströmmarna förra året. Det sker fler brott, det är nya brott och nya förövare. Det är helt enkelt många fler människor, säger Thomas Mellberg, kommenderingschef för Alma, som den särskilda händelsen kallas inom polisen. Men hur många brott som berör flyktingar har polismyndigheten hemligstämplat.Read More »

Stor polisrazzia mot kriminella nordafrikaner i Düsseldorf

INVANDRARBROTT. 300 tyska poliser i Düsseldorf gjorde på lördagen ett stort tillslag mot kriminella nordafrikaner. Polisen uppskattar att ca 2200 kriminella nordafrikaner nu finns i staden. Enligt polisen begås ett brott av någon i denna grupp var tredje timme.

I Tyskland finns  c:a 5 500 algerier, marockaner och tunisier som fått utvisningsbeslut men tyskarna blir inte av med dem.

Der Spiegel som normalt tillåter kommentarer men inte när det gäller denna typ av människor/artiklar.

-Pettersson tycker det är tur att vi inte har några kriminella araber i vårt land…

Att sova med fienden……och om brevet

Olof olof, olof westerberg skribent på hattidningen sydsvenskan vadolof westerberg är det du håller på med. Idag var det då återigen dags för mig att få känna på rasiststämpeln, olof w hävdar att jag skrivit rasistiska blogginlägg. Han har så himla fel.

Artikeln i dagens sydsvenskan där jag står omnämnd handlar om politikerpensioner åt de politiker som slutat sina ”tjänster”, detta är ingen nyhet. Som jag ser det är ”scoopet” ett led i ”damage control” då journalister står avklädda efter deras uppenbara misslyckande i sin agenda att mörka utomeuropeiska asylsökande mäns sexattacker mot värdlandets flickor och kvinnor. Vi ska glömma. Läs gärna artikeln och se upplägget.Read More »