Stäng

Ensamkommande omringade och rånade kvinna på spårvagn

INVANDRARVÅLD. Mitt i morgonrusningen, vid 06.48 på fredagsmorgonen, blev en kvinna omringad av fyra män på 2:ans spårvagn i riktning mot Göteborg skriver GP. 

Männen ryckte ifrån kvinnan hennes mobiltelefon. Vid hållplatsen Mölndals sjukhus hoppade tre av dem av spårvagnen och sprang i riktning mot Mölndalsbro. Den fjärde mannen var kvar på vagnen och greps av en modig passagerare.

Senare greps ytterligare en gärningsman av polisen som idag meddelar att de båda misstänkta anhållits.

– Vi försöker fortfarande fastställa deras identitet, säger Jenny Widén, polisens presstalesperson som fortsätter – Vi misstänker att det rör sig om ensamkommande barn. Det pågår en utredning där vi jobbar med att fastställa deras identiteter. Det kan handla om att kolla på fingeravtryck, signalement och om de har varit i kontakt med polisen tidigare. Det finns en del olika uppgifter som vi håller på att kontrollera för att se om det de säger stämmer.
Det är avgörande för polisens fortsatta arbete med fallet att de misstänkta gärningsmännens ålder går att fastställa.
-Pettersson menar att det troligen är marockanska kringresande kriminella som det finns hundratals av i Sverige och där har vi en anledning till varför inte Sverige trots riksdagsbeslut kommer att erkänna Västsahara. 
De marockanska pojkarna har ställt till ett helvete i svenska storstäder, de våldtar, stjäl och rånar. Egentligen skulle gatupojkarna avvisas, eftersom de inte har uppehållstillstånd. Men det har inte varit möjligt, eftersom Marocko inte velat ta emot dem.
Men tjänster och gentjänster, politik är smutsigt. Sverige erkänner inte Västsahara och Marocko kommer att ta emot gatu”barnen” och ge dem lämpliga straff.
Det kommer givetvis inte politikerna att erkänna men det är bra politik, två bra beslut på en gång, det som får mig att tveka lite är att Margot Wallström är utrikesminister och jag tror inte hon är så smart men hon kanske har bra rådgivare…

10 thoughts on “Ensamkommande omringade och rånade kvinna på spårvagn

  1. SVERIGE ÄR JORDKLOTETS STÖRSTA AVSKRÄDESHÖG FÖR ALLT MÄNSKLIGT SKIT….!!
    POSITIVT OM DE KAN FÅ UT DESSA BAAAARN……!

  2. Mitt förslag är att använda alla överblivna gummibåtar, kasta årorna och sätta dessa välartade ungdomar i båtarna med lite fläskfile och fläskkorv.
    Sedan sjösätta dem vid atlantkusten i frånlandsvind…….

  3. Fördelen är att ingen skulle sakna dem om de skulle råka ut för ett kort fritt fall från en bro över Göta älv till exempel.

  4. Jäsp jäsp
    Sossarna har traskat in sig i garnet riktigt ordentligt.
    Likt Olof Palme
    Sverige en liten värds spelare ska inte blanda sig i leken.

  5. Det är driftiga killar precis som de tiggande zigenarna. Det är helt enkelt deras jobb och tidigt går de ju upp. Svärmödrar skulle vara stolta över att få sådana svärsöner minsann.

  6. Bra och bra politik….
    Skulle inte vara så säker på det.
    Vi, EU, har ju pågående diskussioner med Turkiet om att Turkiet skulle stoppa genomfarten av ”flyktingar” och i gengäld få flera miljarder Euro /år och dessutom skall EU fortsätta diskussioner om Turkiets anslutning till EU.

    Samtidigt vet vi att Turkiet kommer aldrig att hälla några överenskommelser om att stoppa genomfarten och att när det väl blir EU-medlem då har vi ju ett helvete här. Senast. För då kan ju hur många muslimer som helst flytta lagligt till EU. Och vi vet att det i Turkiet pågår islamifiering med ledning av Erdogan. Då skulle allstå i EU finnas 80 miljoner islamister.

    Samma sak gäller Marocko. De kommer aldrig att hålla några överenskommelser.

Kommentera

Back to top